Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88013) lugosi válasza Keem1 (#88006) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Én is csak a magam példáján keresztül írtam amit írtam. Az elmúlt hónapokban átlag havi 50-55 órát (3000-3300 percet) telefonáltam. Igen, ez sok, ezt elismerem. Ezzel nem jönnék ki jól feltöltőssel, nekem jó a korlátlan csomag. Ezen kívül van még benne internet is, azt sem kell külön opcióként vagy mittudomén miként megvenni. Egyszerre 4 számot fizetek be a havi számlával, mindegyikben van internet, illetve a többieké rajtam kívül hálón belül korlátlan, így meg van oldva a "családi csomag" kategória, jellemzően egymás között beszélnek sokat - nagyon sokat, illetve kifelé is lebeszélik a csomagban lévő percet más hálózatba, illetve hálón belül ami ingyenes.
Nem számoltam utána, de ez nekem szerintem legalább 2x ennyire jönne ki feltöltősben, ha nem többre, internettel együtt. Én sok sms-t is küldök, ügyfeleknek főleg - amit pár másodperc alatt is meg lehetne beszélni, azért nem várom meg a kapcsolást, nem jó az időpont stb., elküldöm sms-ben.
Azon kívül a 4 számot nem lenne kedvem ellenőrizgetni, kinek-meddig-mennyi, van-e netje, elég lesz-e, elkövetkezendő egy hétben akar-e valamit, foglalkozzon ezzel aki ráér. Az idő is drága, de hangsúlyozom, meggyőződésem hogy anyagilag rosszabbul járnék a feltöltőssel.
Aki kevesebbet beszél, az lehet hogy jól jön ki, illetve akinek van kedve, ráér nézegetni, illetve van erre affinitása.
Szolgáltatós készülékben egy ideje én se gondolkozok.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.