Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) pandemonius


pandemonius
csendes tag

Nah a mai napig voltam T-mobilos.
2 éves hűségnyilatkozatom járt, bemegyek a meglehetősen krimó-szerű miskolci "központ"-jukba hogy szeretnék új telót venni előfizuval, szintén 2 évre. Megnézegeti az ember a kap-pontjaimat, hogy ugyan mennyi kedvezmény jár nekem a telefon árából, mondom hú de jó, értékelik hogy 2 évig rendszeresen, késedelem nélkül fizettem 4-5 ezer forintokat + mobilnettel mindennel.
Aztán jön a hidegzuhé: nem vehetek új telót az előfizetéshez. Merthogy az utolsó 6 hónap átlaga miatt nem vagyok aranytárskártyás. Még hallgatom a sületlenségeket egy kicsit meredten (céges előfizu is szóba kerül valahogy, hogy miképp azt nem tudom)
A következő lehetőségeket ajánlotta:
1) Megszűnteti ezt az előfizetést (a számmal együtt ofkorsz) és veszek egy újat, kb 1 hét átfutási idővel megvan, csak a lényeg (a régi szám) vész el.
2) Megveszem a kiszemelt telefont dominó csomagban (kicsit drágább - lenne ha lehetne kapni a telefont dominóval)
3) Várok 3 hónapot, és kicsit "belehúzok" (sic!) megduplázom a forgalmamat, így már talán(!) aranytárskártyás lehetek, és kiérdemlem azt a megtiszteltetést, hogy vehessek egy k*rva telefont az előfizetésekhez járó kedvezménnyel.

Most a problémám végülis az, hogy a Vodafonhoz besétáló testvérem 2 év után ugyanilyen számlák mellett gond nélkül vett új telefont, és a Pannonnál is lehet. Mégis mi a franc köze van a "kedvezmény"-nek a havi forgalmamhoz?? Átmentem a pannonhoz és a számhordozással simán áthoztam a számomat hozzájuk, a telefon náluk olcsóbb, a havidíj ugyanannyi lesz. És 2 év után veszek egy másik telót mindenféle idióta kártyák nélkül. Viszlát, T-mobile.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.