Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66045) kali válasza Danny365 (#66040) üzenetére


kali
legenda

nem ott dolgozom, csak segíteni próbálok, nagyjából ismerem a rendszert.
addig gondolom érted, hogy az arany és platina kiemeltséggel rendelkező ügyfeleknél, a 21 letelt hónap után lehetséges előrehozott készülékcsere csak az előfizetésre vonatkozó hűségre érvényes, a díjcsomagosra nem, utóbbi esetben kivárandó az aláírt 24 hónap letelte, vagy csak (árkategórián belül lehet módosítani.
milyen készüléket akarsz vásárolni? mert a részletfizetésre a rendszer által felkínált konstrukció a telefon típusának a függvénye is, soknál engedi olcsóbb díjcsomagokra is - csak az előfizetésre aláírt hűséggel -, de van olyan - jellemzően iphone -, ahol a next s és kategóriája a minimum, tehát a díjcsomagra is alá kell írni hűséget, nem csak az előfizetésre - itt is lehet elásva a részlet anomáliás kutya...
belépsz a fiókodba, megkeresed a megvásárolni szándékozott készüléket, amennyiben több előfizetésed is van, úgy kiválasztod a megfelelőt, átnyomod a meglévő előfizetéssel szekcióra, ha nem arra áll be alapban, utána van az egy összegben vagy a kamatmentes részletre kiválasztásra kerül, eztán mit kínál fel?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.