Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Emperor_
üzenetére
Úgy látszik inkompatibilitás lesz a modulok között. A berakás sorrendje hatással van az időzítésekre, ha auto módban van a BIOS-ban.
Amit esetleg még tehetsz, hogy kézzel állítod be az időzítéseket és a modulok feszültségét
Viszont, ha a mostani sorrenddel rendben fog működni, akkor nem kell matatnod a BIOS-ban
-
AtHoS
nagyúr
válasz
milan18
üzenetére
Helló!
Nekem 2 garnitúra volt használva Asus P8Z68-V Pro lapban i5-2500k mellett a 2x4GB CL9-9-9-24 verzióból [link] XMP-t beállítottam BIOS-ban, így szépen tette a dolgát, nem volt vele problémám.
Nemrég lecseréltem a procit 3570K-ra és a memót is erre a változatra [link]. Időzítést levettem CL7-8-8-24-re, a feszültséget 1.5V-ra és gyönyörűen fut 1600 MHz-en.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
trancemusic
üzenetére
Jaja, ez jónak néz ki

-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Hűtőborda rögzítésére milyen hővezető ragasztási megoldást lehet utólagosan házilag alkalmazni?
A GAP pad szépen tapad a bordához, de a memchipekről elvált
Új hozzászólás Aktív témák
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002