Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25971) 1430 válasza HofiZoli (#25969) üzenetére


1430
senior tag

Havidíjas díjszabás 2.6. Mobilinternet díjcsomagok működésére vonatkozó további feltételek
"Az Előfizetőnek Go!Net S, Go!Net M, Go!Net L, ikon Net 2 GB, Net&Roll 200 MB opció, Net&Roll 1 GB opció, Net&Roll 1 GB – LTE opció, Net&Roll XS, Net&Roll S , Net&Roll M, Net&Roll L, Aranytárskártya Net&Roll XS , Aranytárskártya Net&Roll L, Paletta Trió Mobinternet díjcsomag, a Kapcsolat Net aktiválására vagy díjcsomagra váltásra naptári hónaponként egyszer van lehetősége díjmentesen. Szolgáltató minden további díjcsomag váltás vagy újra aktiválás után a választott díjcsomag havidíjával/opció azonos mértékű aktiválási díjat számít fel."
Ez a gyakorlatban úgy valósul meg, hogy a rendszer minden, a bekezdésben felsorolt, így a Go!Net L adatcsomag aktiválásakor is aktiválási díjat terhel (a My T-Mobile-ban belépési díjként van feltüntetve), amiből időrendben az elsőt jóváírja. Sőt a számlán technikailag sajnos csak úgy tudták kivitelezni, hogy előbb látszik a jóváírás, mint maga a terhelés.
Tehát ha márciusban még nem aktiváltál Go!Net-et, és most megteszed (illetve nem aktiválsz új csomagot helyette a hónap során), akkor a szolgáltatás részarányos havidíján kívül (amiből a feltételek teljesülése esetén levonják a kedvezményt) lesz egy -2000 Ft-os és egy +2000 Ft-os tétel is. Az alábbi példakép elég régi, de a lényeg látható (akkor még Net 100 MB-ból váltottak a számon RelaxNet XL-re).

PhoenixSzG
A képleteden annyit helyesbítenék, hogy már az aktiválás napjára is számlázódik a csomag, tehát az új csomag esetében 29/31 helyett a 30/31 a helyes, de a fentiek rád is érvényesek.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.