Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33151) savoo válasza dedike (#33133) üzenetére


savoo
addikt

Vagy olyat, amit nem kell 1 hónap után szervizbe hurcolni. ;]

(#33152) 1430 válasza Nordik (#33143) üzenetére


1430
senior tag

Domino 5 díjcsomag esetén illetve más adatcsomagok kikapcsolása után automatikusan aktiválódik a Go!NapiNet. Az aktiválásról egyébként külön SMS is megy. A promóciós üzenet arról szól, hogy minden új hívószám aktiválásakor aktiválódik egy Go!NapiNet promóciós kedvezmény, mely 180 napig él, és ezen időn belül az első 3 Go!NapiNet napidíjat vagy limitbővítést a rendszer jóváírja. Tehát ha csak a promócióról kaptál üzenetet, akkor nem is volt Go!NapiNeted.

Ha most Go!Net M-et aktiváltál, akkor azt kedvezményes, 190 Ft-os díjon kaptad 30 napra. Ha a 31. napon 0:15 tájt lesz 190 Ft-od, akkor automatikusan (még egyszer a kedvezményes díjon) megújul. Ha nem lesz annyi egyenleged, akkor felfüggesztésre kerül az adatcsomag (nem lesz neted), és ha nem mondod le, a következő feltöltéskor levonódik a normál (1000 Ft-os) időszaki díj, így 30 napra megint lesz neted. Ez így fog menni 30 naponta, vagy míg le nem mondod az adatcsomagot (mikor is a Go!NapiNet aktiválódik, de azt is lemondhatod).

Ami az utolsó számlát illeti. Mivel az internetes önkiszolgálóba már mint Domino-s lépsz be, ott nem tudod megnézni az elektronikus számlát. Ha van Távszámla regisztrációd, akkor a Távszámlában meg tudod nézni a következő számlát is, ha nincs, akkor keresd ki a szeptember eleji elektronikus számla betöltődéséről kiküldött emailt, és az abban lévő linken keresztül regisztrálj a Távszámlába. Ha ez sem megy, októberben kérj telefonon keresztül egy számlamásolatot és utald át az összeget.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#33153) kbn


kbn
csendes tag

Novembertől 1-2 Ft-ot emelkedik a legtöbb Domino-percdíj...

http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/d_dijvaltozas_131101.pdf

... és a megemelt postpaid tarifák is megjelentek hivatalosan formában:

http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/aszf/e_dijvaltozas_131101.pdf

(#33154) djculture válasza kbn (#33153) üzenetére


djculture
félisten

Lassan elérjük a 13 évvel ezelőtti árakat, 96-98forintos csúcsidős percdij más hálózatba..

[ Szerkesztve ]

(#33156) ANDROID??? válasza #78121280 (#33155) üzenetére


ANDROID???
addikt

Ezek a hivatalos "meghatározások marhajók", keresgéld ki magadnak, hogy ott mi változott pl a 2.1.3.1.4.5.1.... pont alapján... váááá
Ha már táblázatba gyűjtötte, akkor lin kelhette volna a táblázatban, az adott pontokat, ha az ember rákattint nem kell keresgélnie, de nem ők pont arra mennek rá, hogy az emberek nem bszkódnak a keresgélésekkel, ez ritka bosszantó...
Pláne az is, hogy persze most módosíthatsz akár fel is mondhatod a szerződésedet, ha nem vagy hűség alatt, mert általában az emberek nagy része telefon vásárlással együtt ír alá 1-2év "rabigát", mert ha felmondod akkor ott a kötbér, ez olyan dühítő ilyenkor, pláne az hogy az ügyintéző beveri a flegma hangsúlyt, ami ekár fogvesztéssel is járhatna számára pl.... Lényeg, ha valami nyűgje van az előfizetőnek ő legyen türelmes p nem kötbérezhet mert úgy is megtalálja a szaros szolgáltató a kiskaput a szabályzásban, de nehogy már az előfizetőnek jó legyen. Vicc, hogy nincs választásod, vannak a szolgáltatók, nagyrészt egy kutya az egész valószínűleg egymással is leszerződött banda, és csak ők vannak a piacon... :W

(#33157) tjb007 válasza djculture (#33154) üzenetére


tjb007
nagyúr

Ha már így nosztalgiázunk :)

(#33158) kbn válasza tjb007 (#33157) üzenetére


kbn
csendes tag

Tíz év alatt volt kb. 60% infláció, azaz reálértéken még novembertől is jóval olcsóbban beszélhetünk, mint 2003-ban. ;]

(#33159) kali válasza djculture (#33154) üzenetére


kali
legenda

romlik a forint, emelkednek a szolgáltatókat terhelő adók, ezért részint megértem, az üzemanyag is drágul, a kenyér, tej...stb is.
a régi módi, amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett percdíjat, nem is keveset?

(#33160) dedike válasza djculture (#33154) üzenetére


dedike
addikt

Szó, mi szó kicsit megdöbbentem a Domino Nap majd' 50-es percdíján, nekem még valami 33 rémlett, amit aztán tjb007 is igazolt.

Mindenesetre valóban nevetségesek ezek a percdíjak,,,, :(((

(#33159) kali:

Sajnálom is rögtön a Telekomot, az eddigi évi 250 milliárdos nyereségük már csak 100, de legalább ők is a mi vérünk szívásával fejlődnek....

(Tudom, demagóg voltam, de nem voltam vele egyedül... :R )

Jó szerencsét!

(#33161) djculture válasza kali (#33159) üzenetére


djculture
félisten

Azért az kicsit durva hogy két dominós tarifánál olcsóbb hivni csúcsidőben egy eu-s országban lévő rokont mint egy itthon élő vezetékes vagy más mobil szolgáltató ügyfelét. Az ilyet már tényleg rablásnak hívom. Ezt nem nagyon lehet kimagyarázni... Jó lenne már ha megalkotnák a minden országban érvényes eu-s dijcsomagot és vége szakadna a rablási korszaknak.

[ Szerkesztve ]

(#33162) kali válasza dedike (#33160) üzenetére


kali
legenda

fizetnének itthon a szolgáltatók annyi adót, mint más normális országokban, és persze nekünk is lenne annyi a fizetésünk, mint az ottani embereknek, és máris nem érdekelne a dolog... :)
nem hiszem, hogy van még ország, ahol annyi adó terheli a szolgáltatókat, mint magyarországon - mondom ezt csak tippre, nem néztem utána, de megteszem majd!

djculture; lásd; fent!

[ Szerkesztve ]

(#33163) icecave


icecave
nagyúr

Sziasztok!

Otthon van IP telefonunk (vonalas telefon, csak ugye neten jön a vonal). Mivel anyukám lenullázta a készüléket, vennék másikat, de honnan tudom, melyik az, ami IP telefon? Vagy már mind az? Külön nem jelölik T-s webshopban. Egyből ide dob,ha a készülékekre megyek: [link] Ezek jók lesznek (Dokkolós, vezetéknélküli kell majd)?

(#33164) savoo válasza icecave (#33163) üzenetére


savoo
addikt

Őőő, tök mindegy milyen a készülék.

(#33165) icecave válasza savoo (#33164) üzenetére


icecave
nagyúr

Köszönöm, akkor választok egyet. Mondjuk, ahogy nézem, nem lehet boltban átvenni a rendelést, mindenáron futárral akarja küldeni a webshop, így inkább elsétálok egy T-be, minthogy kicsengessem a plusz 950 ft-ot a futárért :)

(#33166) ANDROID??? válasza kali (#33162) üzenetére


ANDROID???
addikt

Amennyiben a cégek a rájuk rótt adót nem az ügyfelekre továbbítanák, akkor olcsóbban lehetne telefonálni, mert ahogy állítólag "csökkentik" a rezsit úgy szépen folyamatosan jönnek az új adók ill. emelkednek az adókulcsok és ezt nem fogja semelyik cég benyelni. Ez persze igaz más területekre is nem csak a telefonos szolgáltatók. Amennyiben arányban lennének a fizetések az itteni árakkal rögtön nem "fájna" annyira az embereknek a növekedő adók a vele együtt növekedő árak....

(#33167) kali válasza ANDROID??? (#33166) üzenetére


kali
legenda

ellentmondást látok a hozzászólásod tartalmában...
biztos vagyok benne, hogy egyik szolgáltató, cég...stb sem fogja a "profitból" kifizetni a megemelt adókat, legalábbis nem az egészet, mindig is hárul majd többlet a végfelhasználókra/vásárlókra is, ez egy ilyen kör.

(#33168) djculture válasza icecave (#33163) üzenetére


djculture
félisten

Olyan hogy ip telefon egység külön nem létezik mert a digitális elosztó egységre (pirelli meg a többi nyavaja) bármilyen ezer éves telefont rálehet dugni. Ha a digitális elosztó működik akkor bármilyen telefon jó rá aminek a vevő része normál telefon kábelen csatlakoztatható az elosztóhoz. Ha az elosztó pirelli meg thomson speedtouch ment gajra az más kérdés.

[ Szerkesztve ]

(#33169) Vangelis válasza djculture (#33161) üzenetére


Vangelis
nagyúr

MI akkor is kivételek lennénk!

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#33170) ANDROID??? válasza kali (#33167) üzenetére


ANDROID???
addikt

Melyik részét fogalmaztam rosszul?
Nem is mondtam, hogy nem hárult régen a felhasználókra, mert mindig is oda csapódott le, ha már a keresetek magasabbak lennének, akkor nem lenne olyan fájó az egész... (itt nem az 1-2 forintokra gondolok, hanem összességében)

[ Szerkesztve ]

(#33171) csabám


csabám
addikt

Pénteket mindenkibe.

Egy gyors kérdés: ha van egy Samsung csereutalványom, de mondjuk a telefon amire kaptam, azt már a T nem forgalmazza és nem is tudja beszerezni, akkor másra letudom vásárolni addig az összegig amennyiért vettem annak idején a telefont? Pénzvisszafizetés gondolom nincs???
Vagy esetleg milyen más opciók léteznek ilyen esetben?
Nagyon köszönöm előre is.

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#33172) icecave válasza djculture (#33168) üzenetére


icecave
nagyúr

Közben "megvilágosultam", és meg is vettem a készüléket. Igen, most pl. Cisco egységbe megy bele a telefon, de a lényeg,hogy bármilyet vehettem volna, ahogy mondod.

(#33173) kali válasza csabám (#33171) üzenetére


kali
legenda

a vonatkozó szabályozás (adottságai, tulajdonságai tekintetében) azonosra írja elő a cserét, ha az nem megy - eltérő típus esetén biztos nem -, és te nem akarsz másmilyet elfogadni, akkor lehetséges az elállás, tehát a "pénz vissza".

(#33174) csabám válasza kali (#33173) üzenetére


csabám
addikt

:R
Azért remélem tudnak szerezni S2-t. A szívemhez nőtt nagyon...

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#33175) Nordik válasza 1430 (#33152) üzenetére


Nordik
őstag

Tehát jól értem, hogy ha van egyenleg a kártyán akkor a Go!Net M megújul? Ha pedig nincs akkor addig nem lesz internetem míg fel nem töltöm az egyenlegem? A Go!NapiNet pedig csak is akkor aktiválódik, ha bármely más adatcsomagot megszüntetek? Ez nem egyenleg függő akkor, hogy mondjuk a másik díjcsomag nem tud megújulni "pénzhiány" miatt akkor egyszerre a Go!NapiNet lépne érvénybe?

A számlás dolgot be tudom fizetni bármelyik T-be is? Eddig is mindig ott szoktam. Ott egyből meg tudják gondolom mondani, hogy még mi a fizetendő. Remélem nem lesz kavarodás ilyen ügyben, szeretném teljesen kitisztázni magam, nem mintha lenne tartozásom, csak nem akarom, hogy a későbbiekbe rejtett költségek jöjjenek utólag. :U

(#33176) erdoke válasza kali (#33159) üzenetére


erdoke
titán

"romlik a forint, emelkednek a szolgáltatókat terhelő adók, ezért részint megértem, az üzemanyag is drágul, a kenyér, tej"

Hát igen, biztosan importálja a Telekom a perceket az anyavállalattól, azért érdekes, ha romlik (WTF? :F) a forint (egyébként nem is)... A tornyok pedig kenyérrel és (lengyel) tejjel hajtottak. ;]

(#33162)
Magyarország még mindig nagybetűvel, mint minden tulajdonnév. :Y

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#33177) func93 válasza Huroq (#33138) üzenetére


func93
senior tag

az oldalon belül hol lehet? sajna nem igazán találtam rá.

"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs

(#33178) kali válasza erdoke (#33176) üzenetére


kali
legenda

az anyavállalat vezetése kiír egy elvárt profitot, és nem feltétlenül nyúlnak a saját zsebükbe, hogy onnan kivegyék a megemelt adók különbözetét.
drágul az üzemanyag, és a szolgáltatós illetékesek kevesebb ügyfélhez tudnak kimenni azonos összegből.
a dolgozók biztos vesznek kenyeret meg tejet, a fizetés viszony nem kifejezetten emelkedik, így azonos összegért csak kevesebbet tudnak vásárolni.
az illetékesek jobbára gyengülést tippelnek az őszre a forint tekintetében.

(#33179) erdoke válasza kali (#33178) üzenetére


erdoke
titán

Engem qrvára nem érdekel, mit vár el az anyavállalat vezetése. Van egy gazdasági környezet, amihez alkalmazkodni kell, és ha az alkalmazkodás nem az "ügyfél az első" irányelv mentén történik, hosszabb távon sokkal szarabbul járnak.

A legjobb aláírás a héten

(#33180) kali válasza erdoke (#33179) üzenetére


kali
legenda

engem sem érdekel, de nem az a jellemző, hogy ne az ügyfelekre hárítanák az újabb és újabb adókat és terheket, és bizony mindig megtalálják a módját, hogy működjön.
magyarország, én így szeretlek...

D@ve89; az üzemanyag ára szinte mindent befolyásol.
én nem az üzletkötőkre gondoltam korábban.

[ Szerkesztve ]

(#33181) D@ve89 válasza erdoke (#33179) üzenetére


D@ve89
tag

Igazából lehet itt pattogni meg minden, de amíg te nem tudsz olcsón mobil szolgáltatást indítani, meg más se nagyon, addig ez van. Még mindig nem alapvető emberi jogok közé tartozik a mobiltelefon szolgáltatás használata. A legjobb az lenne, ha lenne egy nonprofit állami szolgáltató... de láthatod, nem olyan egyszerű biznisz ez, hogy csak úgy bárki elindítson egy ilyen volumenű szolgáltatást, még ha egy csomó minden megvan az illetők kezében is. (És hidd el, tényleg minden piszkos módszert bevetettek, hogy helyet szorítsanak az új állami résztvevőnek, mégsem tudott ilyen hátszéllel sem elindulni.)

Egyébként lehet meglepő, de igencsak függ az üzemanyag áraktól (közvetve persze) a szolgáltatás díja, és itt most nem az ügyfelekhez szaladgáló üzletkötőkre gondolok. :N

Napersze igaz, nem kell sajnálni annyira a szolgáltatókat, megélnek ők nyilván belőlünk bőven, de ez azért érthető, ki csinálna bárki bármit is ingyen vagy nagyon kicsi haszonért? Kicsi profitért én se bajlódnék ennyire bonyolult, összetett üzletekkel. :K

(#33182) erdoke válasza D@ve89 (#33181) üzenetére


erdoke
titán

Én nem pattogok, csak bevéstem még egy fekete pontot a szogáltatónak. Jövőre megint combosodik a roaming díjak szabályozása, talán veszek egy külföldi előfizetést, és felmondom a két Platina, két Arany és három Dominóból álló családi pakettemet. Aztán hogy más ügyfelek mit lépnek, az már nem az én dolgom, felőlem kitarthatnak akkor is, ha 200 Ft egy perc, 4000 Ft 1 GB adat és másfélszer annyi egy készülék, mint függetlenül a sarki márkaboltban...

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#33183) Vangelis válasza erdoke (#33182) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Ezért mentem én is flottába. Ott ha még emelnek is .... talán tűrhető. De most még nem fognak.

És nincs hűség.. nem tetszik.. lemondom!

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#33184) #59070464


#59070464
törölt tag

Ha vásárolok a T-nél egy iPhone-t, akkor lehetőségem nyílik Ikon csomag használatára, ez eddig világos. Na de mi van akkor, ha én én aláírok náluk 2 évet mondjuk Mozaik S-re (iPhone vásárlással), de később megkívánom az Ikon 200-t? Válthatok rá?

[ Szerkesztve ]

(#33187) djculture válasza erdoke (#33179) üzenetére


djculture
félisten

Ehhez képest különben két kézzel szórja a pénzt az anyavállalat ami egyrészt jó dolog nekünk mert van fejlődés, de másrészt innovatív szolgáltatások amiről beszélnek az ország nagy részének számára ilyen árakon egy humbuk. Például beszélnek itt olyanról hogy okostelefonra lehet letölteni a videotékéból filmeket, ja ilyen mobil internet árak mellett valószínű népszerű lesz ez is: [link]

[ Szerkesztve ]

(#33189) Vangelis válasza Turbomann (#33188) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Ha látnád a telenor topikot :D

Ott mi folyik, ha beírod, hogy ..... bármi rosszat. :)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#33190) St3ven


St3ven
addikt

Hol lehet jelentkezni Telekom által fizetett usernek? :DDD :U

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#33191) kali válasza Turbomann (#33188) üzenetére


kali
legenda

rám is írtad korábban, de én kikérem magamnak, csak és kizárólag előfizetője vagyok a szolgáltatónak!
engem csak simán zavar, hogy kelted itt a hangulatot...
jogszabályok sorát sérted meg a hozzászólásaiddal!

[ Szerkesztve ]

(#33192) aicon válasza Turbomann (#33188) üzenetére


aicon
senior tag

Akinek nem inge nem veszi magára...ahogy mondaná a régi mondás :)

======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

(#33193) T_Stark


T_Stark
őstag

Domino Surf csomagról mi a véleményetek?
Gondolkodom hogy erre váltok, csak megkérdem azért hátha van valami "apró betűs rész".

(#33194) St3ven válasza T_Stark (#33193) üzenetére


St3ven
addikt

Nekem csak ez nem tetszik benne:

Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kap.

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#33195) djculture válasza T_Stark (#33193) üzenetére


djculture
félisten

Nem sok értelmét látom, 890ft havonta /30naponként/ az időszaki díja bármi van ha használod ha nem a telefonodat, ergó ez már nem dominó hanem havidijas. Sehol sem találtam meg hogy mivan ha nem tudják levonni a 890ft-ot? 150 MB net van benne ami lófranc egy okostelefon esetén utána életbelép a Domino Go!NapiNet ami 10 megát ad 195ft-ért, nem figyel rá maz ember ami rajta van pénz az megy a levesbe. Egyedül a percdijak meggyőzőek

[ Szerkesztve ]

(#33196) T_Stark válasza djculture (#33195) üzenetére


T_Stark
őstag

A 890 Ft az nem gond, azért néztem ezt mert kell egy kis mobilnet, és havi 1000 Ft-ig még rászánom a pénzt.
A 150 MB nekem elég, mert itthon/munkahelyen/ismiknél wifin lógok, ha meg útközben fel akarok nézni kicsit Facebookra, vagy megnézni valamit, arra elég nekem az a 150 MB.

Nekem is egyedül az nem tetszik, hogy ha elfogy, akkor fizethetek többet, erre oda kell sajnos figyelni. Viszont a percdíjai jók Dominós viszonylatban.

(#33197) djculture válasza T_Stark (#33196) üzenetére


djculture
félisten

Jó csak arra mondom sehol egy gramnyi infó se mivan ha nem tudják levonni az időszaki dijat visszadobnak sima dominó dijcsomagba? Mert nem hiszem hogy ingyen használhatod tovább ezt adijcsomagot aminek időszaki dija van... Ez meg nem egy kiegészitő dijcsomag mint pl a dominó 7 extra kiegészitése hogy ha ott nem tudják leszedni a pénzt akkor nem érvényes az extra és ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#33198) 1430 válasza djculture (#33197) üzenetére


1430
senior tag

Ugyan az van, mint Domino Aktív esetén. Vagyis a díjcsomag marad, és a kedvező percdíjakkal beszélheted le a legfeljebb 889 Ft-os egyenlegedet. Ha töltesz rá, akkor meg automatikusan levonásra kerül a 890 Ft, és 30 napig megint nyugi van. (Illetve a 150 MB maradéka elvész a 30. nap végén, és marad a Go!NapiNet vagy egyéb adatcsomag, de ugye a Go!NapiNet-ból sem jön ki sok 890 Ft alatti egyenlegből.)

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#33199) djculture válasza 1430 (#33198) üzenetére


djculture
félisten

Várjál vegyük azt hogy ebben ahónapban levonták mert volt a dominó kártyán annyi egyenleg végig megy rendesen ez ahónap akkor. De következő hónapban mikor vonnák lefele akkor van kemény 200ft teszemazt dominó kártyán akkor milyen 890ft-os egyenleget beszélhetek le? Hitelez a telekom vagy mi? És ha fél évig nem töltök rá?

(#33200) 1430 válasza djculture (#33199) üzenetére


1430
senior tag

Hol írtam 890 Ft-os egyenleget? Azt írtam, hogy "legfeljebb 889 Ft" illetve hogy "890 Ft alatti". Azért írtam ezt, mert 0 és 889 Ft között kell legyen az egyenleg, ha a 890 Ft nem levonható.
Ha a példádnál maradunk, akkor a 200 Ft-ot is a Surf percdíjaival beszélheted le, ha akarod, akkor akár fél év múlva is (ha addig le nem jár a rendelkezésre állási idő).
De ez egyébként ugyan így működik a Domino Aktívnál is, ami már lassan 10 éves díjcsomag, szóval nem újdonság ez a működés. ;)

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.