Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25416) Soulfly842 válasza Rolly (#25415) üzenetére


Soulfly842
addikt

Úgy viszont nem lennél előrébb egy megoldással sem. Akkor lenne benne ráció, ha több GB adatforgalmat kihasználsz és nagyobb a forgalmad. Maximum egy-egy nagyvállalati flottához való csatlakozási lehetőség segítene ki, de ezekben vagy nincs net, vagy minimális (ehhez meg a megfelelő jogosultságot/hozzájárulást/meghatalmazást/munkáltatóit villantani kell - ez úgy általánosságban igaz).

Mobilinternet sticket/nagyobb internetet nem használnál ki?

Mert van egy olyan variáció is (nettó árakban), hogy éncégem start díjcsomag 1900 HUF-ért, másodperc alapú számlázással (az alap havidíj viszont hálózaton belül és vez. irányba forgalmazható le), viszont 22 forint lenne hálózaton belül és vezetékes irányba, más mobil irányba viszont 26 Ft. A másodperc alapú beszélgetést sokan alulbecslik, de nem mindegy, h. 3-4 mp beszélgetésért teljes percet fizetsz, vagy csak azt a 3-4 másodpercet :)

Ez állna szemben a 34/37 HUF-os beszélgetéseddel.

Alapban ez még kevés lenne, mivel kb 8 HUF lenne egy MB adatforgalom, viszont ha megtoldod egy Businessnet M-vel (7GB adatforgalom 3000 forintért+400 HUF-ért egy tandem sim kártya (ehhez nulla forintért sticket is vihetnél el (ez utóbbit ki lehetne használni táblagéppel/laptoppal/számítógéppel))). Akkor egyidejűleg használhatnád a mobilodon és egy második eszközzel ugyanazt a mobilinternetet.

Ha ilyenekre nincs szükséged, akkor felejtős, más megoldás (a megfelelő flottás jogosultságok igazolása nélkül) nem kommunikálható :DD

6/7. oldal Üzleti díjszabásban az éncégem:
Üzleti díjszabás 2013 Jan.

Ebben a megoldásban egyébként a normál árlistához képest elég jelentős készülékkedvezmények vannak. Pl. egy iphone 4 8 GB, egy ötvenessel lesz soványabb (de több egyéb készülék is).

Ez utóbbihoz külön árlista van (éncégem M - Bármelyik alap lebeszélhetőség/éncégem díjcsomag + Bnet M-re vállalt hűség)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.