Hirdetés

2019. november 18., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 17:56:13

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25924) domerator válasza 1430 (#25921) üzenetére


domerator
(addikt)

zoli62 & domerator & Phreetsie
Arra nem kívántam reflektálni, hogy...

1. ..."aláírod hogy 2 évig használod az x terméket" - nem ezt írta alá

Valóban nem azt írta alá, hogy x terméket használja 2 évig.
Azonban már megbocsáss, de céged védelmében úgy teszel, mint aki a Holdon él... x terméket úgy vette meg olcsóbban, hogy y terméket (az előfizetést) KELL 2 évig használnia, ehhez x termék kiválóan alkalmas kellene hogy legyen, de nem az.
T-Mobilnak y terméken van a fő haszna, így ha kis esze lenne (és nem az egyharmados monopolhelyzetét használná ki), akkor azon lenne, hogy VEVŐ (ÜGYFÉL, AKIBŐL ÉL) minél jobban, minél több időt kihasználja y terméket és ennek érdekében akár ki is cserélné z márkájú telefonra, csak használja már a vevő az y terméket tovább)

2. ..."a használodon van a hangsúly" - ez érthető, de gondolom senki sem kíván például 150 Ft-os percdíjakat fizetni csak azért, hogy legyen miből fedezni a hibás készülékek cseréjét (a gazdaságosabb javítás helyett).

Nem csekély mértékű túlzásba tudsz esni. A jelenlegi percdíjak és egyéb díjak (sms, net, stb.) is már elegendőek mindenre. Amit soha semmilyen percdíjjal nem lehet kielégíteni, az a külföldi tulajdonosok és részvényesek kapzsisága.

3. ..."Nekem az emberi hozzáállással van bajom." - ennek ehhez nem sok köze van, legfeljebb annyi, hogy mindenki (még én is) átérzi a helyzetet, de ez nem érzelmi hanem gazdaságossági kérdés. És ebben az utolsó bekezdésben a többi mondatot már nem is kommentálnám.

A gazdaságossági megítélésben nem vagy olyan jó, mint az ügyfélszolgálati kérdésekben, helyedben annál maradnék. Efféle kérdésekre adott válaszod modorával (mely papírforma szerint nem támadható, mégis flegma, lenéző és nem ügyfélbarát) csak olajat öntesz az amúgy is meglevő tűzre.

Beam me up Scotty! ... iPhone 4S 8GB iOS 6.1.3 (!!!), Samsung Note 8, Gear Frontier, AirPods, MacBook Air 2017

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.