Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110977) m1lan válasza 4Grider (#110926) üzenetére


m1lan
őstag

Nem a határozott idejű szerződésre gondoltam, hanem a konkrét készülékre, mivel alapvetően azzal van probléma, nem a "papíros" részével.

@mjani1172: nézd meg, hogy összesen hány fajta terméket forgalmazunk, és hogy milyen időközönként változik a kínálat. A szolgáltatásoknál ugyanez a helyzet, folyamatosan vannak újdonságok/átalakítások/kivezetések. Ahogy írtam is, nekünk elsősorban ezekkel kapcsolatban kell naprakésznek lennünk. A munkaidőnk nagy részét a pultban töltjük ügyfelek előtt, egy forgalmasabb napon nem igazán jut arra kapacitás, hogy specifikációkat magoljunk. Ha valaki nem tech beállítottságú, akkor nem fogja a szabadidejét arra áldozni, hogy képezze magát, és ezt nem is vár(hat)ja el tőle senki. Vagy szerinted arra is pontos választ kellene adnunk, hogy pontosan milyen panel van egy adott TV készülékben? Csak mert abból is forgalmazunk párat... :)

A kolléga tévedett, ezt az adott üzletben az érintett felek le tudják rendezni egymás között személyesen, biztosan kompenzálva lesz valamilyen módon.

Bár megmondom őszintén,nem sok jó tapasztalatom van a T-vel, de mindenkit természetesen nem ismerhetek.

Talán pont ezért kezdhetnéd azzal, hogy nem vagdalkozol a semmibe, mindezt csak azért, mert téged is ért valamikor sérelem. A Telekom egy hatalmas cég, nem túl ésszerű általánosítani. Hibák és negatív élmények mindenhol vannak, ilyen alapon lehetne dobálni a sarat bármelyik cégre...

Én a magam részéről ennyit szerettem volna hozzászólni a témához. :R

Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.