- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
littlelion21 #7409 üzenetére
Az ujabb geil ramok el vannak bacva ahogy nezem. Nalam sem lehet huzni kicsit sem amint 5-5-5-15-re allitom az idoziteseket. Sokkal tovabb tudom huzni cl4-ben. Viszont havernal teljesen normalisan mukodik es lehet huzni rendesen. Probald meg hogy cl4-ben huzod.
-
qw78er89
aktív tag
válasz
littlelion21 #7409 üzenetére
Szia!
Nekem GeIL Ultra 800-am van. Namost ezek alapból 2.1V-t igényelnek, a 800 4-4-4-12-höz. Mivel olyan sok embernél láttam, hogy megy az jobban is megnéztem a honlapon és 2.3V-ig lehet adni neki. Ezért beállítottam 300 fsb mellett 3 szorzót és +0.4V-t (így megy 2.26V-n Everest szerint) és az időzítések 4-4-4-12. Megy stabilan orthos alatt. Sőt még a tRD-t is lejjebb vettem eggyel és úgy is stabil maradt, csak az Everest tesztben lett az olvasás 6778->7700
elméletben a BD-knek is tudnia kellene ezeket!
mod: most nézem a tied még 2.4V-t is kaphat[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest