Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
A Tunngle-t kb ugyanúgy kell használni mint a hamachi-t, csak még jobb

Lényeg, belépsz, és megkeresed a listából azt a játékot, amivel játszani akarsz. Ez esetben a NFS Shift szobába lépsz be a Sportjátékok közül. Ott általában van 10-30 ember, tudsz csetelni stb.
Ha játszani akarsz, annyi a dolgod, hogy elindítod a játékot, főmenüből Online, majd Helyi hálózat. Ha már létező játékba akarsz becsatlakozni, akkor Keresés, ha épp nincs játék, vagy éppen futnak és nem tudsz becsatlakozni, akkor te is létrehozhatsz egyet. Akkor beállítod a cumókat, majd vársz hogy jöjjön valaki versenyezni.
Ha nem látsz futó játékot, és hozzád se lépnek be akkor ellenőrizd hogy mindent jól csináltál e. A hálózati csatalók között a tunggle csatolója kell hogy az első helyen legyen. Valamilyen játék amúgy szinte mindig fut, max nem tudsz belépni mert zajlik a verseny

A héten akkora versenyek mentek éjfél és 2 óra között hogy az valami elképesztő.

-
-
válasz
BullKoxa
üzenetére
én láttam valami új Patch-et Atihoz + Nv 295 höz az mikor lesz elérhető?December 2 ?Remélem jó lesz ez a Patch 2 és fel is fog menni a játékra!
Egy patch-et láthattál(mármint az első 13 megás után), és ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthatnád, hogy arról beszéltünk...

PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support / Ez most akkor mi???/Nem értem/Én nem értem, mit nem értesz.. Dec 1.-én jön egy patch, ami rengeteg mindent javít, fentebb linkelve is volt a leírás, és abban van benne ez is, hogy javították az ati kártyák használhatóságát.
-
-
-
pincehely
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki melyikkel nyomja/nyomta ezeket?