Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24737) 1430 válasza pepe091 (#24736) üzenetére


1430
senior tag

A Domino is visszaeshet "alap" szintre, az elv ugyanaz, legfeljebb annyi a különbség, hogy előfizetőként nem csak a pontszám csökkenés, hanem a számlaelmaradás is okozhatja a visszaesést.
Ha csak havi 55 pontot gyüjtesz, akkor törvényszerű, hogy 360 pont alá megy a hathavi pontszámod. Jó hír, hogy ha idő közben betölt a hívószámod egy újabb évet, azzal kaphatnál havi +5 pontot, így meglenne a havi 60, másrészt viszont rossz hír, hogy ha addig eljön az éves felülvizsgálat... Hogy mikor lesz az éves felülvizsgálat illetve mikor tölti be a számod az újabb évet, megkérdezheted az ügyfélszolgálattól.

erikviking
A GLS kiszállítás úgy működik, hogy dálután megkapja a cégtől a GLS, és a következő munkanapon már viszi is. Tehát ez gyors átfutású, ha ma délelőtt rendelt valaki, holnap már meg is kaphatja (kivéve az új előfizetéses rendelést, mert azt jóvá kell hagyatni).

A PPP kiszállítás némileg másként működik. Itt is délután adja át a cég a szállítónak, aki beviszi egy központi raktárba, ahol másnap szortírozzák, és a budapesti átvevőhelyekre még aznap délután kiviszik, de a vidékiekre csak az azt követő nap délelőtt. Tehát ha valaki ma délelőtt rendelt, holnap csak akkor veheti át, ha Bp-re rendelte, ellenkező esetben csak szombaton (kivéve az új előfizetéses rendelést ugyebár).
Ugyanakkor 28-a hétfőre esik. Ez azért fontos, mert a fenti logika alapján hétfőn nincs vidéki terítés, mert a hétfőn átveendő csomagokat még előző hét szombaton kiszállítják. Ilyen szempontból catroot akár még jól is járhat, mert akár már szombaton átveheti a csomagját (bár szerintem új előfizetéses készüléket rendelt, és nem írta, hogy már jóvá is hagyták volna, de akkor meg nem tudom, hova ez a nagy sietség, mert jó, ha 28-áig felhívják :D ).

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.