Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 17:56:13

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97230) Keem1 válasza punky10 (#97219) üzenetére


Keem1
(addikt)

Óriási tévedés. Ahhoz, hogy valakinek a személyes adatával rendelkezz, a személyes adat tulajdonosának bele kell egyeznie. Ő abba egyezett bele, hogy ő rendelkezhessen az ő és a te személyes adatoddal. Te nem rendelkezhetsz az övével.

Egyébként pedig hogy ezt megtehesd, a beleegyezésen kívül adatkezelővé kell válj (világosan megfogalmazott adatkezelési célokkal), garantálni kell a kezelt adatok biztonságát (csak az férhet hozzá, és oly mértékben, aki és amennyire szükséges), felügyeleti szerv ellenőrzését kell biztosítani, a személyes adat tulajdonosának kérésére a teljes törlést igazolható módon megoldani, stb-stb.

Óriási tévhit van az emberek fejében, hogy csak úgy magáncélból rögzítek. Egyrészt, bármit is tartalmaz a hangfelvétel, ha jogosulatlanul készült, bíróságon semmibe veszik. Másrészt ha boldog boldogtalan rögzítene, rengeteg hangfelvétel jutna rossz kezekbe (te nem úgy vigyázol rá, mint egy adatkezelő).

Samsung Galaxy S7 edge | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://goo.gl/6rOnTn | OneDrive reg: https://goo.gl/7VH7RU ... Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is. | Revolut: +3000 Ft neked is, nekem is http://bit.ly/2PgWzrG

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.