Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33851) dptrsk válasza tothl (#33850) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

A hotspot egy mobil wi-fi router(akkumulátorral), amit a telód wi-fijével bemérve használsz, akár utcán sétálva hasnálhatod.
Nehezen tudom elképzelni a mai világban, hogy egy LTE képes készülékben nincs wi-fi(mert ugye abból indultunk ki, hogy azért aktiváltad az LTE opciót, mert tudja a telód).

[ Szerkesztve ]

(#33852) tothl válasza dptrsk (#33851) üzenetére


tothl
addikt

Nem nagyon szeretnék ilyen plusz eszközös megoldást... :/

(#33853) dptrsk válasza tothl (#33852) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Ezeket, azért írtam le, hogy lásd, van közel ugyanazon az áron jobb alternatíva.

(#33854) tothl válasza dptrsk (#33853) üzenetére


tothl
addikt

De mivel nem akarok plusz eszközt erre a célra ezért nem alternatíva.

(#33855) dptrsk válasza tothl (#33854) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Erre csak azt tudom mondani, hogy akkor előbb kellett volna utánajárni, hogy neked milyen csomagod van és utána LTEsíteni HA lehet, a 1430 felhívása ingyenes és pár mp alatt tájékoztatnak, hogy vehetsz igénybe csomagokat. Ha felhívtad volna és ott mondták volna hogy nyugodtan lehet és 5GB-d lesz megérteném a panaszodat, így viszont csak azt tudom mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye....

Én próbáltam segíteni..

A többiek is próbálták megértetni veled, hogy másik szolgáltatónál is ha egy kifutó csomagot használsz és lemondod/módosítod, ott se fogják visszakapcsolni.

[ Szerkesztve ]

(#33856) djculture


djculture
félisten

Szeptemberben a forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján a T-Mobile piaci részesedése 46,58 százalékról 46,65 százalékra emelkedett, a Telenoré 31,28 százalékról 31,34 százalékra nőtt, míg a Vodafone részesedése 22,14 százalékról 22,01 százalékra csökkent.

Az adatforgalom alapján a T-Mobile piaci részesedése az egy hónappal korábbi 44,28 százalékról 44,15 százalékra csökkent, a Telenoré 38,43 százalékon maradt, a Vodafone-é 17,30 százalékról 17,42 százalékra emelkedett.

Szeptemberben a T-Mobile ügyfelei 1 millió 116 ezer GB adatot forgalmaztak az előző havi 1 millió 130 ezer GB után, a Telenor ügyfeleinek forgalma 972 ezer GB-ra mérséklődött az augusztusi 981 ezerről, és a Vodafone ügyfelei 440 ezer GB adatot töltöttek le és fel az előző havi 442 ezer GB után.

Az egy ügyfélre jutó átlagos adatforgalom a Telenornál a legmagasabb, szeptemberben 1,07 GB volt, a T-Mobile előfizetőinél 0,83 GB, míg a Vodafone-ügyfelek átlagosan 0,69 GB adatot töltöttek le.

Október elején mindhárom mobilszolgáltató meghirdette új, adatforgalmat is tartalmazó korlátlan csomagjait. A hasonló tartalmú, azaz valamennyi belföldi hálózatba korlátlan beszélgetést és SMS-t tartalmazó csomag mindhárom szolgáltatónál fél gigabájt (500 megabájt) adatforgalmat tartalmaz, és az áruk is hasonló, 10-11 ezer forintba kerül. Nagyjából fele ennyiért, 5000 és 6500 forint között kínálják a szolgáltatók, szintén 500 megabájt adatforgalmi kerettel az olyan csomagjukat, amellyel hálózaton belül lehet korlátlanul beszélni.

[link]

A nagy mobilnet őrület közepette a világ összes országában növekszik a havi mobilnetes adatforgalom itthon csökken, ebben is jól teljesítünk...

[ Szerkesztve ]

(#33857) erdoke válasza djculture (#33856) üzenetére


erdoke
titán

Mégis mit vársz a korlátos, vagy irreálisan alacsony szinten tartott, GPRS sebességre lassított hazai csomagoktól? Akiknek többre van igénye, már korábban váltottak nagyobbra, amibe beleférnek, vagy mindig hagyják belassítva, amikor elérik a maximumot. Külföldön sok szolgáltató ad a most nagy csinnadrattával beharangozott korlátlan csomagok árában több GB, vagy akár korlátlan net forgalmat. Úgy nem nehéz egyre többet forgalmazni. Itthon mit csinálsz majd a 10-11e Ft-ért kínált 500 MB-ból? Főleg ha eddig 750 MB-ot kaptál Mozaik M-ben és 1 GB-ot az L-hez.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#33858) tothl válasza dptrsk (#33855) üzenetére


tothl
addikt

Mivel nem is olyan burkoltan lehülyéztél tessék :

[link]

Nyilván ott van, hogy milyen díjcsomagokhoz való, de gondoltam mivel az enyém már zárt csomag, nem szerepel a listán és ha a rendszer hagyja, nagy bajom nem lehet.

Az kiváló ismertető nagy részén a "bővítés" és az "LTE" kulcsszavak dominálnak.

De valóban, béna és hülye kacsa vagyok ez van.

Utólag lehetsz atom okos, de nagyon vigyázz, hogy egyszer se kerülj ilyen helyzetbe, ha már ilyen nagyarc vagy.

[ Szerkesztve ]

(#33859) kali válasza tothl (#33858) üzenetére


kali
legenda

amilyen neked korábban volt (relaxnet), olyan mellé még annak aktív állapotában sem mehetett (volna) ilyen bővítés, illetve kifejezetten írják is, hogy;
Fontos tudnivalók a limitbővítő opciókról
A Net&Roll 1 GB LTE, Net&Roll 1 GB, Net&Roll 200 MB és Kapcsolat NET opció más mobilinternet díjcsomaggal nem vehető igénybe.

neked már volt másik (relaxnet) mobilinternetes díjcsomagod, tehát konkrétan tiltós a dolog, linkeltem korábban, hogy relaxnet mellé milyen bővítés adott; link
utóbbiaknál külön írják is, hogy a lezárt relaxnet csomagokhoz is mehet, tehát ez kellett/lehetett volna neked aktiválni, és akkor marad a relaxnet előfizetésed is!
jobban már tényleg nem lehet részletezni, hogy miért jársz tévúton... :(

[ Szerkesztve ]

(#33860) tothl válasza kali (#33859) üzenetére


tothl
addikt

Vágom, hogy tévúton járok, de azt nem vágom, hogy ha már beszoptam miért nem lehet visszacsinálni. :)

Ott szoptam be, hogy engedte a rendszer aktiválni ezt a csodát, nem tudom hogy részletezhetném még.. :D
Nem először használom az online ügyfélszolgálatot és soha ilyen bajom nem volt, kisebb csomagra nem is váltottam volna. Nem sejtettem, hogy ha ezt aktiválom, ha már lehet, akkor a régi csomagomnak kampó.
Nem volt még ilyen gondom, nem sejtettem, hogy ennyire körültekintőnek kell lenni, ennyi.

Semmiből nem állt volna felhívni az ügyfélszolgálatot belátom, de mondom, nem sejtettem...ez van.
Ettől még meg lehet a kialakult véleményem.
Azt pedig, hogy a mai világban egy tévedésből és félreértésből elrontott műveletet nem lehet visszacsinálni egy adatbázis rekordban egyszerűen felháborítónak tartom, még akkor is, ha az a csomag amit megszüntettek már nem létezik. Ez amúgy is csak egy lufi, hiszen ha nem történik ez a malőr, akkor létezne. Egy beállítás a T rendszerében semmi több. Szóval nekem ne magyarázzanak. Értem én, hogy miért nem lehet, de a véleményem ettől még meglehet. Meg is van.

Nem csak hülye, de béna kacsa is lettem ezzel a hurka nettel.. :D

(#33861) dedike válasza djculture (#33856) üzenetére


dedike
addikt

Ha nem egy adott hónapot nézel, hanem a folyamatot, akkor ott azért látszik, hogy egy emelkedő-süllyedő tendencia figyelhető meg hónapról-hónapra. [link]
Egy adott hónapból messzemenő következtetést nem szabad levonni.

Jó szerencsét!

(#33862) polonic


polonic
félisten

Szóval akkor a nokia dt-900 vezetéknélküli töltőt el tudom hozni részletre?
Mennyi ennek a kezdőrészlete, tudja valaki?

(#33863) kali válasza tothl (#33860) üzenetére


kali
legenda

nem vagyok t-s illetékes, így azt nem tudom, hogy mi kellene egy lezárt díjcsomag újbóli aktiválásához úgy, hogy annak ismételt aktiválási ellehetetlenülését szerződési feltételekben is rögzítették, illetve a rendszert is annak megfelelően állították be, de biztos vagyok benne, annyira nem lenne egyszerű az ügymenet, hogy azt csak így simán megugorják a szabályozott tiltások ellenére...
nekem is volt anno 5 és 3 gigabyte adatmennyiségű net a hangalapú előfizetésemen, bosszantott is a dolog a későbbiekben, hogy csak 500 megabyte lett a legnagyobb, de mivel nem csak én háborodtam fel, hanem nagyon sok előfizető, újságcikkek is születtek a témáról - különös tekintettel a Mobiltelefonos(Táblagéphez/Notebookhoz) internetezéshez ajánljuk szóhasználatra, hiszen nem csak ajánlják, de konkrétan csak azokhoz adják az ott szereplő díjcsomagokat -, ezért bevezették az 1 gigabyte kereteset, de alapesetben az a plafon.
nagyon utána kell járni, ha már lezárt díjcsomagot használ az ember, hogy mire módosítsa, mert nincs visszaút!
neme is van jelenleg több társkártyám olyan díjcsomagokkal, amiket már régen lezártak, és bizony nem módosítottam azokat eddig, mert csak drágább alternatívák lennének, erősen meggondolom majd, hogy mire ugorjanak, ha eljön az idő a muszájra.

(#33864) djculture válasza polonic (#33862) üzenetére


djculture
félisten

Sok értelme van 16 ezret kifizetni érte amazonon meglehet venni 8 ezerért ingyenes szállitással 5-8 napon belül nállad van .

[ Szerkesztve ]

(#33865) polonic válasza djculture (#33864) üzenetére


polonic
félisten

És ha ven egy rakat kapcsolat pontom és úgyis beváltanám őket...

Na de az amazon biztos szállít ingyen ide Magyarországra? És postával küldik? Mert ha igen, akkor az kizárt, hogy úgy rendeljem. Ha futárral, akkor ok.

(#33866) tothl válasza kali (#33863) üzenetére


tothl
addikt

Asszem ebből nagyot tanultam.
Azt nem tudja valaki mi az egészben a ráció ? Hiszen így jóval kevesebb a T bevétele.....
Én speciel direkt megszerettem a csúcskategóriás androidos telókat, mert szinte mindent megcsinálok velük amit egy tablettel tennék és használtam is azt a nyomorult netet rendesen. Tök fölösleges egy tablet és nem is fogok venni ezért. Mérgemben kihajítom mindjárt az egész vackot a kukába és elmegyek a Bükkbe remetének.. :/ Úgyis afelé tartunk, ha a szolgáltatások romlanak, és nem javulnak.

[ Szerkesztve ]

(#33867) djculture válasza polonic (#33865) üzenetére


djculture
félisten

Ha van kapcsolati pontod az más, akkor hajrá. Haver szokott ilyet rendelni aztmondja már amazonon nincs most e-bayről szerzi egy hong kongi csávótol 5000-ért. Amúgy aztmondta 20-ból kettő rossz ugy hogy nemárt rá a hazai garancia.

[ Szerkesztve ]

(#33868) djculture válasza tothl (#33866) üzenetére


djculture
félisten

Szerintem meg csak egyet kell megtanulni itthon a hordozható eszközök és használatukkal járó dijcsomagok arra vannak hogy maximalizálják rajtuk a profitot. Tehát ha nagyon muszáj akkor szabad csak őket használni másként kifizetheted te a havi fizetésedet is akkor se fog kiváltani egy fix összegű korlátlan otthoni internetet amit a reklámokba hazudnak egész nap. Haver kiment németbe elsejétől vett egy nyavaja eldobható érintős 3g-s sim kártyás csomagot, 30 giga internet jár hozzá meg 200 perc europában 30euro volt. Kint ezeknek nincs ára az összes élelmiszerboltos multi ezeket árulja.

[ Szerkesztve ]

(#33869) erdoke válasza djculture (#33868) üzenetére


erdoke
titán

A Telekomtól is kapok 30 GB LTE(!) netet 8500 Ft-ért, nem ezzel van a baj, hanem a beszélgetést is tartalmazó (okostelefonhoz választható) díjcsomagok aránytalanul kicsi adat tartalmától. Havi 3 GB-ért jelenleg közel 18e Ft-ot kell fizetni egy Mozaik XL + bővítés formájában, miközben a beszélgetési szokáshoz esetleg elég lenne az L. Erre jön a még aránytalanabb Next S/M, és ez egészen egyszerűen a valós igényekkel éppen szembe megy!

A legjobb aláírás a héten

(#33870) tothl válasza djculture (#33868) üzenetére


tothl
addikt

Hát ja én is arra használtam, hogy nonstop legyen adatkapcsolat, levelezés kinti internetes voice chat, navi, böngészés. Utazás közben, napközben melóban tökéletes volt, a 4Giga elég erre az 1 meg kevés ennyi.. :D

Otthoni netet nyilván nem váltja ki. :D
Mondjuk abban sincs sok logika, hogy hotspotként lehet neted, hangcsomaghoz meg nem kapcsolható, ha egyszer ilyen készülékek vannak már amik tudják mindezt egyszerre.
Illetve van logika, de csak egy. Nevezetesen, hogy megcsapoljanak.
És megint oda lyukadunk ki, hogy férgek. :D

[ Szerkesztve ]

(#33871) kali válasza tothl (#33866) üzenetére


kali
legenda

én csak azt az erőlködést látom ki belőle, hogy amennyiben mobiltelefonon szeretnél sokat netezni, úgy fizess elő drágább díjcsomagra...
ja, és köss még egy nagyobb adatcsomagos előfizetést, azt külön csak mobilinternetre, amit külön eszközben használsz majd...
lefogadom, ha 10 ügyfél betelefonál, hogy van például mozaik xs előfizetése, és kevés az abban foglalt 200 megabyte adatmennyiség, akkor a legtöbb esetben nem azt fogják javasolni, hogy + 1000 ft ellenében bővítsen 1 gigabyte adatforgalmat, és így 3200 + 1000 ft = 4200 ft mellett 200 megabyte helyett lesz 1.2 gigabyte adatmennyiség, hanem terelik a mozaik s felé, ami 5400 ft, de csak 500 megabyte adatforgalmi keret, hiába mondja, hogy neki csak adatforgalomban kellene több, de arányos felárral.

erdoke; ott a pont, jól írod, ez a számomra - és sokak számára - nem megfelelő üzletpolitikai irány, amit a szolgáltatók céloznak meg mostanság...

[ Szerkesztve ]

(#33872) tothl válasza kali (#33871) üzenetére


tothl
addikt

A kék meg a piros rablóbanda is ilyen ? Vagy érdemes körülnéznem ?
Igazából most úgy fölb.sztam magam, hogy simán váltanék, ha máshol lenne értelmes csomag.

Hmm..és ha vennék egy hotspotot meg egy dualsimes készüléket és a hotspot simjéről menne az adatforgalom ? Mondjuk nem tudom tudnak-e ilyet ezek a masinák és igazából ezek általában lassú vackok szoktak lenni...

[ Szerkesztve ]

(#33873) erdoke válasza tothl (#33872) üzenetére


erdoke
titán

Végül nem lehet több Net & Roll 1 GB-ost aktiválni egy hónapban? Mert ha be tudsz kettőt-hármat izzítani, még jobban is járhatsz, mint a korábbi Relaxnetes csomaggal. Gyorsabb net alacsonyabb áron.

A legjobb aláírás a héten

(#33874) djculture válasza erdoke (#33869) üzenetére


djculture
félisten

Ja mer a szolgáltató azon nyerészkedik hogy a díjcsomagba foglalt szolgálatások felét ugyse használja ki senki, én ezt se hagynám különben hogy amit egyik hónapban elveszik a csomagból azt ne lehessen felhasználni. Olyan mintha elmennél a boltba csak 10 kiflit meg 1 kiló szalámit vehetnél egyszerre azután amit éjfélig nem fogyasztasz el azért csöngetne a boltos és elvinné. Azután hogy neked éppen 15 kifli kellene meg nem kéne ennyi szalámi az kit érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#33875) tothl válasza erdoke (#33873) üzenetére


tothl
addikt

Nem nagyon lehet értelmes módon sajnos...

(#33876) kali válasza tothl (#33872) üzenetére


kali
legenda

mindig érdemes kürölnézni, de összességében mindig oda jut az ember, hogy egyik sem aránytalanul olcsóbb a többinél, és ez talán nem véletlen...

erdoke; félhivatalos megoldások vannak rá, de annak leírását nyilván nem gyakran erőltetik az illetékesek.

[ Szerkesztve ]

(#33877) erdoke válasza djculture (#33874) üzenetére


erdoke
titán

Tökéletesen mutatja a valódi verseny hiányát a vásárlói igények figyelmen kívül hagyása. Ideális estben saját magadnak tudnád összelegózni, hogy mennyi beszélgetésre, adatra és SMS-re fizetsz elő. Sőt, tovább megyek, az ideális az lenne, ha utólag fizetnél mindenért előre meghatározott darab árat, és az árazás természetesen egyre kedvezőbb lenne, ha többet használnál valamiből. A versenyhelyzet pedig jól látszana, ahogy a szolgáltatók fokozatosan haladnának ebbe az irányba, illetve a db árak folyamatosan csökkennének. Amikor technológiai ugrás van, egy ideig nyilván megkérhetnék a magasabb árat azért, ami egyedi/kiemelkedő a piacon. Ezt hívnák versenyelőnynek...

A legjobb aláírás a héten

(#33878) anderledani válasza 1430 (#33819) üzenetére


anderledani
őstag

De tudok társkártyát rendelni, mert az előzőt is ahhoz vettem. Ha belépek a t-mobile oldalán a rendszerbe, a mobilszámommal, amire már van egy fun díjcsomag de semmilyen kártyás, kiválasztok egy telefont, kiválasztom, hogy fun díjcsomag (mert engedi) berakja a kosárba és már csak arra kéne kattintani hogy megrendelés. (csak még nem akarom) Ezután már csak nem írja ki hogy mégsem lehet. De a kérdés lényege: Ha a t-mobileba lépek be a t-mobilos mobilszámommal, ami már egy számlán jön a t-home számlával, akkor az online rendszer érzékeli-e hogy patinakártyás vagyok? (és ebből kifolyólag engedi-e még egy fun díjcsomag kötését.) (A t-home oldalról nem is tudnék mobil előfizetést kötni, ha rákattintok átdob a TMO-s oldalra és ott mobilszámmal be kell jelentkezni.)

iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757

(#33879) anderledani válasza Soulfly842 (#33829) üzenetére


anderledani
őstag

De igénybe akarom majd venni az esetleges online kedvezményt. Ha nem lesz akkor természetesen bemegyünk egy T-Pontba.

iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757

(#33880) djculture válasza erdoke (#33877) üzenetére


djculture
félisten

Igen a három nagy cég belevan tespedve abba hogy bármit megtehetnek, egyszerre kihozzák ugyanazt a csomagot ugyanannyiért és ennyi.

(#33881) Soulfly842 válasza anderledani (#33879) üzenetére


Soulfly842
addikt

A készülékekre már nincs webshopos kedvezmény. Persze, ha valamilyen akciót találsz, akkor élj vele nyugodtan (szerdai akc., speciális egyszeri akciók) nyugodtan. - ez esetben marad a 1430 által leírt megoldás.

Viszont, ha nem ilyen egyedi akcióról van szó, akkor egyszerűbb lesz T-pontban. Bemégy szépen, mondod, hogy mit szeretnél, 10-20 perc optimális esetben, s már mehetsz is haza a kiszemelt készülékkel :)

(#33878) anderledani

A webshop szempontjából lehet külön kezeli a rendszer a hagyományos Fun-t és az integrált (T-home-hoz rendelt) Fun aranytárskártyát, de erről majd 1430 bővebben, h. a gyanúm helytálló-e :) Én megoldom az ilyen dolgokat azonnal (T-Pontban), s nem abban bízok, hogy jól feladja-e/feladható-e egy igény egy rajtam kívülálló rendszeren ;] :B ;)

[ Szerkesztve ]

(#33882) lugosi válasza erdoke (#33877) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Verseny? Az az a furcsa izé ugye, amit külföldön csinálnak a szolgáltatók?

(#33883) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Bocs letelt a szerkesztés.

1. Láttátok ezt? Kint van az új díjszabás.

2. Kérdés:
ha megrendelném ezt: office365
akkor a szoftver letölthető változatát is megkapom, vagy csak a böngészőben használható változatot? Jól értelmezem, hogy a letölthető, normál szoftvert ugye, mert azt írja, hogy "Az előfizetéses licenccel mindig az Office asztali alkalmazások (Word, Excel stb.) legújabb verzióját használhatja." és a böngészős lehetőség az csak kiegészítő opció.

A legjobb lenne ha valaki biztosat tudna ebben mondani, esetleg tapasztalatból.

(#33884) Varszegig válasza lugosi (#33883) üzenetére


Varszegig
veterán

Ez a díjszabás kinn van kb 40 napja:)

(#33885) 1430 válasza n@p@lm (#33830) üzenetére


1430
senior tag

Nem a havidíjasok vannak lesajnálva, hanem a Domino-sok olyan mázlisták, hogy nem tudnak olyan feltételt beállítani a Domino rendszerben, mint a havidíjasoknál. Szerinted a marketingesek mennyire lennének kiakadva, ha látnák, hogy itt a fórumon már mennyien tudnak erről a kiskapuról? :D

Melack
Előbb is lesz infó, csak a bevezetés lesz november 1-től (de én korábbi bevezetést sem zárnék ki).

anderledani
Ha így engedi, rendeld így, legfeljebb ha visszahíváskor belekötnek, törölteted a rendelés. ;)
Olyan vizsgálat tudtommal nincs a háttérben, ami a társkártya számot ellenőrizné, ezt majd a Házhozszállítási csoport ellenőrzi, mikor visszahívnak. Attól mert Telekom szintű Kapcsolat Program regisztrációd van, a meglévő Fun számod nem lesz platina, mert mobil oldalon ez szerződésenként értelmezett, ugyanakkor a mobil online rendszer nem vizsgálja a vezetékes ügyfél szintedet (se azt, hogy egyáltalán van e), csak azt a számot, amivel belépsz.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#33886) atillaahun


atillaahun
veterán

Sziasztok, jól emlékszem, hogy a kereskedő nem köteles a jótállási jegy pótlására, viszont anélkül is ki kell cserélni a készüléket - tehát a jótállás érvényessége nem a papír függvénye? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Tudniillik fogalmam sincs hova tehettem. :(

[ Szerkesztve ]

(#33887) n@p@lm válasza 1430 (#33885) üzenetére


n@p@lm
őstag

gondolom nem lenne a t-nek akkora bukta ha ha havidíjasoknál is eltekintenének ettől a megkötéstől (feltételtől).....
kapna egy piros pontot. :)

(#33888) Varszegig válasza n@p@lm (#33887) üzenetére


Varszegig
veterán

Mivel mostanában a havidíjasok szívatása lett az első számú marketingcél, nem hiszem, hogy fogsz piros pontot osztani:D

(#33889) n@p@lm válasza Varszegig (#33888) üzenetére


n@p@lm
őstag

:DD

(#33890) lugosi válasza Varszegig (#33884) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Köszi, én kb. tegnap vettem észre. Így összeszedve még nem láttam, lehet ezért volt nekem is új.

(#33891) tothl válasza Varszegig (#33888) üzenetére


tothl
addikt

Osztanám de sajna épp tele a szám a magenta bránerrel. :D

(#33892) dns86


dns86
tag

Sziasztok!
Kérdésem lenne, a helyzet a következő: vásároltam készülékváltással februárban egy Samsung Galaxy S3 telefont. Hűség lett vállalva 2 évre az előfizetésre, a készüléket webshoppon keresztül vettem. Sajnos a telefon tönkre ment, a Samsung ad egy csereutalványt. Ezzel beballagok a T-Pontba. Visszatudják állítani a februári vásárlás előtti állapotot? Tehát a hűség törlését, illetve hogy a webshopon keresztül újra jogosult legyek készülékváltásra? Hiszen ha a helyszínen kell másik telefont választanom, így elesek a webshopos kedvezménytől, és sokkal drágább minden. Mik a lehetőségek? A 1430 csak hebegett-habogott, érdemi infót nem kaptam.

Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K

(#33893) tomy86 válasza atillaahun (#33886) üzenetére


tomy86
addikt

Elvileg elég a számla is.
"A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási jogot tehát ilyen esetben is lehet érvényesíteni, a vásárlás tényét és időpontját azonban természetesen ekkor is igazolni kell, hiszen a jótállás csak a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított meghatározott időn belül érvényesíthető. Erre a célra a vásárláskor átvett nyugta, blokk, számla alkalmas, ezeket tehát fontos megőrizni, annál is inkább, mivel a jótállás megszűnte után érvényesíthető szavatossági jognak csak ezek birtokában lehet érvényt szerezni."
link

(#33894) 313313 válasza dns86 (#33892) üzenetére


313313
addikt

A nevében benne van, hogy csere utalványt kaptál, lehet kerítenek egy ugyan olyan készüléket, esetleg kapsz egy lte képest. Mindenesre készüléket fogsz másikat kapni, hűség marad
Webshoppos kedvezmény miatt meg ne aggódj, október 1 óta megszűnt, 1-2 készülék akciós, de az hetente változik....

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

(#33895) erdoke válasza dns86 (#33892) üzenetére


erdoke
titán

Az éppen aktuális kondíciókkal választhatsz egy cserekészüléket. A hűségidő, díjcsomag, egyéb paraméterek nem változnak. Ha egy S3 LTE-t kapsz, már igazán nem panaszkodhatsz, de talán ki tudsz dumálni egy S4-et is.

A legjobb aláírás a héten

(#33896) dns86 válasza erdoke (#33895) üzenetére


dns86
tag

Samsung nem kell. Azt már sikerült kideríteni, hogy 3 lehetőségem van: vagy cserélik, vagy választhatok másik készüléket, vagy pénz vissza.

Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K

(#33897) erdoke válasza dns86 (#33896) üzenetére


erdoke
titán

Ha kaptál csereutalványt, nem hiszem, hogy ugyanolyat tudnak helyette adni. :F
Szerepel összeg az utalványon, illetve hogy milyen kondíciókkal működik?

A legjobb aláírás a héten

(#33898) dns86 válasza erdoke (#33897) üzenetére


dns86
tag

Még várom az utalványt magát, de a Samsung honlapján is azt találtam az utalvánnyal kapcsolatban, hogy vagy csere, vagy levásárolható. Az előző 3 opciót menet közben a feleségem tudta meg egy T-Pontban.

Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K

(#33899) Prof01


Prof01
veterán

Sziasztok!

Milyen esetben kérhetek ingyen sim cserét a T-nél?
Meghibásodásnál ingyen cserélik (ha nincs külsérelmi nyom)?
Az új készülék nano sim-es, és használtan vettem, szóval, ha jól informálódtam így 4500ft lenne a csere.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#33900) Soulfly842 válasza dns86 (#33892) üzenetére


Soulfly842
addikt

Ezt a cserét szerintem a szerviz fogja kezelni, s nem egy új értékesítés/új vásárlás - ezeknél a listaárhoz viszonyítva szoktak felkínálni készülékeket.

Azt nézted, hogy webshopos 10% kedvezmény már nincs?

(#33886) atillaahun

A telekom ebből nem szokott problémát csinálni. Ha nincs meg jó a számla is, ha az sincs meg, akkor a számlát az üzletben pótolni tudják/kézi jótállási jegyet is tudnak adni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.