Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#301) Hunterevil


Hunterevil
(tag)

Az eddig említett boltok közül van olyan ahol lehet pipát rendelni?(neten keresztül)
amugy UP!

the fun is in knowing...

(#302) Motion_Blur


Motion_Blur
(félisten)

Leszögezem, hogy aktív dohányos vagyok, tehát szokva vagyok a füsthöz.

Havernak van vízipiája és ha felmegyek hozzá, szoktuk nyomni. Teszek fel róla egy képet: [link]

Megiszunk pár üveg bort és közben pipázgatunk :) Asszem sárgadinnyés ízesítésű van neki, meg talán narancs :F . Gondolom itt is fontos a mértékletesség, mert volt, hogy annyira rosszul lettem, hogy rókáztam (1x fordult elő).

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#303) boczy


boczy
(csendes tag)

A mostani tescos újságban láttam szilárd grillgyújtót natúrfából. 72 db kerül 350-be. Ezzel működhet rendesen vajon?

(#304) Zaihan


Zaihan
(csendes tag)

VÍZIPIPÁT VENNÉK!

Normális (hagyományos, nem füves...) vízipipát vásárolnék.
Elsősorban 3 vagy 4 személyes érdekelne. Ha van elég nagy 2 személyes az is érdekel.
Lényeg, hogy szép, nagy (70-80 cm) és 3 v. több szelepes legyen.
KOMOLYAN ÉRDEKEL!

Akinek ilyen van, vagy tudja, hogy hol vehetek az írjon az emailemre

Kösziheló!

[Szerkesztve]

Zaihan

(#305) Boglya válasza Zaihan (#304) üzenetére


Boglya
(senior tag)

Hol vehetsz? Hát Törökben:). Én a magamét ott vettem, bár csak 1 szelepes, de gyönyörű. Nem az a hagyományos üveg, ami szerintem nem valami jó, hanem az egész rézből(?) van és szépen meg van munkálva. Elég nehéz állat :DDD . Viszont a török szén, jesszus, majdnem 1 óra begyújtani vele a dohányt, persze 2 szén kell minden alkalomhoz: első begyújtani, második használni, mert addigra az első már szétment:).

(#306) Zaihan válasza Boglya (#305) üzenetére


Zaihan
(csendes tag)

Ja, nekem is van egy 1 fős és szintén Törökó-ból.
Akkor nem csak engem b***tak át a szénnel. Amit itthon lehet kapni, az alighogy láng éri, már begyullad, míg a törökre rámegy egy fél öngyújtó.... de legalább ocsó volt... (300 db 1800 Ft-nak megfelelő összeg) A teljes szett volt 12.000 Ft (' 70cm-es pipa, fogó, 2 cserép égető, 300 szénkorong és 2 doboz kétalmás dohány). Nekem is rézből van, mintás, és az üvegje ónozott. Tényleg szép.
Ugyanez itthon legalább a duplája....
Már sajnálom, hogy nem vettem egyből többszemélyest, most rohadtul keresem.

Azért kössz a tanácsot ;-)

Zaihan

(#307) Boglya válasza Zaihan (#306) üzenetére


Boglya
(senior tag)

Hát ez van, de Mo-n ritkán lehet látni, főleg ilyen extra igényekkel lesz nehéz dolgod:). Ha találsz, akkor is naggyon drága lesz:).

(#308) Zaihan válasza Boglya (#307) üzenetére


Zaihan
(csendes tag)

Találtam egy 4főst 21.500-ért, 80cm-es réz kígyofromás nyak, vörös üveg réz és ón bevonattal. Nagyon jól néz ki, csak a pipacső vége fém, és azt utálom, de állítólag megoldható a fa is. Lehet, hogy rászánom, de jobban örülnék 1nek 20 alatt, vagy legalább kapjak szenet, dohányt pluszba mellé, ha már megveszem ennyiért. Még úgy is lenne kb 5-7.000 Ft haszna az eladónak.

[Szerkesztve]

Zaihan

(#309) kisst válasza Zaihan (#308) üzenetére


kisst
(csendes tag)

A Zöldségest Bp-n Ferenc körút - Práter utca sarkán már nézted? Decemberben vettem ott a sajátomat pájpomat, akkor olcsóbb volt, mint a Húsbolt, s voltak több személyesek is. Árra már nem emlékszem, de amikor jobban bevásároltam, mindig kaptam valami bónuszt, pl arab süteményt. :)

(#310) Zaihan válasza kisst (#309) üzenetére


Zaihan
(csendes tag)

Ismerősöm már nézte, de nem látott. 2személyest igen, de túl alacsonynak találta (64cm). Sztem is, ha már többszemélyes, akkor legyen nagy.
Kösz a tanácsot.
(A süti naggyon tuti :C )

Zaihan

(#311) Baali


Baali
(újonc)

Sziasztok!

Bennem egy éve érik a pipa amikor a német haverom hozta magával és nagyon jól elvoltunk vele.
Két csöveset keresnék és legalább 70 centiset vagy nagyobbat. Szerintetek 20-ból kijön egy szép darab? A corvin mellett és a karinthyn megnézem pénteken de hátha nem lesz ilyen, akkor mit tehetek?
Hallottam okosságot sokat hogy a csövet csak bőrből mert a nem bőrben a fémszál rozsdásodik és az nem finom ;) erről vélemény? Kérdésem lenne még hogy a kis golyó többcsöveseknél ma már benne van alapból vagy nekem kell megmahinálnom? Ilyen kis műanyag szipkákat lehet rá kapni abban a két boltban? Nekem egy bizonyos three kings vagy swiflight szén kéne ezekről tudtok valamit?

Tyű most jól elárasztottalak titeket ;) Kösze a válaszokat előre is!

(#312) Thyb válasza Baali (#311) üzenetére


Thyb
(senior tag)

a Westend aljában amikor utoljára arra jártam elég jól fel voltak szerelkezve. Milyen bőr cső?? Milyen fémszál? Ezt nem egésszen értem? Golyó nincs benne. A golyósoknak az ára baromi drága. Azok spéci cuccok, bár lehet, hogy kellene nyitni rá egy vállalkozást, és olyan csöveket gyártani, ahol a csőben van a golyó. Ehez lenne valakinek szerszáma? Dobjuk fel az Ecopolyba. ;)

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#313) Baali válasza Thyb (#312) üzenetére


Baali
(újonc)

Hehe. Spéci??? : D Még jó hogy rákérdeztem. Csak mert akkor nekem kell bele tenni egyet. Ugye hogy ne kelljen a másiknak befogni a végét közben...
A bőr meg a fémszál. Ugye a bőr nagyon vastag cső ami meg nem bőr abba kell vmi merevítő. Vagy ti erről még nem is hallottatok? :D Pl bőrre (elvileg, de nyilván nem ettől bőr vagy nembőr :)) nem tudsz csomót kötni pl pl pl... Akkor hamu fejemre ha nem így van a többség szerint de sajnos még nem láttam miket lehet itt kapni.
Szóval felejtsem el a rendes kétcsövűt? :F

(#314) Baali


Baali
(újonc)

Jah...
És nem azt mondtátok hogy a westended ár miatt felejtsem el?
Szal akkor meglesem a westended a corvint meg a karinthyt.

(#315) kisst válasza Baali (#313) üzenetére


kisst
(csendes tag)

Műanyag szipkát lehet kapni, a Zöldségesnél vettem (Corvin).

A csőben viszont valóban van fém szál. Legalábbis nekem olyan van, onnan tudom, hogy ahol véletlenül ráléptem, ott egy kicsit kilapult. :( December óta van meg a pipa, de nincs zavaró fém íze, vagy ilyesmi, szerintem a cső belseje is ugyanolyan anyagból van, mint a külseje, s a fém spirál csak belül van, elzárva, hogyha szívod ne a cső essen össze a vákuumtól.

(#316) Shaphy


Shaphy
(újonc)

Sziasztok emberek!
Lenne egy kérdésem. Nem mintha azt az 1000 forintot sajnálnám, csak érdekelne, hogy hogyan lehet otthon jó minőségű vízipipa dohányt (molasses tobacco) készíteni.
Ha bárkinek van valami tippje, trükkre, linkje, vagy valami, azt megköszönném. :R

(#317) Nicky Nygaro


Nicky Nygaro
(tag)

Sziasztok!

Mostanában rákaptam a pipálásra, de nem vízipipára, hanem ''rendes'' briar pipából szívom a dohányt. Viszont most szeretnék beszerezni egy tömbtajték pipát. Ilyesmit árulnak azok az arabok, ahol a vízipipákat veszitek? (hentes, meg a többi) Jó lenne, ha nem kellene Gallwitz-nál megvenni drága pénzért.

KÖSZI!!

(#318) Tozy


Tozy
(újonc)

:R :R :R :R :R

(#319) N03L


N03L
(csendes tag)

Hello
van egy bolt, a Thököly és a stefánia sarkán(asszem, holnap megyek oda, majd megnézem)
ott vannak kurva sok és kurva szép pipák, tobb személyesek is, viszonlyag jo áron.
az eladó is jó arc, arab csávó,vettünk nála pár dologt, olyan 4000ft értékben és adott kedvezményt, pedig most voltunk nála először.

(#320) Myrmecophaga válasza nilrem (#24) üzenetére


Myrmecophaga
(újonc)

Én még sosem szívtam füvet vagy cigit, de tegnap kipróbáltam ezt a vizipipa dolgot és nagyon bejött :)
Ilyen epres dohány volt benne, és bár nem tüdőztem le mint az összes többi aki cigizik is, de nagyon tetszett.. nem is köhögtem tőle.. :)

(#321) Amonka


Amonka
(csendes tag)

Segitesetek! Deberecenben hol lehet venni vizipipat? legalabb 90 cm magas erdekel.

(#322) boczy


boczy
(csendes tag)

Hali!
Gyakorlott felhasználók segítségét kérném! Most sikerült vennem egy kb 60 centiset, sikerült is begyújtani, működik rendesen, de a dohányból kb mennyit kell beletömni? Egy kis dobozos kb hány pöfékelésre elég? Amúgy a pipa 4 dohánnyal és 2 csg szénnel került kb 4000 ft-ba.

(#323) Gondosch válasza boczy (#322) üzenetére


Gondosch
(csendes tag)

''de a dohányból kb mennyit kell beletömni?''
Amennyi kényelmesen belefér :R

[Szerkesztve]

(#324) Thyb válasza boczy (#322) üzenetére


Thyb
(senior tag)

Ne nagyon tömd meg dohánnyal, vagyis kicsit lazán rakd bele, és ne egyszerre, mert a dobozban össze van állva, hanem csipgess a dohányból. Ha össze van állva akkor kevésbé tudja átjárni a füst, na meg a kerámia lyukai is eltömődnek ha tul megnyomkodod. Ha beletetted a dohányt, akkor azt javaslom, hogy alufóliát tegyél a tetejére, és szépen ujjal akkor csinálj 1 kis bemályedést a szénnek. Ezzel kicsit (de tényleg csak kicsit) tömitesz a dohányon. Ha keverni akarod a dohányt ahogy itt már irtuk akkor érdemes a csipgetést hol innen, hol onnan megejteni, mert sokkal hamarabb érezhető a több iz egyvelege.

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#325) boczy


boczy
(csendes tag)

Köszi a tippeket! Próbálgatom, és egyre jobban élvezem...

(#326) Tas


Tas
(tag)

Udv! Az ulofoliara hany es mekkora lyukat szoktatok tenni? Jo ha sok van rajta vagy eleg 1-2?

(#327) Boglya válasza Tas (#326) üzenetére


Boglya
(senior tag)

Csináld érzéssel:). Én próbálgattam sok módon, fólia nélkül gáz, mert az anyag nedvessége nem tesz jót a szénnek, de egyébként minél több levegő tud átjutni, annál jobb. Tehát sok lyuk kell, mondjuk középre 1 meg körbe 5-6:), mert ha kevés van, akkor szívhatod egy darabig...
Ha nem sajnálsz 2 szenet felhasználni, akkor még fólia sem kell, az elsővel szárazra sütöd a dohány felszínét ;] , a másikkal pedig már vígan pöfékelhetsz.

(#328) Tas válasza Boglya (#327) üzenetére


Tas
(tag)

Kosz az infot. Probalgatom :) Tuneziaban kattantam ra a pipazasra, hoztam is 1 kozepes minosegu pipat kezdesnek. Kisporoltak belole a gumigyirit, helyette adtak vmi gumiharisnyat. Kb a 3. alkalommal fedeztem fel, hogy jo igazan osszetenni a cuccost. :D

(#329) Tas


Tas
(tag)


Gondosch, melyik boltban vasarolhatok indiai cuccokat? A honlapodon azok a rezszinu dolgok nagyon tetszenek.

(#330) ---VuK--- válasza boczy (#322) üzenetére


---VuK---
(csendes tag)

Heló! az érdekelne, hogy merre vetted azt a pipát? illetve a többiektől is kérdezném, hogy merre tudok kisebb pipát venni/rendelni, sajna az anyagiak korlátoznak rendesen de kéne már egy igazi vizipipa mert már unom a házikészítésűket:)

(#331) ---VuK--- válasza Gondosch (#323) üzenetére


---VuK---
(csendes tag)

Hali! küldenél nekem képet a kisebb pipáidról? nameg mellé egy árat...utánvéttel küldesz pipát?

(#332) zsuzsmuzs


zsuzsmuzs
(újonc)

nekunk van itthon egy vizipipank, meg anno Torokorszagbol hoztuk, de egyszersem hasznaltuk. Viszont en most nagyon kedvet kaptam hozza, visszaolvasgattam, ugyhogy azt is megtudtam hol lehet szenet meg dohanyt venni:) de a szenet hogy izzitjatok fel? mert Londonban voltunk egy ilyen torok kavezo feleben, es ott egy emberke folyamatosan rohangalt egy vas edenyszeruseggel, ami tele volt szennel.. de nekunk se ilyen vasedenyunk, se olyan allvanyunk amire rarakhatjuk, nincs.. gondolom valahogy egyszerubben is meg lehet oldani akkor, de hogyan? koszi elore is

(#333) Gondosch válasza Tas (#329) üzenetére


Gondosch
(csendes tag)

Szia Tas, a Bp. 1083. Práter u. 59 alatti ''Filléres bolt''-ban vásárolhatsz indiai cuccokat, de sajnos már nem importálunk, mert nem volt kereslet ezen termékekre. Ezért nem biztos, hogy minden, a honlapon található termék kapható a boltban. Viszont, ha nagyon kell egy adott termék, behozhatjuk számodra. Írd meg, mire lenne szükséged a gondosch@dominet.hu -ra.
Köszi:
Gondosch János

(#334) boczy válasza ---VuK--- (#330) üzenetére


boczy
(csendes tag)

Egyiptomban vettem.

[Szerkesztve]

(#335) lorcsi válasza Amonka (#321) üzenetére


lorcsi
(addikt)

Igen, Debrecenben tud vki. boltot?

[Szerkesztve]

(#336) Tas válasza Gondosch (#333) üzenetére


Tas
(tag)

Koszonom, megnezem :)

(#337) Gondosch válasza ---VuK--- (#331) üzenetére


Gondosch
(csendes tag)

Vuk, bocs, valahogyan elkerültem a hozzászólásodat,kérdésedet:)
Vízipipa(kicsi is) fotók a www.filleres.gportal.hu - találsz. Utánvéttel is vásárolhatsz.Árak: 3900 ft.-tól.
Üdv.: Gondosch

(#338) kvantum09


kvantum09
(csendes tag)

Hello!
megneztem a 'hentes' uzlet kinalatat,es vettem is egy pipat 10 000Ft-ert
hogy konnyebb legyen megtalalni,a bolt cime Karinthy Frigyes u. 27

(#339) Gondosch válasza kvantum09 (#338) üzenetére


Gondosch
(csendes tag)

Hello, hány cm-s pipát vettél 10000 Ft,-ért?

(#340) ---VuK--- válasza Gondosch (#337) üzenetére


---VuK---
(csendes tag)

Helló! utánvéttel kecskemétre mennyibe lenne egy kis pipa? ha jól sejtem ez a kocsin a jobb oldali lenne?

(#341) Herczi


Herczi
(senior tag)

Hello Gondosch, megmondanád hogy ezen a képen: [kép] melyik pipa mennyibe kerűl, vagy esetleg milyen lenne még. És a pipákhoz hozzátartoznak az előttük lévő cuccok is? Mert én lehet hogy rendelnék egyet postán.

(#342) Herczi


Herczi
(senior tag)

Bocs de a kép ahogy nézem nem jön be úgyhogy itt a [link]

(#343) Hiet


Hiet
(újonc)

Hali!
Én is most vettem egy vízipipát. Nagyon jó, télleg nagy tudomány. :C
Bolt ügyben pedig végigjártam ezeket a helyeket, de messzemenően a legjobbnak egy másikat találtam. Ugyan pipákból kicsi a választék, de dohányból és szénből kifogyhatatlanok. A Kálvin tértől nem messze, a Kecskeméti utcában van. 2 fajta szenet tartanak, van kicsi is. Dohányból rengeteg féle. Pipák 7ezertől fölfelé, annyira nem is drága hely. 10darabos szén 800 forint, de ugyanennyi a 250g-os dohány is (azthiszem :F )

[Szerkesztve]

...és a nőknek, akik a butikot választják rendezzük a Nagy Fenekű Nők Napját.....

(#344) Gondosch válasza Herczi (#341) üzenetére


Gondosch
(csendes tag)

Szia Herczi, jobbról balra az árak: 3900.- -tól 6500.-ig, fejből nem tudon a közepes pipa árát:), rendelésre, nagyobbat is tudunk küldeni. Írd le az igényeid(gondosch@dominet.hu -ra) és e-mail-ben megírom az árakat. Ha megfelel, elküldöm postán az árut. Nagy a konkurencia, ezért máshol is nézzél szét, mert nem akarom, hogy csalódj, ha netán drágább lennék mint más.Szerencsére nem ebből élek, de én is szeretem a vizipipákat.
Az előttük lévő cuccokat külön lehet megvásárolni. Nézd meg a www.filleres.gportal.hu -n az árakat.
Üdv.: Gondosch

(#345) Herczi


Herczi
(senior tag)

Hello

Innen [link] rendelt már valaki ? Van valamilyen tapasztalatotok erről a helyről ? Én egy 6.500 Ft-os pipára gondoltam, azok már azért használhatók valamire ?
Vagy esetleg tudtok még valakit aki elküldi postá? Én néztem a vizipipa.atw.hu-t de az elég felületes, nekem nem jött be de a fene se tudja. :F

(#346) Gondosch válasza Herczi (#345) üzenetére


Gondosch
(csendes tag)

Herczi, mint említettem nézz körül, de az általad feltett linkre kattintva, nem találtam olcsóbbat, kivéve a dohányt, amit 1200 ft.-ért kínálnak. Nálam egy 250 g.-os dohány 1590 ft., de ha kettőnél többet veszel, már 1200 ft.-ba kerül. A szén drága az általad említett oldalon, hiszen nálunk a 12 darabos 450 ft.(kisker 590), az 1400 ft.-os, 10 db.-os szénhez viszonyítva, nagy a különbség.
Ott a 80-85 cm.-s pipa 14.000 ft. , míg nálunk a 90 cm.-s mindössze 6.500 -ba kerül nagyker áron és 8.900 ft. a kisker ára( ha egy db. kell).
Szerintem a dohányt vedd meg az említett oldalon, ahol 400 ft.-ot spórolsz, (abban az esetben ha csak egyet veszel) és a pipát nálam, vagy bárhol, ahol nem 14000 -ért adják azt, hanem olcsóbban, de szerintem kutakódj még.De ha nálam vennéd meg a pipát, kisker áron, máris 5000 ft.-ot spórolsz. Azért nem mindegy, hogy 400 ft. vagy 5000 ft. marad a zsebedben:)))
Árainkat a www.filleres.gportal.hu ---> bal oldalon a ''Termékeink'' menűre klikkelve találod meg a ''Vizipipák'' menűpont alatt.

Tisztelettel: Gondosch

[Szerkesztve]

(#347) kittix0x


kittix0x
(újonc)

Sziasztok!
Én még nem vizipipáztam, és még nem is cigiztem, de szeretném kipróbálni.
első alkalommal ugyanolyan rossz , mint a rendes cigi? :F

(#348) Thyb válasza kittix0x (#347) üzenetére


Thyb
(senior tag)

Hát az uuuugy van, hogy van akinek bejön, van akinek nem. Kinek a pap kinek a papné sem.
A cigitől nagyon eltérő, sokkal kevésbé mar a füstje, persze ne akkora slukkot szivj elsőre, hogy leszakadjon a tüdőd, hanem először csak kicsiket, s ha bejött akkor utánna jöhet a nagyobb füst is. Tudod, mint amikor azt nézed, hogy a vasalló megfelelően meleg-e (bár itt nyállal nehéz tesztelni), csak szép óvatosan. ;)

Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.

(#349) kittix0x


kittix0x
(újonc)

oké, köszi:)

(#350) Jessus81


Jessus81
(tag)

hi

olyan problémám van, hogy nagyon fémízze van a cuccnak ha szívom. lehet ezt vhogy csökkenteni????

PSN: Thorpapa

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.