Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Windows alatt számtalan dolog foghatja, akár HD Sentinel, de pl., ha feladatkezelőt megnyitod, akkor sem engedi eltávolítani...erre jó az említett Unlocker.
Egyébként, ha vmi fogja, akkor USR-ben sem tudod eltávolítani, ott is feldob egy ablakot, de ott aszem lehetőség van a folyamatok kilövésére, mint Unlockerben (ha jól emlékszem).
De ezen az 1-2 kattintáson tényleg nem érdemes spórolni, mert, ha utána RAW-ba teszi, akkor lehet sírni-ríni... -
C. s.
addikt
Én a Total Commander miatt jártam így már jópárszor. Alapból visszatérek a HDD valamelyik meghajtójára, de nem engedi el az USB-t (pen, kártya). Próbáltam kilépni belőle, az sem segített. Az Intézőt nem szeretem. Viszont akkor, ha így jártam, a TC-n belül kattintottam jobb gombbal a meghajtó betűjelére és a leválasztást választottam, gond nélkül kiadta. (És az Ashampoo Photo Commander szeretett még rászállni az USB-s dolgokra.) Az Unlockert én is használtam régebben.
cigam (#5655):
Megint kikapsz!
(Én is belefutottam már pár "anomáliába".
) -
looser
addikt
Unlockert használom évek óta ilyesmire, mármint megnézni, mi fogja (ír/olvas) az adott eszközt. Pld. ha mentettél rá valamit (mondjuk word-ből) és nem léptél ki az alkalmazásból, akkor a mentési útvonalat őrzi és ilyenkor nem engedi leválasztani. Szóval ez a gyors leválasztás ez amolyan "durva" leválasztásnak tűnik: minden kapcsolatot megszakít. Gondolom én :-)
De tényleg rohadt frusztráló, amikor mennél tovább de nem engedi leválasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Yettel topik
- Microsoft Outlook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Én is belefutottam már pár "anomáliába".
)