Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Lehet mégis 1600as ramot vennék a géphez. ( giga ga-ma770t+PhenomII x4 955+4890 )
Szerintetek milyet ? A kingstont azt mondják páran nem fogja szeretni az alaplap. Maradjak a kingmax nál... szerintetek ?
Kingmax ? G-skill? Geil ?Köszi előre is!
Üdv: Dave
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Nagyon köszi a segítséget! Akkor maradok a 2x2Gb 1333mhz KIT nél...
-
Reaper04
aktív tag
Ez kimaradt:
Lehet nagyon buta kérdés lesz (sőt biztos), de azért megkérdem:
Az imént linkelt memória támogatási listán a 2gbos 1333Mhz-es Kingstonnál ez szerepel: " 2GB Kingston KVR1333D3N9/2G" ... Amit én kinéztem magamnak memóriát az 2x2gb Kingston kit ...de nekik KVR1333D3N9K2/4G a számuk...
Akkor így nem működne ? Vagy mi a helyzet ezzel ?
Vegyek külön külön 2gbos ramokat amelyiknek a listában szereplő számuk van ?Nah most nagyon lefáraztottam minden olvasót
Világosítsatok fel légyszi! És bocsi a hozzá nem értésem miatt!
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni tőletek hogy ez mit is jelent valójában... sajna gyenge az angol tudásom is és nem is vagyok guru a témában...
"Support for DDR3 1666(OC)/1333/1066 MHz memory modules"Itt az 1666(OC) re lennék kivácsi... Ez most mit is jelent ? Szimplán annyit hogy mehet az alaplapa az 1666mhz es? De akkor mi az az Oc ?
Elnézést a tudatlanságért...
Remélem tudtok segíteni, üdv: Dave
-
Reaper04
aktív tag
opsz ez kimaradt: Azt olvastam valahol hogy a gigabyte szereti a kingmax ramokat ... (jobban mint a többi ramot) ... ez mennyire igaz ?

-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok! Gépvásárlás előtt állok... ram ügyben hozzáok fordulnék segítségért.
Jelenleg: Gigabyte GA-MA770T UD3P, AMD PhenomII X4 945, Gigabyte HD4890 1gb oc, Enermax Pro82+ 525, 2x500Gb WD, CM690 + 22" samu 2233BW.Ehez gondoltam 2x2 gb ddr3 mas ramot ... Amiben a segítségeteket kérném az:
Elég lenne egy olcsóbb Kingston ? (pl.: Kingston 2x2Gb 1333Mhz ~21k) vagy inkább Geil ugyan így ... vagy nézzek mást?Még annyi lenne, hogy: Az alaplap honlapján néztem milyen ramokat támogat ... és ez volt oda írva: "Support for DDR3 1666(OC)/1333/1066 MHz memory modules" Eddig rendben is, de mivel nem vagyok annyira otthon a témában, kisegítene valaki hogy az hogy 1600(oc) az mit jelent ?
Csak húzott órajelű ? vagy hogy is van ez?
Köszönöm előre is a válaszokat, és elnézést a hozzá nem értésem miatt!
Üdv. Dave
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- CORSAIR VENGEANCE LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vegyek külön külön 2gbos ramokat amelyiknek a listában szereplő számuk van ?
Világosítsatok fel légyszi! És bocsi a hozzá nem értésem miatt! 

fudi2002