Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20015) 1430 válasza infectedmann (#20012) üzenetére


1430
senior tag

Hogy a törlesztés vagy a számla marad el, az mindegy, ha pár napos elmaradásod van, figyelmeztetést kapsz (ez már 635 Ft-ba kerül). Ha ezt követő 30 napon belül nem rendezel minden lejárt számlát - tehát az idő közben lejáróakat is -, akkor jön az egyirányúsítás (ennek feloldása már több ezer Ft/hívószám), illetve ha pár napon belül nem rendezed az elmaradásokat akkor jön a felüggesztés illetve esedékessé válik a kötbér. Persze innen még lehet visszaút a számlák rendezésével (és még egy borsos hívószámonkánti visszakapcsolási díj ellenében illetve előleg fizetés is befigyelhet).
Szóval nem kell hónapokat várni, de ha nem probléma, hogy nem leszel elérhető a hívószámon (végül is ha nem fizetsz, ez ugyancsak bekövetkezik), akkor kérheted a hűségidő alatt is (egyszer) a hívószám szüneteltetését (díj ellenében) legfeljebb fél évre (a szüneteltetés idejével hosszabbodik a hűségidő), hátha egyenesbe jössz. Ennek részleteiről érdeklődj inkább az ügyfélszolgálaton.

turbobusa
Annyiban helyesbíteném az előttem szólót, hogy az új EHT értelmében "korlátlan" ideig szüneteltethető a hívószám, de ez pénzkidobás. Javaslom inkább, hogy válts Domino-ra (ez 2700 Ft, de leforgalmazható), amivel 1 évig még elérhető lesz a szám. Legfeljebb rátöltesz, ha szükséges a hosszabbítás, illetve előfizetésre való visszaváltáskor az egyenlegen lévő összeg nem vész el (viszont Ikon-ba vissza nem válthatnál).

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.