Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26361) Soulfly842 válasza overclockerr (#26341) üzenetére


Soulfly842
addikt

1, ha még egy éves hűségidőd van, akkor a vásárlás arra a számra nem lehetséges.
2, ha arany kiemeltségi szinttel rendelkezel, akkor 21 hónap után előre hozott készülékcserével vásárolhatsz leghamarabb készüléket; vagy, ha 23. hónapig vársz akkor már kiemeltségi szint szerint vásárolhatod meg a kiszemelt készüléket (előre hozott készülékcserével 3-6 E -vel többe kerülhet egy készülék).
3, nem lehet tarifa hűségidőket, igénybe vett késszülék-kedvezményeket 'tologatni' az egyik számról a másikra... Hűségidőn kívül persze szabad a mozgástér.
4, Annyi a maximum, amit megtehetnétek, h. ha a szülők által használt előfizetésen nincs hűségidő akkor arra vásároljátok meg az iPhone-t.

Mozaik S-ről nem lehet váltani Ikon 200 LTE-re váltani nem lehet, mert csak akkor válik ez lehetségessé, ha arra az adott számra vásárol vki. iPhone-t (speciális, az iPhone-okhoz igénybe vehető tarifa).

(#26342) BéHGT

Hivatalosan úgy hangzik, hogy ha a T-mobile-tól vásárolt készülékről van szó, amit az ügyfél igazolni is tud, akkor díjmentesen cserélik a kártyát microsimre. A gyakorlat viszont sokszor nem követi túlon-túl hűen az elméletet - és elsősorban a tömeges kártyacserék közepedte marad a kérdés: saját néven van-e, személyi van-e nálad és csinálják is azt a rendkívül komplex 20 mp-s műveletet :)

(#26324) TBG

Nincs. Be kell menni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.