Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gagyenkov
üzenetére
Na jó, azért mindennek van határa, szerintem nem egy HC
Amúgy tény, hogy azt is toltam 1 hétig mire élvezhetően mentem, és a driftelés ott se megy, pedig láttam youtube-on, hogy az egész versenypályát végig lehet driftelni 600+ lóerővel is akár 
Itt viszont sok esélyt nem látok, ha nagyon bosszant, talán nekiülök, de egyenlőre felejtős. Azért köszönöm!A csillagos kérdésre nem tud senki válasz?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy tény, hogy azt is toltam 1 hétig mire élvezhetően mentem, és a driftelés ott se megy, pedig láttam youtube-on, hogy az egész versenypályát végig lehet driftelni 600+ lóerővel is akár 

akkor egésznap mehet a game, nekem is van itt pár ismerősöm akik bringaboltban dolgoznak