Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98045) Soulfly842 válasza Zeki (#98039) üzenetére


Soulfly842
addikt

Bocsi a dupláért, valamiért új hsz lett a vége szerkesztés helyett :D Nem neked szól :D

(#98036) freeknight

"Na, itt már többszörösen vakartam a fejem. A hűség nem szűnik meg édesapám halálával, de a díjcsomag igen? Őket nem köti azért valami minimális hűség?"

Flottás díjcsomagra értelemszerűen az előfizető volt jogosult sajna :( A díjcsomagba való belépéskor maga az előfizető nyilatkozik írásban, hogy tudomásul veszi, hogy ha a díjcsomagra nem jogosult, akkor átválthatják központilag más díjcsomagra, ill. - ha lehetősége van rá (értelemszerűen itt nincs) - akkor ő maga tartozik bejelentési kötelezettséggel.

Milyen szolgáltatóról van szó? Van olyan szolgáltatók, ahol utólag 'rálehet hordozni' a hívószámot az előfizetésre (erre célszerű rákérdezni). Azt mondod, hogy flottás szám, tehát gondolom, hogy az alap havidíj itt alacsony lenne csak a kiegészítő szolgáltatások/internet/forgalom megnyomja a számlát. Annak a lehetőségét kellene megvizsgálni, hogy nem lenne-e egyszerűbb a másik szolgáltatónál kötni egy előfizetést (ha 'ráhordozható a szám') és ott csak az alapokat fizetni.

Abba, hogy általános univerzális igazságként taglalod, hogy a telekom szolgáltatásai drágák abba ne menjünk bele. Flottája válogatja. Garantáltan tudnék mondani olyan flottát, ami fényévekkel jobb, mint a tiéd :) Igen Telekomost. :) Maradjunk annyiban, hogy ebben az esetben olcsóbb flottába lenne lehetőséged menni, mint ez és eszerint tegyük a kijelentéseket is ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.