Hirdetés

2020. október 27., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97440) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Üdv!

Nem használtam még Telekomos sim kártyát.

Egy céges flottás telefont (Voda) használok amin gyakorlatilag korlátlan mobilinternet is van, de mivel ez nincs mindig nálam, ezért használok egy Telenoros simet is mobilinternetre feltöltős verzióban.
Havi 1giga töltődik rá, de ez sem szokott elfogyni, viszont átvinni nem lehet a köv 30 napos ciklusra, hanem elvész, és újraindul az 1GB. Ez eddig ~1200Ft volt, most emeltek rajta, már 1500Ft.
Nem a pénzről van szó, természetesen párszáz Ft ide vagy oda nem számít.

Kicsit Googleztam, a Blue Mobilenál csak ~1000Ft egy giga net.
Na mondom akkor váltok inkább arra.

Viszont:
Valaki ajánlotta, h a Telekomnál Domino csomagban ~3600Ft-ért 4GB netet kapnék, amit nem kell elhasználni egy hónap alatt, hanem 6 hónapig felhasználható.
Na ez az, ami nekem jól jönne, végre nem kellene visszafognom magam, ha nem a céges telefonnal netezek, mert az egy giga amúgy úgy szokott elég lenni, h van amikor inkább nem nyitok meg valamit, nehogy lefogyjon hó végére - viszont ezért fordul elő rendszeresen, h csak hó végén veszem észre, h el sem használtam az egy gigát, tehát nyugodtan netezhettem volna korábban akár, csak hát ugye akkor még nem tudja az ember, h hó végéig még mennyit kell használnom a saját mobilnetet. :/

Viszont a weboldalon csak az szerepel, h "Te döntöd el, hogy mennyi idő alatt használod fel a Maraton csomagokban foglalt belföldi internetet. Nincs 30 naponta fizetendő díj, használod, amíg akarod, és újat vehetsz, amikor elfogyott."
Gondoltam megkérdezem, h akkor ez most meddig áll rendelkezésemre? 6 hónap?
Nem találom a kisbetűvel írt részleteket. :D
Elhiszem, h az ÁSZF-ben biztosan benne van, de annak átlapozása helyett inkább itt kérdezném meg, biztosan van aki fejből tudni fogja.

Hang hívásokat nem használok, szóval a percdíj, meg az sms ára az egyáltalán nem érdekel (Viber egyenlegem, meg Skype egyenlegem is van, ezekkel hívok inkább, vagy Messengeren).

És ha a lefedettséggel elégedett leszek, akkor a családban még 4 másik készüléken is átváltanék a Telenoros feltöltős mobilnetről erre a Dominó Maratonra.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.