Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yagami01

aktív tag

válasz yagami01 #414 üzenetére

Simone Bailly (Need for Speed: Most Wanted, Cross társa) szintén hozzászólt Derek bejegyzéséhez. Itt most beteszem képként is a bejegyzést akkor már... ez előtt valahogy elfelejtettem, hogy ilyet is lehet. :D
    Szóval innét indult az egész (és igen tényleg azt írja, hogy valóban megkeresték):

Hozzászólás (szívezte is a bejegyzést):

Ééés... felnéztem Dean instájára is, ha már szó volt róla is... van-e valami... (Cross) és hát van egy autós videó meg egy BMW-ről kép legutoljára, de nem írja, hogy bármi köze lenne hozzá. Viszont felfedeztem, hogy a legutóbbi BMW-s képét kedvelte Habib... :) Aki senior art rendező volt az UG1-nél és MW-nél... valamint konzultált a Nitro-nál és Shift-nél. Visszanézve pár korábbi bejegyzést egyiket sem szívezte Habib, ezt a BMW-set viszont igen.

Persze a kedvelés és hozzászólás sokat nem jelent. Simone Cross "régebbi" bejegyzését is szívezte, pedig csak naplementét vagy mit fényképezett. Könnyen lehet, hogy jóban vannak vagy csak szimplán követik egymást. De azt sem lehet kizárni, hogy közös munka miatt kerültek közelebbi kapcsolatba az utóbbi időben. :) Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi sül ki ebből az egészből. Habib jó döntés lenne. Meg persze a többiek is, akik itt felmerültek. És ha már Derek ezt írta... közel sem lehetetlen, hogy őket is felkeresték. És ha már Habib-ra is gondoltak, reméljük nem rontják el.

Új hozzászólás Aktív témák