Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110605) hito válasza btudos (#110582) üzenetére


hito
nagyúr

Na, a történet ma folytatódott. Felhívtam az üsz-t, röviden elmeséltem a történetet és kértem, hogy váltsanak vissza a régi csomagomba, mert ha ezt tudom, akkor eszem ágába nem lett volna váltani. A válasz erre az volt, hogy "háááát, sajnos azt már nem lehet", mivel azoknak a csomagoknak az értékesítése megszűnt, így már nem tudnak abba visszatenni.

Na itt durrant el az agyam, szükség volt a minden önuralmamra az emberhez méltó folytatáshoz. :D Egy fokkal határozottabban, de még mindig kulturáltan megkértem, hogy találjunk erre gyorsan megoldást. 10 percet zenéltek a fülembe, majd tájékoztatott, hogy a történtek elemzése után valószínűleg mégis lehetséges, de kérvényt kell írnia. Mondom azon ne múljon, legyen kedves megírni.

Remélem ennek nem az lesz a vége, hogy nem fogadták el a kérvényem, mert akkor egy szinttel magasabb fokozatra kapcsolok, amit nagyon nem szívesen tennék.

kali: naív vagyok, nem szeretek rosszat feltételezni senkiről alaptalanul :B A hazugság engem még mindig meg tud lepni. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mire jó. A vége úgyis mindig rossz, ha másért nem azért, mert személyiségromboló hatása van.

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.