Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25231) 1430 válasza Intel fan11 (#25225) üzenetére


1430
senior tag

Egyébként megpróbáltál utána olvasni a T-Mobile honlapján? Mert annyira szerintem nincs elrejtve. ;)

Pontgyűjtés: Hol is lehet a honlapon? Nézzük a főmenüt: Kezdőoldal, Akciók, ..., HŰSÉGPROGRAM! EZ AZ! De ott vajon melyik menüpont lesz? Kedvezmények? A programról? Ügyintézés? A programról logikusnak tűnik... És azon belül? A pontgyűjtésről a Pontgyűjtés menüpontban írhatnak? És igen! Ráadásul még ki is van emelve, hogy miből áll össze a havi pontszám, sőt még példát is írnak? Hát ez szuper! ;]

No de hogy lesz valaki aranykártyás? Lehet hogy a Részvétel menüpontban írnak róla? Bingó! Szóval a havonta gyűjtött pontok közül minden hónapban összesíti a rendszer az utolsó hat havit, és ha ez eléri a 340-et, akkor arany szintre lépek? Igen! ;]

"Mi a különbség a 2 között?
Domino 5 feltöltési bónusz.
Feltöltési adat bónusz kedvezmény.

Ha dominó 5-be vok kétszer kapok kedvezmény feltöltésnél ha más dominó dijcsomagban vok akk meg csak a feltöltési adat bónusz kedvezmény jár?"

Tehát az új (általános) feltöltési kedvezmények minden (hang alapú) Domino díjcsomaghoz járnak, így Domino 5-höz is, de a Domino 5 feltöltési bónusz csak a Domino 5-höz jár. Vagyis Domino 5-höz két kedvezmény is járhat egy feltöltésért (nem feltétlen az adatot kell kérned az általános feltöltési kedvezmények közül).

Crytec210
Mivel "még nem arany" a szinted, így nem lehetnek beváltható pontjaid.

------------------------------------------

Más. Korábban szó volt róla itt a fórumban, hogy az arany szint határa 360-ról 340 hathavi pontszámra, míg a platina szint határa 1890-ről 1250 hathavi pontra csökkent. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy az átállás szakaszosan, fél év alatt történik meg. Tehát például a februári vizsgálatnál 1/6-od arányban számít a 340-es új, és 5/6-od arányban a 360-as régi ponthatár, ami 357 pontot jelent. Márciusban már 2/6-od lesz az új, és 4/6-od a régi pontszám aránya, ami 353 pontot jelent. Így kiszámolható, hogy júliusban lesz az első olyan vizsgálat, ahol 6/6-od részben számít az új és 0/6-od részben a régi határ. Az arány és az átállás folyamata természetesen platina szintnél is ez lesz.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.