Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Ha valaki igazán betudja húzni a ganét az én vagyok! Ha én megúsztam hogy gond legyen 4 modullal bárki megúszhatja! Nem pesszimista vagyok csak az anomáliák kedvence célpontja. Legutolsó gariztatásom közben elhagyták a terméket, mert a Centerbe Glammour napok voltak és felcserélték a csomagokat. 1 hónap múlva megtalálták Lengyelbe. Hála az égnek visszafizették az árát két hét könyörgés után.

Amikor megszülettem csoda hogy nem vittek vissza garanciába! Jó hogy akkor még nem volt ez a 14 napos elállási lehetőség.Szerintem nyugodtan megkockáztathatod. Néha kell egy kis izgalom az életbe!

-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Annyira nem lutri, nekem az elmúlt 10-12 évben és 8-10 konfigban 100%-ban mentek a vegyes (nem kit-ben vásárolt) modulok együtt, DC-ben, TC-ben. Csak szokás megjegyezni, hogy biztosra akkor lehet menni, ha kit-ben vásárolod a modulokat, mert akkor tudsz reklamálni, ha kompatibilitási probléma merülne fel.
-
TomMusic
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Így van, 2 dual channelem van (tegnap este már lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam).
És kérdés az, hogy ha egyik dual channel-ben ez a kit van: HX316C10FK2/8, a másikban pedig ez: HX316C10FK2/16, akkor az mennyire jó megoldás. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Erre a megoldás az volt, hogy a Killer Network (suite, szóval az egész program, nem csak a hálókártya driver), ami elvileg rettentően fejlett technológia, aki akar olvasson utána, az úgy gondolta, hogy memory leak-et, szóval memóriaszivárgást okoz. Szépen lassan felette a memóriát az egész hálózati driver, főleg ugye töltésnél, de idővel ígyis-úgyis elfogyott volna, mivel a kisebb háttérprogramok is töltenek le és fel. Mondjuk ez nem igazán jött elő, főleg csak akkor mikor töltöttem a háttérben főleg torrent-tel. Igazából május óta szívok ezzel csak még eddig nem nagyon kellett 60 gigánál nagyobb fájlt egyszerre letöltenem, ha nyavalygott, hogy kevés a memória (amit kicsit furcsáltam 16 giga memória mellett, de mindegy) csak egyszerűen újraindítottam, hogy ürítse a memóriát aztán folytattam a töltést ott, ahol abbahagytam. Sajnos ez a Windows Store-os 80 gigás töltésnél nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002