Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68047) blackmajesty válasza inferno88 (#68038) üzenetére


blackmajesty
aktív tag

Alcatel esetén nincsen visszavásárlás, mert ők nem állítanak ki ehhez megfelelő papírt, mint a samsung vagy az lg. Az alcatelnél csak egy olyan állásfoglalást fogsz kapni, hogy nem tudják javítani, ezért kérik a készletről való cserét. Mivel már nincs ez a típus, megnézik a kifutó listaárát, és a jelenlegi készülékek közül az ezen a listaáron elérhető készülékek közöl választhatsz (illetve ezen listaár+5000ft). Ráfizetés pedig nincsen, nem tudom honnan szedte ezt az ügyintéző.
A hűséged pedig megy tovább, semmi sem változik. Ha lejár a hűséged, akkor ugyanúgy aláírhatsz újabb 2 éve, vehetsz mellé új telefont, nem fog számítani. hogy most kapsz újat. Viszont az új készülékre ez esetben ugyanúgy 2 év garid lesz, a csere napjától.

Samsung vagy LG esetleg Nokia/Microsoft szokott ilyen esetben kiállítani készülékcserére jogosító igazolást, ami esetén lenne választási lehetőséged, hogy új készüléket kérsz, vagy pénzt vissza. Ez utóbbi esetben lenne csak a hűséged törölve, kötbér törölve, előfizud megmaradna.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.