Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98070) Thunderzolee

Na, már megy.

Működött az appban is. :K

Igen, átgörgetve már látom, h sms-t lehet kérni a webes felületen.
Az app ezt nem ajánlotta fel, csak simán kérte a jelszót, ami nekem ugye nem volt. Ha oda is betennék, h akinek nincs jelszava, az sms-ben kap egyet, akkor problem - solved lett volna egyből.

Ti. egyszeri felhasználóként nem gondoltam volna, h a webes felületen másképp lenne, oda be se néztem. Meg eléggé életszerűtlennek tartom, h valaki vesz egy ilyen kártyát, aztán nekiáll keresgetni, h hogyan kell jelszót igényelni.. :/
Fxszért nem tudta az ügyintéző csaj mondani, h majd ha hazaérek, a weben úgyis hozzá kell a regisztrációmhoz adni a számot, akkor ott kapok hozzá egy jelszót, amivel az appban használni tudom majd.

Nem ért volna váratlanul ez az egész. :(((

De szerintem ez ki is van nekik adva, h aki náluk vesz kártyát, annak elmondják, csak mivel én online rendeltem, így elmulasztotta ezeket elmondani.
Persze a szokásos marketing rizsát nem felejtette el megkérdezni, h akarok-e egy új csillivilli telefont (túlárazva)? A kezemben volt egy Cat S60-as, tudhatná, h akinek ilyen van, az nem véletlenül használ ilyen készüléket, biztos nem tud olyan telefont ajánlani ami hasonló tudású.. ergo felesleges megkérdeznie.

Köszi a segítséget.
Hát így indult a kapcsolatom a Telekommal.. Azé' végre egy szolgáltató, ahol nem vész el hó végén a megmaradt mobilnet keret. Ez azért vigasztal.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.