Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25808) 1430 válasza guppy_83 (#25765) üzenetére


1430
senior tag

Eltekintve attól, hogy mennyire vagy jól és pontosan fizető ügyfél (mert ezt nem áll módomban megállapítani, és csere szempontjából nem is számít), a garanciális ügyintézésnek is van egy menete.
1. A készüléket nem a Magyar Telekom gyártotta és a garanciát - legalábbis közvetlenül - nem a Magyar Telekom vállalta, hanem a gyártó, jelen esetben a Nokia.
2. A Magyar Telekom nem ajánja fel a készülékcserét (a refurbished iPhone-tól eltekintve) a vásárlástól 3 munkanapon túli meghibásodáskor, mert azt a gyártó fogja eldönteni, ő fogja kiállítani a csereigazolványt, ami alapján a Telekomtól új készüléket kaphatsz. Ebből következik, hogy a Telekomtól ezt hiába kéred, mert "piszkosul jól fizető" ügyfélnek kell lenned, hogy miattad be akarjanak bukni egy Lumia 820-at.
3. Akár közvetlenül a gyártói szervizbe is viheted a készüléket, náluk már inkább joggal reklamálhatsz.
4. Az nem derült ki, mi a jelenlegi hiba, de nem tartod tulzásnak, hogy egy hiba esetén rögtön cserét követelj? Android??? fórumtárs tudna arról mesélni, mi kell hozzá.
5. A jótállási jegy 5. pontja azt is tartalmazza, hogy ha "a Magyar Telekom Nyrt.-nek a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne...". Tehát ha olcsóbb a javítás... lásd 2-es pont vége.
Azért sok sikert, remélem megnyugtatóan zárul az ügy, de az én tanácsom, hogy szervizeltess, illetve ha olyan súlyú a hiba, akkor menj a gyártói szervizbe. :R

St3ven
Alapvetően működik, ha az S csomagot még nem vetted igénybe az elmúlt 90 napban. 1-étől pedig biztos nem lesz már ilyen akció az S csomagra, mert márciustól lezárásra kerül a Go!Net S, vagyis nem lesz aktiválható.

Keksz
Nincs ilyen.

sgery
Ha csak előfizetést veszel (hűség nélkül), akkor 5000 Ft belépési díjat kell fizetni. Ha eszközre (pl. modem)is szükséged van, az nyilván ilyenkor drágább. Továbbá elképzelhető, hogy előleget kérnek (pl. 35 ezer Ft-ot), de annak összege "leforgalmazható", vagyis a számlákat abból vonják, míg tart.

tengo24
Sokba. (kötbér + maradék részlet + 15.000 Ft)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.