Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
pudingstyle
üzenetére
Az a vicc, hogy szinte tényleg így volt.
Arra nem adhat de , ha rossz akkor cseréli.
A régit sem kérte el kb 3 perc alatt ki lett cserélve. -
sylas
tag
válasz
pudingstyle
üzenetére
Pedig én még annyival rendeltem, de mind egy most már
-
Monolith
tag
válasz
pudingstyle
üzenetére
Úgy értettem, hogy ha nekem normál van akkor normált adnak-e helyette alapjáraton vagy microt
ha azt füllentem mondjuk, hogy hibás
csak azért érdekes a dolog mert szükségem lesz egy microra lehetőleg anélkül h lehúzzanak. -
válasz
pudingstyle
üzenetére
árleszállítás; például javították a terméket, de az nem kivitelezhető teljes értékűre, ilyenkor a felek megállapíodása, vagy bíróság illetve békéltető testület dönt, mivel jogszabály nem határozza meg az árleszállítás mértékét.
elállás; nincs logikázás...stb, a szerződés előtti állapot állítandó vissza, tehát a vásárláskor meghatározott/kifizetett összeg térítendő vissza.
azért írtam a meghatározottat is, mert a szerződéshez kapcsolódó számla a mérvadó, de ha pédául részletre lett vásárolva valami, akkor a vásárlás pillanata után is áll(hat) még fenn tartozás, olyankor csak az elállásig kifizetett összeget kell visszatéríteni. -
válasz
pudingstyle
üzenetére
amennyiben nincs készleten, és nem is beszerezhető már, úgy más opció(ka)t igen, de az nem jelent közvetlenül más típusú telefont, hiszen jogszabályilag; javítás, csere (azonosra), árleszállítás, vagy elállás lehetséges.
amennyiben csak az elállás lehetséges, mert a többi lehetőség nem adott, úgy lepapírozzák azt, visszakapja a pénzt, és abból - különbözetes fizetési lehetősséggel - választ másikat akár ott és akkor, a szolgáltatónak is jobb és egyszerűbb így, ha hűséges előfizetésről van szó, akkor pláne! -
válasz
pudingstyle
üzenetére
hivatalosan biztosan nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ha azt füllentem mondjuk, hogy hibás
csak azért érdekes a dolog mert szükségem lesz egy microra lehetőleg anélkül h lehúzzanak.
dptrsk