Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
asadasad22
üzenetére
A 3 év azt jelenti az örök élet gari mellett, hogy három évig a bolt cseréli. Gyanitom az inél az a 10 év van kiirva amit a gyártó vállal (ők szerintem 1 évet). Oda kell telefonálni, hogy mi is van szvsz. [link] pl, de én innen az adata 800+ ee-t ajánlom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
asadasad22
üzenetére
[link] van máshol olcsóbban, de ph-n is találsz

-
Gyuri27
félisten
válasz
Ősember
üzenetére
Te frankón kóstolgatsz (olvass vissza)?
Ha jól emlékszem legutóbb "Jorus: elsö körben mindig az egyszerübb választ keresem mindig. ugy itéltem meg nincs szükség komplikálni a dolgokat, elég ha jön a méhecskés story" ezt te írtad. Ez is gyenge nem, mikor kevered az fsb-t a qpb-vel?
Egyébként én egy mezei user vagyok, ha tévedek beismerem.
De, hogy Rover szavaival éljek nem ártana érteni is ahhoz amit árulsz. A fenti hsz-nél meg mellé fogtál, de rendesen. Azután meg daa-raa javitott ki, téged (és nem engem).
Na erről ennyit. Légyszi ne szólj a hsz-m hez. Én is így cselekszem a tieiddel.
Köszöntem. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rider74
üzenetére
[link] mindennek megvan a helye. Ha emlékeim nem csalnak akkor valami szaklappan olvastam, hogy már 1 gigánál is érdemes. De a linkelt helyen talán többet tudnak erről mondani.
Ősember: ha temondod. Itt a tesztben mindkét ram 2.5-l ment 1100-t. Illetve alapon sem írásban sem másban nem volt nagy különbség a két ram között. Abban igazd van, hogy a gyári értéken a crucial tovább megy.
-
Gyuri27
félisten
[link], ([link]) a Windows XP szavak beütésévél a keresőbe kb. 20 másodperces munkával találtam.
Azt kellene elérni, hogy a nagy tudású okos user, a mégnagyobb öntudatával az igazi mestereket ne üldőzze el. Mert egy darabig még el lehet lenni a kereső használatával.
Azt viszont nem tudni mi lesz később. -
Gyuri27
félisten
Inkább az ocz (szvsz), de ezt neked kellett eldöntened, hogy a biztos 4 modulos cl4-t választod és fűtesz (4 modul között nem úgy áramlik a luft, ezért a pót ventit közvetlenül reá kell szerelni) vagy az ocz-t választod és harcolsz.

Az elpidás bd fűt.
Hoffer: a gariról ne feledkezzünk meg. Én inkább a gyárin nyúznám.

-
Gyuri27
félisten
A procit nem kell vissza venni. Nem tudom mennyin megy, de ha más szorzót használsz más lesz az osztó is. Tehát akkor még mindig mehet 800 körül cl4-ben és az gyorsabb mint 900 cl5. Persze a 2x2-s cl4 lenne az igazi de az 32k.
Hoffer: azért ne feledjük ezek nem micron chipek.
-
Gyuri27
félisten
Én is ezért linkeltem, mert a goldról nem találtam tesztet.
Most persze felmerülhet a kérdés, hogy ha nem akar később több ramot a geil black dragon 4x1 gigás qaudjával meg lehetne próbálkozni. Ugyanis az alapból cl4-s és ha nem tuningol akkor is 800 cl4 gyorsabb mint 900 cl5. Persze a geil fütést ismerve némi hútés elkelhet. Árban ugyanott van mint a gold.
[link] erre gondoltál? [link] mert akkor inkább ezt javaslom.
-
-
Gyuri27
félisten
ocz-crucial nem rossz ramok az ocz-k.

-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gabesz_23
üzenetére
Az 1066-s adata sem fog cl4-ben menni. A geilnek van olyan változata, de az 36k [link]. De szerintem ezzel átesünk a ló másik oldalára. Arról nem beszélve, hogy a kórók inkább érzékenyek az 1:1-ben hajtásra mint az időzítésre. Illetve az adata mostanában nehezen beszerezhető.
Vedd nyugodtan a cl5-s geilt. Azzal az összeállitott konfig tökéletes lesz.Djopci: cl4-s legyen erre figyelj [link].
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gabesz_23
üzenetére
Sajna a kingmax csak erős idegzetű tapasztalt felhasználónak ajánlott. [link] ez már jobb.
A spire 600w-t helyett én egy normális 400w-450ws tápot javallanék [link]pl, vagy [link].
A vga szerintem nem a legjobb ráadásul 34k. Én +5 pénzér egy 3850-t keresnék. Ha nincs rá lé akkor ramból [link] inkább ezt. -
Gyuri27
félisten
válasz
Le Pingvin
üzenetére
Lehetni lehet csak félő, hogy sok lesz vele a copás. Mert az még hagyján, hogy más chipek vannak rajta és mások az időzitések. De sajna a két fajta ram nem egy féle képpen szereti a feszültséget. Ehhez még hozzá veszünk egy olyan oprendszert ami nem kezeli a 4 giga ramot. Hmmm az jó buli lesz.

-
Gyuri27
félisten
válasz
eziskamu
üzenetére
Megmondod milyen ramok?
Gvad: ultra cl4.
MaciG: a ramokat 800-n inditja. Viszont ha tuningolsz kicsit máris 1066-n vagy- Ha nem akarsz tuningolni akkor 800. Ha igen akkor 1066 szvsz.
adibook: mond meg a ramok rev számait és pontos tipusát, illetve milyen beállitásokat használsz?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
Engedelmeddel mester.
1: nem meg felelő oprendszer [link]
2: hajszálnyival [link]
3: ha elég a 2 giga akkor az 1066-t (persze ha tudjuk annyin használni), ha kell a 4 giga akkor azt
4: a 2x2 jobb a lap is könnyebben kezeli a tuning is egyszerűbb, a levegő is jobban jár 2 modul között
5: 1 hsz!
6: mindegyEzeket kihagytad:
- miért nem megy a kingmax 1066-s ramom? azért mert az bizton az a giga p35-s lapokban szeret 2.0-2.1v-l és a lapnak is kellhet +0,1v (ezen kivül előfordul, hogy megy főleg p35-s lapokban és amd-s lapokban is)
- mi sok értelme van a ramon az sli-cf feliratnak? annyi, hogy rajta van -
Gyuri27
félisten
válasz
DeadMeat
üzenetére
Az user elolvassa amit el kell és utánna itt sír "me nem megy" 1.8v-n 1066-t.
Aztán itt megtudja, hogy a ramnak 2-2.1v kell a lapnak +0.1 v és menni fog 1066-n giga lapban. Mert volt itt már sírás-rivás és fogaknak csikorgatása más feltételek mellett.
Használd te is nyugodtan a keresőt. Egy időben 25 hsz-t ez volt a sláger. Nem megy a kingmaxom. Van akinek meg lehetett oldani van aki ij-s pólót vételezett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az élet nem szar. Max igazságtalan v kegyetlen.
cuko#: na az van, hogy az a kinmax csoda a giga p35-s lapokban szokott menni. Ott is kell kézzel állitgatni, de megy. A tuningot meg el is felejtheted vele szvsz. Majd jönnek mindjárt akiknek ment 1100-t. De lássuk be az 1066-ről 1100 nem egy maradandó teljesitmény. Ezért nemhogy emlékművet nem kapsz, de egy résztvett az eseményen kézfogást sem.

-
Gyuri27
félisten
Nincs rajt, de mindegy is. 4 modul között rosszul jár a levegő. A 4 modulos tuning egyébként elég nehéz is általában és a lapnak is kellhet + fesz. A jobb megoldás a 2x2 lenne. Tuningolni nem nagyon kell mert 800 cl4 nagyságrendileg azt produkálja mint az 1000 cl5. Tehát húzd cl4-n amíg megy. Reája egy 8cm-s ventit gumizol és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ahogy írtam nem nagyon. Nem azt, hogy egyáltalán nem

már idő van?
ahogy az angol mondja méri krisztmaszt!