Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37026) Landsmann


Landsmann
addikt

Ezt írják:
További részletek
A forgalom mérése mindig az adott 30 napos mérési ciklusra vonatkozik. A 30. napot követően a forgalom számlálása újrakezdődik, és a fel nem használt adatforgalom elvész. A ciklus első napja a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha nem használja előfizetését egy 30 napos ciklusban, akkor nem vonjuk le az adatforgalmi díjat. A számlázás mindig az első díjsávtól (0-100 Mbyte) indul újra, és az adatforgalmi határok átlépésekor az adatforgalmi sáv díját azonnal levonjuk a Domino egyenlegből. A 10 GByte elérése után az adott mérési cikluson belül nincs további forgalmazási lehetőség, ez esetben meg kell várni a 30 napos ciklus újraindulását. Az adatforgalmi sávok 80%-ánál és a határok átlépésekor díjmentes SMS értesítést küldünk Domino Web SIM kártyájára. Amennyiben a SIM kártyát notebookban használja, figyelje az üzenet érkezését jelző ikont. További feltételek és információk a Domino Web termékről

Ez az írás is több kérdést vet fel mint amennyi választ ad.
" A ciklus első napja a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik." Most akkor melyiktől is? Amikor először lett használva, vagy amikor több hónap kimarad és újra használja az ember? A kövertkező mondat is jó. Akkor nekem hova lett 1000 Ft?

A beállításoknálk meg ez áll:
"
Megújul?

Igen

A lejárat időpontjában újra aktiváljuk, amennyiben az Ön egyenlegén rendelkezésre áll a szükséges összeg.
"

Nahát, ebből meg megint nem az jön le, hogy csak akkor vonnak díjat ha használja az ember. Egymásnak homlokegyenest ellentétes információk. Vagy én vagyok értetlen, vagy van egyfajta kisebb káosz a szolgáltatónál. Sajnos telefonon nem tudom őket hívni, mert nincs Telekomos kártyám.

[ Szerkesztve ]

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.