Hirdetés

2020. szeptember 30., szerda

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) pandemonius


pandemonius
(csendes tag)

Nah a mai napig voltam T-mobilos.
2 éves hűségnyilatkozatom járt, bemegyek a meglehetősen krimó-szerű miskolci "központ"-jukba hogy szeretnék új telót venni előfizuval, szintén 2 évre. Megnézegeti az ember a kap-pontjaimat, hogy ugyan mennyi kedvezmény jár nekem a telefon árából, mondom hú de jó, értékelik hogy 2 évig rendszeresen, késedelem nélkül fizettem 4-5 ezer forintokat + mobilnettel mindennel.
Aztán jön a hidegzuhé: nem vehetek új telót az előfizetéshez. Merthogy az utolsó 6 hónap átlaga miatt nem vagyok aranytárskártyás. Még hallgatom a sületlenségeket egy kicsit meredten (céges előfizu is szóba kerül valahogy, hogy miképp azt nem tudom)
A következő lehetőségeket ajánlotta:
1) Megszűnteti ezt az előfizetést (a számmal együtt ofkorsz) és veszek egy újat, kb 1 hét átfutási idővel megvan, csak a lényeg (a régi szám) vész el.
2) Megveszem a kiszemelt telefont dominó csomagban (kicsit drágább - lenne ha lehetne kapni a telefont dominóval)
3) Várok 3 hónapot, és kicsit "belehúzok" (sic!) megduplázom a forgalmamat, így már talán(!) aranytárskártyás lehetek, és kiérdemlem azt a megtiszteltetést, hogy vehessek egy k*rva telefont az előfizetésekhez járó kedvezménnyel.

Most a problémám végülis az, hogy a Vodafonhoz besétáló testvérem 2 év után ugyanilyen számlák mellett gond nélkül vett új telefont, és a Pannonnál is lehet. Mégis mi a franc köze van a "kedvezmény"-nek a havi forgalmamhoz?? Átmentem a pannonhoz és a számhordozással simán áthoztam a számomat hozzájuk, a telefon náluk olcsóbb, a havidíj ugyanannyi lesz. És 2 év után veszek egy másik telót mindenféle idióta kártyák nélkül. Viszlát, T-mobile.

(#1502) stichus


stichus
(tag)

az lenne a kérdésem a hozzáértőkhöz, h hogyan tudok előfizetésessé alakítani egy olyan domino számot, ami nem az én nevemen van. szeretnénk megtartani a számot, mert már 5 éves. kösz

(#1503) Jadro válasza pandemonius (#1501) üzenetére


Jadro
(veterán)

Szerintem itt valamit nagyon elcsesztek, mert ha veszel új előfizut simán viheted tovább a számod. Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább? Családban már csináltuk így hasonló forgalommal mint nálad és nem volt gond. Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed. Ez egy elég balfasz ügyintéző lehetett. Ez olyan Vodás már nagyon. Megvizsgálgatnak és eldöntik mennyiért adják a telefont meg hogy mennyi előleget kell letenned.

Samsung Galaxy S10 black

(#1504) pandemonius válasza Jadro (#1503) üzenetére


pandemonius
(csendes tag)

"Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább?"

nekem is ez a legnagyobb talány.

"Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed."

Aláírhatok 2 évet, ebből nem csinált titkot az ügyintéző, de se részletre vásárlás, se semmi, dominó áron vehetem meg. Nagyon valószínűnek tartom, hogy az ügyintéző volt zokni, mert a mellette lévő kollégáját kérdezgette elég gyakran, és reális indokot nem tudott mondani, miért maradnék 2 évet a Tmobilnál.
A többi szolgáltatónál teljesen egyértelmű: a 2 év hűségért cserébe olcsóbb a telefon és kész. Függetlenül attól hogy "eleget" beszélek-e év közben.
Gondolkoztam rajta, hogy átmegyek egy másik Tmobile-ba és megkérdezem miújság, de annyira fel*szták az agyam hogy inkább a kékekhez mentem be.

(#1505) kali válasza pandemonius (#1504) üzenetére


kali
(legenda)

nem aranytárskártyáról van szó egyébként? mert abban az esetben lehetésges a dolog...

(#1506) legiaap


legiaap
(nagyúr)

#1497 hsz-re valaki?

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1507) -KoKeSz-


-KoKeSz-
(tag)

Sziasztok!

Nemrég lettem előfizetéses a T-mobilnál...elfelejtettem megkérdezni, h wapon le lehet e kérni az egyenlegem...ha igen, akkor hogyan???

Kösz az infót!!!

(#1508) kali válasza -KoKeSz- (#1507) üzenetére


kali
(legenda)

a t-zones / t-mobile wap felületén is van számlainfó (akár teljes részletességgel, bonthatóan; hálózaton belüli, kívüli...stb), de fizetős; 54 ft!
web felületen a my t-mobile felületén ingyenes (ingyenes regisztráció kell a belépéshez)

(#1509) tothb71 válasza kali (#1508) üzenetére


tothb71
(csendes tag)

...amely számlainfo abszolút átláthatatlan,sokszor irreális adatokat mutat mind a my t-mobil felületén,mind sms-lekérdezés stb. esetén,ugyanis az adott hónap forgalmát áfa ,s kedvezmények nélkül tüntetik fel. Ráadásul ,mindegy egyes lekérdezés 54 ft-ba kerül(adatforgalom,sms,hívások külön-külön...). A hívószám utolsó lezárt számlájára vonatkozóan pedig annyit ,hogy csak 7-étől mutatja azt az összeget,amely valójában a csekken is szerepelni fog majd.

Sony Xperia SP 4.1.2

(#1510) kali válasza tothb71 (#1509) üzenetére


kali
(legenda)

web felületen a my t-mobile ingyenes, igaz csak az aktuális és az előző havi egyenleget mutatja! a kedvezményeket természetesen nem vonja le - hiszen azt a számlázási rendszer is csak a hónap végén teszi meg, a számla zárásakor!

(#1511) krystman


krystman
(őstag)

Helló! Én regisztráltam egy mail címet, a T-nél. Mivel volt Net30-as csomagom, kértem ezt a T-email plusz-t is. Viszont most meg megszűnt, 2hónapja teljesen az email címem, amióta nincs Net30-as csomagom. Nem úgy kellene lennie, hogy ebben az esetben, vissza kellene tenni sima t-emailra?

(#1512) bazza


bazza
(tag)

Üdv!

Egy gyors kérdés: dominóval hogyan tudok netezni? Vettem egy kártyafüggetlen mobilt, és szeretném kipróbálni a netet rajta. T-mobilos kártyám van, így hát azzal próbálkoznék. Felhívtam a 1777-et, de a NetStart-ra és a Net30-ra is azt mondta a csajszi, hogy átmenetileg nem elérhető.

Próbálkozzak később, vagy nem is fogok tudni netezni kártyás telóval?
Thx all!!

(#1513) megyeri válasza bazza (#1512) üzenetére


megyeri
(tag)

Én a helyedben megkérdezném a 1430-on. Legalább leküldik a készülék beállítást is, mert ha még nem állítottad be, akkor a szolgáltatás úgyis kevés lesz hozzá...

Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?

(#1514) bazza


bazza
(tag)

Nah már a beállítások megvannak, neten is voltam, de iszonyat drága :S Kellene vmi kedvezményes csomag.

(#1515) blueye válasza bazza (#1514) üzenetére


blueye
(addikt)

WinMo-s i900 Omniával szeretném továbbra is használni a jól bevált wap SMS-t a t-zones-on.
A sima böngészővel nem találom, lehet hogy nem böngészhető, csak a direkt link maradt meg, ami az előző telefonjaimon (p990, w850) jól működött?
Le tudja valaki írni nekem, hogy vagy böngészve vagy direkt link-kel hogyan találom meg?

(#1516) megyeri válasza blueye (#1515) üzenetére


megyeri
(tag)

http://t-zones.hu/wapsms/wapsms?go=smsbox&func=write

Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?

(#1517) Phoenicis


Phoenicis
(csendes tag)

Üdv mindenkinek,

tegnap vettem a két telefon 0 forintért, egymás közt ingyen beszélhet akcióban telefont+előfizut, minden jól is ment, és csak azt a számot hívtam, akivel ingyen beszélhetek. Ennek ellenére ma amikor megnéztem a t-mobil honlapján a számlaegyenlegemet, alig másfél nap alatt 400 forintot mutat, holott mást nem hívtam, csak az ingyen hívható félt. Ez mitől lehet?

(#1518) kali válasza Phoenicis (#1517) üzenetére


kali
(legenda)

lehetséges, hogy a szolgáltató számlálója nem nézi, hogy esetlegesen kivel beszélsz ingyen, és a kedvezmények csak számla zárásakor kerülnek jóváírásra!

(#1519) Phoenicis válasza kali (#1518) üzenetére


Phoenicis
(csendes tag)

remélem, kösz a választ, holnap benézek hozzájuk és rákérdezek :)

(#1520) Dare2Live


Dare2Live
(nagyúr)

Most jár le a 2éves előfizum, érdemes azonnal kihasználni a lehetőséget és venni egy új mobilt (pl k800 3990ft) vagy ha várok akkor köv telóra majd nagyobb kedvezményt kapok?

ha igen, hogy emelkedika kedvezményes szint?

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#1521) Phoenicis válasza Phoenicis (#1519) üzenetére


Phoenicis
(csendes tag)

Nos rákérdeztem, valóban leszámlázzák a partnerrel lebeszélt perceket, viszont ez a számlazáráskor jóváírásra kerül

(#1522) Dare2Live válasza pandemonius (#1501) üzenetére


Dare2Live
(nagyúr)

A hölgy szerint állítólag hasonló miatt nem vagyok "aranykártyás"... hiába van 4éve előfizum havi 5-6.000ft számlám... fél éve egyszer késtem (a késés oka: posta elkeverte a számlám) és ezért nuku....

nagyon filozok én is attol, hogy ellépek tőlük....

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

(#1523) blueye válasza megyeri (#1516) üzenetére


blueye
(addikt)

Köszi, de nekem így sem megy, sem Operával, sem IE-vel. :F

(#1524) kali válasza Phoenicis (#1521) üzenetére


kali
(legenda)

akkor jól gondoltam...

(#1525) Balinov válasza Dare2Live (#1522) üzenetére


Balinov
(félisten)

akkor szigoritottak, nekem tavaly vagy tavaly elott meg a kimeno hivasaimat is letiltottak huszezrecskenyi tartozas miatt, megis vehettem tavaly 18-ert ujab 1evet alairva egy P990-est..

az elozo kerdesedre: szvsz csak annyival lesz olcsobb a kivalasztott keszulek (azonos listaarakat feltetelezve persze mindket idopontban) amennyivel tobb KAP pontot gyujtes, amit ugye 1KAP=1HUF arfolyamon be tudsz valtani. Ha 5-6k a havi szamlad szvsz 3990Ft-s lehetosegnel nem eri meg akar ket honapot varni, parszaz Ft elonyert esetleg azt kockaztatod, hogy kikerul az kivalasztott K800-as a kinalatbol.

5yrs, 18.5kg :) HTC U11, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1526) bepe79


bepe79
(addikt)

Sziasztok! Tovabbra is keresem azt a kartyas csomagot a 3 szolgaltato kartyas csmagjai kozul, ami a legjobban megeri szerintetek. Vita Joker? Vagy Vita Uno? Vagy Vita City? Vagy valamelyik Domino csomag? Ki mit hasznal, ami szerinte a legversenykepesebb, legolcsobb?

Samsung Galaxy A5 2017 Black SIM free @ Android 8.0.0 Oreo | Must have games for Android:Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#1527) dddd4 válasza bepe79 (#1526) üzenetére


dddd4
(tag)

Vagy vita city vagy duo. A dominó drága mint állat, és sok gondod lenne a t-mobile-lal. Lásd itt!

(#1528) kali válasza dddd4 (#1527) üzenetére


kali
(legenda)

nem uncsi még ez? :W

(#1529) legiaap


legiaap
(nagyúr)

Ezen a web 'n' walk Sticken komolyan mondom be..ok.
Itt ülök a ki...ott ablak alatt és állandóan ledob. Ha csatlakozok és közben elmegyek kajálni, akkor mire visszajövök már esélyem sincs, hogy betöltsön valami oldalt is. És nem elég, hogy kihúzom ezt a szart és újra csatlakozok. Megjegyezném ilyenkor fel sem ismeri, hanem az egész gépet újra kell indítani. A Vodás nettel is így szívtam most meg ezzel.
Hol a t..ömbe tesztelik ezeket a neteket???? A háztetőn vagy hol.
Kezd elegem lenni már... :W

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1530) kali válasza legiaap (#1529) üzenetére


kali
(legenda)

biztos, hogy a stick a hibás? másik gépben használva is ezek a tünetek?
ha igen, vidd be t-hez, hogy frissítsék vagy cseréljék ki...
több ismerősöm is megelégedéssel használja, probléma nélkül!

(#1531) legiaap válasza kali (#1530) üzenetére


legiaap
(nagyúr)

Volt itt még emberke aki szintén panaszkodott.
Az lesz...be fogom vinni azt csináljanak vele valamit, mert ebből elegem van már.
Komolyan mondom ennél még a vodás is jobb volt, pedig azzal is rengeteget küzdöttem.
És ez a net kezelő felülete is egy rakás...Még azt sem írja ki, hogy mennyi letöltésnél tartok. Tudom van progi, ami mutatja ezt. Használom is, mert muszáj.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1532) Nordik


Nordik
(őstag)

Lehet kapni Samsung Omniát vagy ezt a telót elő kell rendelni? Valamint a részlet bankon keresztül megy vagy simán csak a T adja? Illetve megszokták adni a részletet mondjuk minimálbérre is vagy mit néznek a hitelbírálatnál?

[ Szerkesztve ]

(#1533) zsoleer


zsoleer
(aktív tag)

sziasztok

lenne egy olyan kérdésem hogy miért lehet az hogy tegnap bementem a t-mobilba hogy havidijas legyek mert most dominos vok és akartam venni részletre egy telot és közölték velem hogy nem vagyok hitelképes ezt se értem na mind mert bejelentet munkám van stb mondom hogy akkor hagyuk és kifizetem 2 évre teljes áron azt mondja nekem erre a srác hogy nem lehetek havidijas alapbol nézztem nagyokat ugyan is a haverom 2 éve vett igy telot simán ugy hogy még munkája se volt szerintetek mi lehet a bibi itt??

(#1534) kali válasza Nordik (#1532) üzenetére


kali
(legenda)

jelenleg nem rendelhető!
a szolgáltató adja a részletfizetést - annak lehetőségét -, ha előfizetőjük vagy, akkor általában csak annyit néznek, hogy volt-e már korábban tartozásod/késedelmes befizetésed...stb!

(#1535) megyeri válasza zsoleer (#1533) üzenetére


megyeri
(tag)

Nos nem kötekedni akarok, de ha a T nem indokolta meg, akkor szerinted itt miért tudnánk? ;)

Egyébként szerintem hitelképesség szempontjából a barátodhoz hasonlítani magadat kb ég és föld. Nem értek a hitelképességi vizsgálatokhoz, én szerencsére átmentem (észre sem vettem, csak megkérdezték jozzá járulok e, aztán hogy itt irjam alá a szerződést...), de - kis túlzással - ennyi erővel arra is hivatkozhatnál, hogy ha a Csányit (mármint az OTP-s Csányi Sándort) hitelképesnek találták, akkor téged miért nem... (bár lehet nála nem végeztek vizsgálatot, de ha végeztek volna, bizonyára átment volna :DDD ).

Egyébként szerintem a hitelképességi vizsgálatoknál a jelen nem annyira számít, mint inkább a múlt. Lehet, nem vagy velünk elég őszinte ;) , így a "bibi"-re ne várj sok magyarázatot...

Nordik: Ha már ezeknél a vizsgálatoknál tartunk...
Ha ennyire parázol tőle, akkor talán neked is lehet némi vaj a füled mögött? ;] ;) Ha lesz készleten, rendeld meg, legfeljebb felhívnak és közlik veled, hogy ehhez kevés leszel... :B Hátha mégis megkapod! Legyél optimista! ;)

bepe79:
Ha ennyire mindegy a szolgáltató (nincs tapasztalatod vagy lehetőséged egyedi csomagokra), akkor szerintem a szerint válassz, hogy melyik hálót hívnád legtöbbet. Például ha T-Mobile-t, akkor javaslom a Domino Nap + Nap Plusz (250 Ft/30 nap). De ha más háló is jelentős lenne (Pannon, Voda), akkor a Domino Aktív (450 Ft/30 nap), mert ott csúcsidőben is 25 Ft/perc a T és Vezetékes, illetve 35 Ft/perc a P és V, de csúcsidőn kívül -10 Ft a percdíjakból. Én ezt használtam, mielőtt előfizura váltottam, és hozzá még az Aktív SMS kedvezményt (150 Ft/30 nap), így 30 helyett 15 Ft/db az SMS bármely belföldi hálóba... Most nézem, hogy ez a Domino 7 Extra sem rossz, de talán ez egy kicsit sok (690 Ft/30 nap)...

[ Szerkesztve ]

Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?

(#1536) Nordik válasza megyeri (#1535) üzenetére


Nordik
(őstag)

Köszi!

Nem parázok tőle egyáltalán, csak én gyakorlaton vagyok, ez rendes keresetnek számít és volt, hogy adtak már osztálytársamnak erre is részletet. Pedig havi 12ezer ft ez.
Ha nem adnának akkor próbálnánk meg anyukám keresetére részletet kérni. Kb 10 éves munkaviszonya van, csak lehet kevés lenne a minimálbér amit kap. Majd meglátjuk. :)
Azért köszi a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

(#1537) nabu65


nabu65
(csendes tag)

Sziasztok!

A hitelképességi vizsgálaton alapvetően megnézik hogy szerepelsz-e a közös fekete listán(olyan mint a BÁR lista).
Ha nem akkor akadálya nincs a vásárlásnak.
Lehetőleg ne parnerhez menj vásárolni mert ott még munkáltatóit is kérnek a vásáráshoz!
Kérdezz bátran mert ott gájázom.

(#1538) Nordik válasza nabu65 (#1537) üzenetére


Nordik
(őstag)

Ez a fekete lista mit takar pontosan? :F

(#1539) nabu65


nabu65
(csendes tag)

Ha valakinek a Stickel problémája van (Pl:ledobál)garjegyel meg a számlával bebattyog valamelyik T-be megcsinálják a frissítést azonnal kb:5-10-perc!(nem partnerhez kell vinni)

(#1540) nabu65


nabu65
(csendes tag)

Pl: ha a Pannontól vagy a Vodától számlatartozással váltatok meg egymástól akkor feltesznek ebbe az adatbázisba!
Orvosolni csak oly módon lehet hogy felkeresed őket és kiegyenlíted a hátralékodat!
Olyan nem fordúlhat elő hogy nem vásárolhatsz,legfeljebb a szolgáltató (szolgáltatási díjelőleget) kér be az ügyféltől amit leforgalmazhatsz.

(#1541) Viktor0610 válasza nabu65 (#1540) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Jó tanács, használd a Válasz gombot. ;)

Ja, igen. A közös fekete lista a T-Mobile esetében is érvényes, tehát, ha onnan jössz el tartozással, ők is feltesznek a listára. (Csak a teljesség kedvéért... :D )

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1542) THomas007


THomas007
(senior tag)

Sziasztok!
Ellopták a T-Mobile-os telefonom külföldön.A kérdésem az volna,hogy létezik-e valamilyen európai feketelista,ahova be lehet tenni a telefon imei számát?

(#1543) Nordik válasza nabu65 (#1540) üzenetére


Nordik
(őstag)

Köszönöm a válaszod!

Ha részletre akarok telefont venni, akkor milyen okmányokra lesz szükségem?
Illetve sima előfizetéses készülékvásárlásnál?

(#1544) c45


c45
(csendes tag)

Helló
Iphone 3g akkarok venni a t-mobilba . De nem akarom ikon400 se az ikon 600 dijcsomagal venni . Nem netezek sokat .. De lehet valahogy másik dijcsomagal venni ? itt semmi értelmeset nem tudtam ebböl kihámozni . Segitsetek Kell nekem egy ilyen . És még valami . Januárbam vettem egy ku990 és elöfizetésel . Na aval az elöfizetésel meg lehet venni ? A réi a hüség még nem járt le vissza van kb 1 év .
A válasz elöre is köszi

Siemesns C45 az én életem.............

(#1545) Balinov válasza c45 (#1544) üzenetére


Balinov
(félisten)

azt hiszem, ha van meg huseged hatra ,akkor nem vagy jogosult a keszulekvaltasra.

5yrs, 18.5kg :) HTC U11, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1546) blueye válasza c45 (#1544) üzenetére


blueye
(addikt)

Ha erre az oldalra eljutottál, akkor ide miért nem?

[link]

Minden kérdésedre ott a válasz, feketén-fehéren. ;]

(#1547) c45 válasza blueye (#1546) üzenetére


c45
(csendes tag)

Láttam már de nem segittet . Mien az a relax dijcsomag? :F Egy kicsit értetlen vagyok ;] ezért bocsi :K

[ Szerkesztve ]

Siemesns C45 az én életem.............

(#1548) blueye válasza c45 (#1547) üzenetére


blueye
(addikt)

Részemről utolsó segítség:

[link]

Pontosan 3 mp-be került megtalálni a t oldalán! ;]

(#1549) c45 válasza blueye (#1548) üzenetére


c45
(csendes tag)

Ja kösz
Nem is néztem itt ;]

Siemesns C45 az én életem.............

(#1550) semmiho válasza semmiho (#1495) üzenetére


semmiho
(tag)

Úgy korrekt, ha írok a pozitív fejleményekről, és nem csak panaszkodom a szolgáltatóra. Részletezem.
Szerencsésen megoldódtak az USB-stick-es, sebességgel kapcsolatos problémáim - legalábbis, ami az eszközt magát illeti. Kb. 2 hét alatt megjavították, de a 2 hétre egy ugyanolyan csereeszközt biztosított a T-Mobile (pirospont nekik!).
Üröm az örömben, sajnos úgy sejtem, "túlságosan" bejött nekik; illetve, nekik IS a mobile-net, ennélfogva jelentősen lassult a szolgáltatás sebessége a mi környékünkön. A hétvégén Pécsett jártam, nos, ott villámgyors, excellent signal mellett. Újabb pirospont.
Addig is, várjuk türelemmel a többfrontos támadás általi totális mobil rádiohullám-szennyezés villámháború-szerű drasztikus elmélyítését. ;)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.