Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28272) 1430 válasza Tim82 (#28230) üzenetére


1430
senior tag

Mivel a RelaxNet XL havidíja ugyanannyi (9550 Ft), mint a Net&Roll L, akkor akár már korábban is átválthattál volna, így 2x annyi (30 GB) adatkereted lenne. ;)
Ugyanakkor a mobilinternet díjcsomagoknál nem egy havidíj kategóriára vállal valaki hűséget, hanem adott díjcsomagra. Tehát itt valóban meg kell várni, míg lejár a hűség (feltéve, hogy tarifahűséggel történne a készülékváltás). Megjegyzem a mobilinternet díjcsomagokat telefonos ügyintéző is át tudja váltani, ha maradnál a WebShop-os vásárlásnál.
Mondjuk az iPad-nél olyan árakra számíthatsz, mint az új előfizetéses árak, de például a beváltható pontjaiddal tovább csökkenthető az ár (vagy a kezdőrészlet). Ha bemész üzletbe, és "rádumálnak" az új előfizetéssel való vásárlásra (és a régi előfizetés megszüntetésére), a pontbeváltásra feltétlen térj ki.

kali
"a domino a lényeg, hogy ne csupaszon hozd el, hanem növekedjen az előfizetők száma, ezért olcsóbb úgy a legtöbb készülék, mint listaáron, bár van olyan típus és módozat, ahol azonos a két ár."
Szerintem Te a "Kisker akciós árlistára" gondolsz, ami mondjuk a WebShop-ban valóban csak "Listaár" megnevezésen fut. No nem kötekedni akarok, csak szerettem volna megragadni az alkalmat, hogy felhívjam mindenki figyelmét, hogy már egy hónapja a Domino ár egyenlő a Kisker akciós árlista árral... Vagyis a Domino-n legfeljebb annyit lehet nyerni, hogy az árból 990 Ft lebeszélhető.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.