Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15015) 1430 válasza tjokai (#15010) üzenetére


1430
senior tag

Még egyszer nekifutok, de ennél jobban nem tudom elmondani: NEM A RÉSZLETFIZETÉS SZÁMÍT, HANEM A HŰSÉGIDŐ! Annak kell letelnie!
Ha veszel egy telefont HŰSÉGNYILATKOZATTAL ahhoz tartozni fog egy KÉSZÜLÉKKÖTBÉR. Ha a hűségidő alatt nem fizeted a számlád, kiszámlázzák a kötbért (ez pár 10 ezertől bő 100 ezerig terjed) és letiltják a készüléket, amihez a kötbér tartozott. Ha a készüléket részletre vetted, az csak annyiban számít, hogy a számlák és a kötbér mellé hozzácsapják a hátralévő részleteket is (ha van még). Amennyiben tarifahűséget is vállalsz, a kötbér összege is nagyobb lesz.

Szóval ha már kifizetted a telefont (egyben vagy részletekben), még mindig egy "valag adósság" maradt a nyakadon! Akkor lélegezhetsz fel, ha már a hűség is letelt, de ekkor is célszerűbb szüneteltetni/felfüggeszteni az előfizetést, mintsem "nemfizetni" a számlát,ha anyagi gondjaid lennének.

Amúgy a készülékletiltás feloldásának feltétele, hogy (A) rendezed a számláidat és a kötbért vagy (B) rendezed a számláidat és eltekintenek a kötbértől, de akkor marad a hűség és bekérnek még 20-30 ezer Ft előleget.

De szerintem Te ne akarjál előfizetéses telefont venni. :N

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.