Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74028) Fernet


Fernet
senior tag

Üdv!

Ma hívtak a Telekomtól, kedvezményekkel kapcsolatban. Azt az ajánlatot kaptam, hogy két évig 1000Ft-ot elengednek az előfizetésem havidíjából. Ez nem rossz, csak közben gondolkodóba estem. Jelenleg MoveXS csomagom van Netplusz kiegészítővel. Ha váltanék NextS ATK-ra, akkor (ha minden igaz) már 1500Ft a kedvezmény, tehát 3990Ft lenne a havidíja. A telefonos hölgy ezt nem tudta megoldani, mivel nálam az otthonival van összekapcsolva a szolgáltatás (Magenta1) és az ő rendszere nem ajánlotta fel az ATK-s csomagokat. Azt javasolta, hogy menjek be T-Pontba, ott biztosan tudnak segíteni.

Mivel ismerem a helyi T Pontot, nem vagyok meggyőződve arról, hogy simán menne az ügy (20 éves lányok ülnek a gépek mögött, amivel alapvetően semmi gondom nincs, csak még a tapasztalat hiányzik és nagyon könnyen mondják, hogy nem megoldható valami)

Ezért inkább itt kérdezem első körben, hogy felkészülten mehessek. :) Átválthatom a jelenlegi MoveXS csomagomat NextS ATK-ra úgy, hogy mellé megkapom az 1500Ft kedvezményt?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.