Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73201) Zeki válasza Keem1 (#73200) üzenetére


Zeki
nagyúr

19 havi a kamatmentes a Telekomnál.

(#73202) Keem1 válasza Zeki (#73201) üzenetére


Keem1
addikt

Az első hónapot átvételkor rendezed. Én ebben a hónapban fizettem az első részletet, mikor a készüléket átvettem, ezenkívül van még további 19. Ez összesen 20 :)
Arra akartam célozni, hogy 20 egyenlő részletre van elosztva, a 20 db részlet szummája pedig a készülék vételára, szóval nincs kamat.

[ Szerkesztve ]

(#73203) taip válasza Keem1 (#73200) üzenetére


taip
senior tag

Kinek mi az igénye. Nekem pl. nem kell havidíjas előfizetés, nagyon jól megvagyok nélküle.
Inkább megveszem a független készüléket, mint a függőt. Nem elég, hogy 2 évig nem válthatsz szolgáltatót (sőt olcsóbb díjcsomagba sem mehetsz), még a készüléked is kevesebbet ér azzal, hogy függő. Alacsony díjcsomagnál alig kapsz kedvezményt, kb. annak éri meg aki prémium készüléket akar közép- vagy felső kategóriás díjcsomaggal.

Szóval én megvettem a független dual SIM-es készüléket kamatmentes részletre, köszönöm megvagyok. A telefon részlete és a beszélgetés díja havonta 5-6 ezer Ft összesen. És úgy váltogatom a szolgáltatókat ahogy akarom. Igaz, főleg VoIP alapon beszélek, szóval elmehetnek a fenébe a 40Ft-os perc és SMS díjaikkal.
De persze ez nem csak erre a szolgáltatóra igaz.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#73204) Keem1 válasza taip (#73203) üzenetére


Keem1
addikt

Valahol igazad van, persze. Én pár éve meguntam az alsó-középkategóriás készülékeket. Nagyfogyasztó vagyok, csak a prémium készülékekben nem csalódtam eddig. Ami drága így is, úgy is. Az egyik legolcsóbb díjcsomagban vagyok, amit kiegészítettem plusz nettel. A havi díj lebeszélhető (le is szoktam), a netet meg elhasználom az említett voipra, meg minden másra. Azt nézve, hogy a nagyobb elektronikai áruházak eleve drágábban adják a telefonomat, olyan rosszul nem jártam. Szolgáltatás így is, úgy is kellene hozzá, persze 2 évig egy szolgáltatóhoz vagyok kötve. Viszont 14 éve ugyanott vagyok, így ez nem gond. Egyik szolgáltató se szent, tehát végülis oly mindegy, melyiknél vagyok (itt van több rokon, ismerős, így a mérleg a T felé hajlik).

(#73205) taip válasza Keem1 (#73204) üzenetére


taip
senior tag

Mondjuk én alapból nem adnék negyed milliót egy telefonért, de ha már igen, akkor nem sajnálnám azt a plusz pár tízezret, hogy kötöttség nélkül legyek. Szóval ha a szolgáltató adja 230-ért a függő telefont, akkor megérne nekem 260-at a független.

De persze ez csak elmélet, mert 100-at se adok ki telefonra. Plusz mivel nekem a dual SIM-es a praktikus, így eleve csak a független jön szóba. Még szerencse, hogy sokszor adják ezt is kamatmentes részletre.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#73206) Keem1 válasza taip (#73205) üzenetére


Keem1
addikt

Ez már nagyon off, de kinek a pap, kinek a papné. :)
Nekem nem szimplán telefon, hanem köldökzsinór, az életemet megkönnyítő nem nélkülözhetetlen, de elég fontos eszköz. Sokszor csak ez van nálam. Kapcsolattartás minden fokon (a telefonhívástól a fb üzeneten át az e-mailig), ezzel fizetek (paypass), gyűjtök pontokat (supershop), papír nélkül jegyzetelek (Google Keep), zenét hallgatok, fotózok, és még sorolhatnám. Ilyen szinten legyen az életembe simuló eszköz, nem akarok arra várni, míg elindul valami vagy épp nem úgy működik, ahogy az adott helyzetben megkívánnám. Ezért a kényelemért képes vagyok egy kisebb vagyont elkölteni, ha transzparensen beleillik az életritmusomba. Ott van, ha épp kell, észrevétlenül (mert nem azzal töltöm az időm, hogy működőképes állapotba hozzam), de ha épp meg kell jelennie (tárgyalás, üzleti vagy privát vacsora), akkor beleillik az elegáns, szemet gyönyörködtető formájával.
Meglennék nélküle, nem vagyok függő (volt, hogy otthon hagytam, vidékre utaztam és már a vonaton jutott eszembe, hogy a konyhapulton pihen a cucc), de ha már van, miért ne használjam?

Offot befejeztem :D

(#73207) #78032384


#78032384
törölt tag

A roaming téma után az EU igazán rámehetne a függőség kérdésére. Lehetne úgy 1-2 év után ingyen muszáj feloldaniuk. Megvolt az üzletük, annyi legyen elég. Elég vicces egy 2 év alatt teljesen elavult készülék feloldásáért annyit kérni amennyit már nem is ér a telefon. Addig is ha lenne piaci verseny az egyik szolgáltató azt mondaná átvállalja a másik szolgáltatótól a függetlenítés költségét.

(#73208) szabogabor10 válasza #78032384 (#73207) üzenetére


szabogabor10
veterán

Nyugaton ez már nagyjából megoldott, van ahol minden telót függetlenül adnak, van ahol minimális összegért feloldják pl. fél év után a telót. Csak nálunk továbbra is mocskok a szolgáltatók.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#73209) Keem1 válasza szabogabor10 (#73208) üzenetére


Keem1
addikt

Amúgy tényleg úgy lenne logikus, hogy a hálózati zár csak a szerződés idejéig élhessen. Most persze nem azt mondom, hogy rögtön kérdezés nélkül feloldódjon, de ha lejárt a 2 év, és beviszem, max egy jelképes összeget kérjenek érte (>5000 Ft), mert ugye az emberke munkaideje. De ott rögtön usb-re dugja, két katt, fel van oldva, kész. Semmi horror ár, semmi napok vagy órák kérdése. Ott rögtön, pár perc alatt.

(#73210) szabogabor10 válasza Keem1 (#73209) üzenetére


szabogabor10
veterán

Szerintem egyszerűbb lenne, ha egyszerűen törvényileg tiltanák a sim lock-ot. Rendkívül elavult dolog. Ha az osztrák, német szolgáltatók nem halnak bele, hogy függetlenül adják a telókat, mások se fognak.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#73211) Pjaard válasza Keem1 (#73204) üzenetére


Pjaard
csendes tag

Mondjuk, sose ertettem, hogy az emberek miert sipakolnak, hogy fuggetlen telefont kell venni. En ertem, hogy nagy ar difi nincs. De miert olyan jo a fuggetlen? En 10 eve egy szolgaltatonal voltam - igaz, mutter neven - de sose gondolkodtam arrol, hogy felevente szolgaltatot valtsak. Dual SiM telefont megertem, de ha mar ugyis kell a telohoz szolgaltatas, akkor nem mindegy, hogy fuggo vagy sem? Foleg, hogy MO nem a nagy versenyzesrol hires. Igaz, en hitelre veszel telot es dragabbat, de ha lejar akkor se adom el. Igy, mindegy, hogy fuggo kevesebbet er. Persze, ertem en, hogy valaki felevente csereli - maganembernek meg feltetlenul kell :D - es annak, fontos, hogy ne bukjon sokat. De pl. az en ismertsegi korombe mindenki 1-2 evig hasznalja.

(#73212) KZP válasza Pjaard (#73211) üzenetére


KZP
őstag

Mert, ha mondjuk külföldön nyaralsz és nem csillagászati áron akarsz netezni a saját szolgáltatód roaming tarifájával, akkor kint tudsz venni egy feltöltős sim-et, ami fillérekbe kerül az itthoni rablókhoz képest, sokszor annyi adatmennyiséggel. :((( Csak ugye, ha függő a telefon, akkor ez nem fog menni...

[ Szerkesztve ]

(#73213) St3ven


St3ven
addikt

Ha a Domino Surf időszaki díj esedékessége idején nincs elég egyenleg (<890 Ft), akkor mi történik? Lehet tovább telefonálni 29/39 Ft-ért, csak nem újul meg a 150 megás adatkeret? Van valakinek ezirányú tapasztalata?

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#73214) Pjaard válasza KZP (#73212) üzenetére


Pjaard
csendes tag

Hat nem tudom. Ez nem akkora ok. Lehalabbis pl. en - tudom, ahany ember annyi szokas - nem minden evbe megyek kulfoldre. Azon a 1-3 heten meg boven elvagyok otthoni simrol is. Meg amugy is, nem azert megyek nyaralni, hogy haza telefonlgassak hanem azert, hogy kikapcsolodjak. Valaki meg a nyaralasra mobilt se visz.

(#73215) BrownB


BrownB
tag

Családbarátosok Nálatok minden rendben?

Nálam következő a felállás. Egy előfizetéses, 2 Domino, 1 vezetékes szám van a szolgáltatásba bevonva. Ma jön a májusi számla, látom elvan szállva az összeg, és a Családbarát előfizetési díját csak két napra számlázták ki. Ugyanakkor a Dominós számokon nem von le pénzt továbbra sem a csoporton belüli beszélgetések után.

Hívom az ügyfélszolgálatot. Annyit lát, hogy kikapcsolták május másodikán. Én nem kértem felelem. Akkor kérhetek kivizsgálást. Legyen, válaszoltam. Elmondtam azt is, hogy a Dominos számokon továbbra sem von le pénzt. Így még érdekesebb. Ráadásul 25-én jött az SMS is, hogy június 1. után is változatlan feltételekkel vehetjük igénybe. Mondja, hogy 30 napon belül válaszolnak levélben és ha jogosult vagyok rá, akkor jóváírják a kiszámlázott perceket. A szolgáltatás visszaállításáról meg nem tudott semmit mondani, majd benne lesz a levélben. Addig is ne használjam. :C Írom is a levelet az NMHH-nak, csak, hogy érezze a T is a törődést. :(

[ Szerkesztve ]

(#73216) goop válasza BrownB (#73215) üzenetére


goop
őstag

Hja, kb. kapják be. Menj egy flottába, még jobban is jársz, ők meg buknak pár ügyfelet.

(#73217) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

iPhone-nál a masodik év szavatosság érvényesítéséhez is elég csak a garilevél, vagy ehhez már mindenképp kell az eredeti tulaj és számla? Köszi!

(#73218) Soulfly842 válasza BrownB (#73215) üzenetére


Soulfly842
addikt

Nézd meg jobban a számlát. :) Igaz volt egy ilyen számlázási rendszerbeli sajátosság, de egy egyedi minuszos sorral ki is van nullázva ugyanazon a számlaképen az érintett forgalom, amit a családbarátban nem írt jóvá. Dominósoknál is nagyon rövid idő tartalomig előfordulhatott, de azt az egyenlegben korrekciózták is.

Gondolom a családbarát lezárását készítették elő, amikor egy ilyen számlázási rendszerbeli sajátosság megjelent a számlán, de ebből az előfizetőknek kár nem keletkezett.

(#73169) erikviking

Tévesen mondták. Tartozék átvehető, ha meg van jelölve az átvevő, de előfizetői szerződéssel/hosszabbítással együtt járó megállapodás esetén nem (havidíjas előfizetés, minőségi készülékcsere, dominó szerződés)

Bár már volt olyan, hogy 130 ezres okosóránál, ahol az ügyfél előre kifizette kártyával, s családtag volt megjelölve (a neve pontatlanul volt írva, személyin nem az szerepelt pontosan), ahol én például megtagadtam, s gyanús is volt az illető - de ott extra körülmények voltak adottak.

Azért, ahol egy 130 ezres okosórát vesz így át valaki, ami előre fizetett, azért elgondolkodik a felelősségről - ha illetéktelen veszi át - az ügyintéző is :)

(#73170) Keem1

Ez egy olyan kaliberű hiba, amit ha illetéktelennek ad át az immedio-s, akkor ő tartozik elszámolási kötelezettséggel.

GLS-nél is, ha illetéktelen személynek adják át, levonhatják az ő bérükből...

(#73172) vwpolopg

Az elmúlt években folyamatosan adottak voltak és lesznek is ezek az akciók. Most jelenleg is tartanak. Vannak időszakok, amikor extra kedvezmények is elérhetőek (-20-30% a piaci árakhoz képest), de azok különböző apropók alapján (lásd pl. Vivicitta tartozék kedvezmény). Ezen felül viszont arany-, illetve platinakártyásnak bármikor lehet egy darab ilyen tartozékos részletfizetése.

(#73208) szabogabor10

Ó, az ég meg még magentább, mert csak a szolgáltatók ilyenek bizony itt Magyarországon.

Tájékoztatásul: nem.

Magyarországon olyan piaci környezet van, ami Európában sehol sem adott. Anno a portfolio.hu-n volt egy cikk, ami gyönyörűen prezentálta, hogy hiába lenne az egyik legolcsóbb itt egy percdíj, hívásvégződés, az extra adók, a telekommunikációs adók ezt ellehetetlenítik. Európában sehol nem fizetnek annyi adót egy adott perc után mint itt Magyarországon. A görögök - az akkori kimutatásban - a második helyen, lényegesen elmaradva a második helyen kullogtak...

S akkor még nem beszéltünk a Vám rendszerről, a legmagasabb ÁFÁ-król, arról, hogy Magyarországon még az üres adathordozókra is (igen, a telefonok alaptárhelye után is) mennyi extra díjat fizetünk ki az ARTISJUS-nak. Hogy Magyarországon hány olyan magasan kvalifikált ember van, aki úgy gondolja, hogy a telefont - saját szakzsargonjuk szerint - csak felvenni kell, de utána már fizetni nem.

Nem ilyen egyszerű ez, mint ahogy minimalistán - csak a külföldi számadatatok (percdíj, készülékárak, stb) alapján - vagdalkoznak sokan. :(

Összetettebb és jóval árnyaltabb ettől a kép.

Bár hozzátenném, hogy a Telekomnak - más szolgáltatóhoz képest - még elég sok kártyafüggetlen készüléke is van... (HTC-k, Huawei-ek, Sony-k között például menetrend szerűen szerepelnek ilyen készülékek) és azért több két kártyás készülék is szerepel a kínálatban. Ami szerintem - tekintve az egyedi szabályozási és gazdasági környezetet - már mindenképpen előrelépés. És az olyan ügyfeleknek is felüdülés, akik célzottan ilyet keresnek.

Alacsonyabb árkategóriában, pl. egy Coolpad, nyomógombos dobálósban (ennek is van azért egy szűk keresztmetszete) a Cat mobilok, magasabb kategóriában pl. a Honor 7... De több készüléket is lehetne említeni :)

(#73162) Ronam

Egy nappal korábban az üzletkeresőben nagyon sok üzletbe időpontot is foglalhatsz magadnak.

[ Szerkesztve ]

(#73219) St3ven válasza St3ven (#73213) üzenetére


St3ven
addikt

Erre ötlet valakinek? Furcsállanám, ha a 890 Ft kicsengetése nélkül lehetne a "kedvezményes" percdíjakon telefonálni. A 150 mega netről nem is beszélve.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#73220) Soulfly842 válasza St3ven (#73219) üzenetére


Soulfly842
addikt

Az ÁSZF, a dominó díjszabás értelmében:

"A Domino Surf díjcsomagot a 1777-es szám felhívásával, a díjcsomagváltás almenüben lehet igénybe venni. Amennyiben a 30 nap leteltét követően a Domino kártya egyenlegén nem áll rendelkezésre elegendő összeg az időszaki díj ismételt levonására, akkor a fennmaradó egyenleg továbbra is a Domino Surf díjszabása alapján használható fel. Az egyenleg feltöltése esetén az időszaki díj a feltöltéstől számított újabb 30 napra levonásra kerül."

(#73221) Huroq válasza Soulfly842 (#73218) üzenetére


Huroq
senior tag

Köszönöm a részletes választ.
Ez egy Sony fejhallgató volt és valóban előre ki volt fizetve, de a végősszeg 4000 Ft- volt.
Mutogathattam én a személyimet (név, anyja neve, szül. idő stimmelt), illetve bármit mondhattam elhatárolódott még az üzletvezető is a kiadástól.
Felhívták a központot és ott is nem leges választ adtak, illetve később chaten is azt a választ kaptam, hogy nincs lehetőségem átvenni.
Nem tudom, hogy miért történt ez, de én teljesen kiakadtam és full abszurdnak tartottam az egészet.
Egy edigitálban vásárolt 150k -s terméket kiadtak személyigazolvány szám felírásával.
Ettől eltekintve még egyszer köszönöm a válaszod.

(#73222) Soulfly842 válasza Huroq (#73221) üzenetére


Soulfly842
addikt

Kicsit pontosabban.

Legközelebb meg kell mutatni a Telekom oldalán ezt a tartalmat ilyen esetben!

[link]

Az azonos cím viszont feltétel!

Egyéb termék esetén (amit más is átvehet), annyit tennék még hozzá, hogy csak a Quick-es csomagok a szerződéskötés nélküliek. Minden más ugyanúgy előfizetői szerződés létrejötte mellett vásárolható csak meg (tehát "szerződéses termék"). Így más nem is veheti át.

Ez a Webshop általános szabályzatának a része (átvevőponttól függetlenül).

[ Szerkesztve ]

(#73223) Soulfly842 válasza Soulfly842 (#73222) üzenetére


Soulfly842
addikt

Bár itt sem egyértelmű a leírás... a "szállítás címén tartózkodó", az érvényességi kör (átvevő pont, GLS, stb) esetén, de számomra ez esetben úgy is értelmezhető (szellősen olvasva :) ), hogy a vásárló fél hivatalosan bejegyzett címen tartózkodó személy.

(#73224) St3ven válasza Soulfly842 (#73220) üzenetére


St3ven
addikt

Köszönöm! :R A netet hogyan érinti ez? Visszaáll a NapiNetre, amíg újra fel nem töltök?

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#73225) Huroq válasza Soulfly842 (#73222) üzenetére


Huroq
senior tag

Sajnos minden stimmelt, egyedül ugye a nevünk és a személyi száma nem.
Ezen kívül hivatkoztam én erre is, hogy a honlapon nem ez szerepel, de csak annyit tudott szajkózni, hogy sajnálja. Végtelenül türelmes ember vagyok és megértek mindent, de amikor a napnál is világosabb, hogy valamire van mód és elutasítanak, akkor picit morcos tudok lenne.

Nem szeretek üzletbe betérni, mert 50%-ban nem tudom elintézni amiért mentem, mert kifogok 1 olyan ügyintézőt, aki ahhoz ért, hogy rám sózza a legnagyobb mobilnet előfizetést, meg vegyek 3 telefont részletre, de arról még nem beszéltünk amiért bementem. És tényleg tisztelet a kivételnek, mert találkoztam már nem 1 emberrel, aki végtelenül kedves és hozzáértő volt, illetve azt is megértem, hogy valamiből keresnie kell, de ezt egy partner üzletben elviselem, de hivatalos T-Pontban, ne ez legyen az elsődleges.

(#73226) Soulfly842 válasza St3ven (#73224) üzenetére


Soulfly842
addikt

Bár erre nem tér ki:
Egyenleg miatt felfüggesztett alapnet (ez esetben napinet) szolgáltatást még nem láttam, így szerintem ugyanúgy. Értelemszerűen viszont, ha az adatforgalom elfogyott, akkor - feltehetően - nem tud az ügyfél internetezni (195 Ft/10MB).

Ellenben, ha kiegészítő internet van a domino Surf előfizetésen, akkor a kiegészítő internet a 30 nap elteltével - ha nincs elegendő összeg az internet megújításához - akkor felfüggesztésre kerül az internet és csak a következő feltöltést követően kerül ismét aktiválásra (elsőként a domino surf díját vonja, másodikként a kiegészítő internet időszaki díját)

(#73227) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Egy jó hír a Foci EB-hez kapcsolódóan! :)

A FOCI EB ideje alatt, használd te akár korlátlanul a TVGO-t!

- A 4 közszolgálati csatorna megfelelő sávszélesség esetén HD-ban érhető el!
- Az M4 Csatorna Kódolatlanul érhető el (és párhuzamos meccsek idején majd a Duna TV is)!
- Korlátlan mobil adatforgalom a nyár végéig TV GO irányába a Telekom TV és mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára (Egy kis ízelítőként a Magenta1 előnyieből ;) )
- Push-Notification Funkció a TV GO felületén, amelyre feliratkozva emlékeztetőt küld az alkalmazás a közelgő eseményekről, meccs eredményekről!

Egyszerűsítések:
- Rövidebb, egyszerűbb regisztrációs folyamat
- Új, egyértelmű piktogramokat kapnak a fontos funkciók, segítve a navigációt.

[ Szerkesztve ]

(#73228) SUPREME7 válasza Soulfly842 (#73227) üzenetére


SUPREME7
őstag

Bocs ha hülyeséget kérdezek, de ebbe beletartoznak az üzleti mobilnetcsomagok is? Márminthogy az adatforgalmat ott se számolja vajon?

Van egyébként valami módja, hogy az adatforgalmat láthassam? Céges előfizu, nincs semmilyen hozzáférésem. (sms kód vagy valami)

[ Szerkesztve ]

(#73229) SzlobiG válasza SUPREME7 (#73228) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ez engem is érdekelne fullos otthoni netünk van kettő tv-vel be is reggeltem a tv-gora és össze is kapcsoltam a tv-vel.

A mobil netem viszont Business 7gb-os ezzel is ingyenesen nézhető?

(#73230) SUPREME7 válasza SzlobiG (#73229) üzenetére


SUPREME7
őstag

Mondjuk látom még mindig üldözik a rootolt telefonokat ... nekem el se indul semmi wifin se mert valami hibát dob. :U

[ Szerkesztve ]

(#73231) Soulfly842 válasza SUPREME7 (#73230) üzenetére


Soulfly842
addikt

Rootolt tényleg nem igazán preferált, legfrissebb TV GO verzió van fent.

Megpróbálok rákérdezni az üzleti netre is.

(#73232) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

Wi-Fi Fon felhasználót/jelszót hol lehet igényelni? Köszi!

(#73233) kentucky válasza Soulfly842 (#73227) üzenetére


kentucky
őstag

De jó istenem, ha megyünk ki a Hungaroringre, bírom nézni a közvetítést is ingyen :C

(#73234) zebede


zebede
őstag

Van ilyen is, annak jó aki most kapott korlátlan netet: [link]

Nézzétek meg hátha ez megy rootolt telefonon is.

(#73235) vwpolopg válasza Soulfly842 (#73227) üzenetére


vwpolopg
őstag

Most akartam előfizetni, király :) Az előző választ is köszi :)

(#73236) SzlobiG válasza Soulfly842 (#73231) üzenetére


SzlobiG
félisten

Köszi, majd írd be ide. :R

(#73237) tomy86 válasza SUPREME7 (#73230) üzenetére


tomy86
addikt

Nem kell root sem, elég ha pl. kínai a cucc, amin futtatni akarod. Anyám Wayteq tabletjét, azért kellett rootolnom, hogy a build propot átírva Sony Tablet S-nek lássa a TV GO progi és így unroot után már gond nélkül fut. Előtte egyfolytában a "rootolt készülék bla.. bla" miatt nem volt hajlandó működni, pedig nem volt rootolt.

(#73238) SUPREME7 válasza tomy86 (#73237) üzenetére


SUPREME7
őstag

Régen volt Xposed-hez rootcloak nevű kiegészítő, nem tudom 6.0-s android alatt működik-e, ez el tudta titkolni, hogy rootolt a telefon, de mióta nem vagyok T-s előfizető, nem is használtam a TV GO-t. De jó lenne tudni, hogy üzleti előfizut is érinti-e a promó, mert ha nem akkor teljesen mindegy, hogy ezt vagy a digi appot használom ha úgy alakul.

(#73239) Zoty4 válasza Soulfly842 (#73227) üzenetére


Zoty4
őstag

Szia, nekem van otthoni iptv csaladi +net+tv meg next s atk elofiezetesem. Szamomra is elerheto a tv go (ios) korlatlan net az eb idejere?

[ Szerkesztve ]

(#73240) tomy86 válasza SUPREME7 (#73238) üzenetére


tomy86
addikt

A rootcloak már 4.0-s rendszeren sem működött az újabb tv go appal. Ezért kellet a build.prop módosítás után unroot.

(#73241) glaci válasza tomy86 (#73240) üzenetére


glaci
őstag

Akkor ezek szerint nincs semmi hasznalhato megoldas erre a "problemara"? :(

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#73242) Don.Corleone


Don.Corleone
aktív tag

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy like 300 díjcsomagot használok, amit egyszer már meghosszabbítottam. Kaptam sms-t róla hogy mutassam be a diákom és újra meghosszabbítják. Nekem mintha úgy rémlene, hogy ezt egyszer lehet csak, vagy ezt már eltörölték és amíg egyetemi képzésben veszek részt meg lehet újítani? Előre is köszi a válaszokat!

(#73243) tomy86 válasza glaci (#73241) üzenetére


tomy86
addikt

Nekem csak az vált be, amit írtam is. Root - build.prop módosítás (telefon típusát átírni valamire, amit a TV Go támogat), majd unroot. De ezt több, mint fél éve csináltam meg. Azóta lehet, hogy van más megoldás.
Build.propban ebben a sorban van a készülék típusa: ro.product.model=xxxxx. Ezt kell átírni például így: ro.product.model=Sony Tablet S

[ Szerkesztve ]

(#73244) lovace válasza Don.Corleone (#73242) üzenetére


lovace
aktív tag

Tudomásom szerint amíg van érvényes matrica a diákigazolványodon meghosszabbítják!

(#73245) Don.Corleone válasza lovace (#73244) üzenetére


Don.Corleone
aktív tag

Köszi! Neten nem találtam róla infót, és ahogy néztem ár-érték arányban még mindig ez a legjobb csomag.

(#73246) lovace válasza Don.Corleone (#73245) üzenetére


lovace
aktív tag

Infót szerintem azért nem találtál róla, mert lezárt díjcsomag, újként nem lehet megkötni, csak aki benne van az hosszabbíthatja. Ami helyette van (talán Like S) már lényegesen kevesebb kedvezményt tartalmaz, így igen, ez a legjobb díjcsomag véleményem szerint is, amíg teheti az ember érdemes hosszabbítani!

(#73247) #99546112


#99546112
törölt tag

Jól sejtem hogy ezt az 5000Ft-os kupont csak egy terméknél lehet felhasználni és mondjuk 9500+ meg 690ft-os termék eggyüttes vásárlásakor nem használható fel? Ki van ez találva :W

-------
Más. Vettem 1 iPhone 6S készüléket decemberben, az poxelhibás volt és kicserélték refurbished verzióra, most megint találtam 2db pixelhibát is. Ezt meddig játszák el még velem hogy cserélgetik a telómat?!

[ Szerkesztve ]

(#73248) lugosi válasza #99546112 (#73247) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Szerintem amíg van rajta garancia. Vagy tévedek? Jó lenne pontosan tudni.

(#73249) zebede


zebede
őstag

Nektek megvan TVGO-n az M4 Sport? :F
Mert nekem nincs. :Y

(#73250) 313313 válasza zebede (#73249) üzenetére


313313
addikt

Nekem Tv Go sincs meg...
Windows mobile rulz

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.