Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Hm nekifutottak mégegyszer és most egy újabb verziót adnak 4.0 helyett 4.1.1 itt nem jelentkeznek az előbb leírt problémák ezzel normálisan bejönnek a honlapok egyből. Kivéve a kedvencek szerkesztése, az organize gomb továbbra sem működik, letöltést nem próbáltam.
Leawo Video Accelerator Pro (rerun) -
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Most kicsit próbálgattam első ránézésre vérgagyinak tűnik. A honlapok 5x lassabban jönnek be mint firefoxba, többször be se jönnek vagy szétesnek, a videók nagyon nehezen indulnak el többször frissíteni kell az oldalt. Az mtv oldaláról elindítottam egy letöltést 5mb-osnak látja a videót úgy is töltötte le fél perc (a reklám) aztán szerinte kész van, ha nézni akarom benne a honlapról akkor először csak a keret jön be, ha frissítem az oldalt lejátssza a műsor előtti reklámot végtelenítve, ha vége nem kezdi a műsort hanem kezdi előlről, újabb frissítés megint üres keret, újabb frissítés megint végtelenítve a reklám, nemtom hanyadikra elindul végre (FF-be simán elsőre megy). Letölteni továbbra se lehet még mindig 5mb-osnak mutatja, de 9mb-osat szed le ami ugyanúgy fél perces. A kedvencei közé csak hozzáadni lehet, se törölni se áthúzni máshová a kedvenceken belül, jobb gomb nem él az organize gomb meg semmit nem csinál. Fizetős program

Úgy tűnik az IE-t használja alapnak, újra kellett rakni az IE-s flasht hogy ebben működjön, a felvett kedvencek is megjelentek az IE kedvenceiben. -
Visormail
addikt
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
Visormail
üzenetére
Nem rossz, de a ReadMe-ben írja, hogy csak ma telepíthető és aktiválható, a későbbi újratelepítésre nincs lehetőség, akkor trialban fog csak futni! Későbbi verziókra sem frissíthető!
Tehát ma felteszed, és amíg a rendszered él, és nem szeded le ezt a progit, addig marad a licence.Próbálni nem próbáltam ki.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Oh man
Na ez egész más kategória, mindenféle forrást ismer hd formátumokat is, hangsávok kiválasztása, hangcsatornaszám választás, editálás, nvidia és amd gpu gyorsítás, még 3D-re is lehet konvertálni 2D-s filmeket ez így első ránézésre kb mindent tud, ráadásul nem is a kisebb standard változatot adják mint általában a promókban, hanem a platinumot, szerintem nagyon érdemes leszedni.
Aiseesoft Total Media Converter Platinum
bővebben -
AtHoS
nagyúr
válasz
Visormail
üzenetére
Helló!
A .tmp kiterjesztésű fájlt miután elmentetted nevezd át valami.exe -nek (a "valami" szöveg helyett akármit beírhatsz) és szedd le a rejtett attribútumot róla.
A kapott exe fájllal bármikor, bárhonnan tudod indítani majd a telepítést.Nem mindegyik telepítő sfx rar fájl, szóval ezen ne lepődj meg. Az akkori éppen sfx rar volt.
A letöltött telepítő exe-re továbbiakban nincs szükség, ha megvan a .tmp-ből .exe-re alakított nem védett telepítőcsomag.Amúgy a mostani Easy Macro Recorder progit próbáltad telepíteni?
Szerk.
Maga a kinyert .exe fájl csak arra jó, hogy legyen telepítőcsomag. A program aktiválása elég sokféle kialakítású lehet.
Pl.
- egy weblapon kell regisztrálni aztán e-mail-ben kapunk sorozatszámot
- a GOTD oldalról letöltött readme.txt-ben le van írva az aktiválási infó
- olyan is van, mikor nem kell semmilyen regisztrációs szám a programhoz
- a gotd telepítő létrehozza a registry-ben a szükséges kulcsokatHirtelen ennyi jut eszembe amivel eddig találkoztam
-
sz.j
nagyúr
válasz
Visormail
üzenetére
Erre a célra talán jobb választás a Macrium Reflect program letőltése, és ráadásul a linkről ingyenesen letőlthető.
( Összehasonlítás) -
-
amadeus11
senior tag
-
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Most próbálgatom a DVD Copy-t hát elég gyík dolgok vannak benne.

Forrásnak csak meghajtót fogad el mappát nem, ill van benne egy ISO mounter ami felcsatolja virtuális meghajtónak. Ezen segíthetünk a subst célbetűjel: forrásmappaútvonala paranccsal.
A DVD to DVD, DVD to ISO, DVD to VIDEO_TS folder funkcióknál semmit nem lehet változtatni a dvd-n csak a védelmeket, régió kódot lehet eltávolítani.
A Copy to MPEG2 file opciónál már mutatja a videófolyamokat amik közül egyet lehet választani, azon belül viszont csak mutatja a hang és feliratsávokat de nem engedi kiszedni ami nem kell.
A Copy DVD chapter funkciónál már megint nem is mutatja a hangsávokat és feliratokat.
A hangsávok közül egyedül az Extract Audio Only funkciónál választhatunk.
Az előnézeti rész is esetlegesen működik ill csak a main title-t hajlandó mutatni, de ha egyszer stop-ot nyomunk utána már azt sem. -
wilburwalsh
tag
válasz
Visormail
üzenetére
A barátoknak ajánlásnál rosszabb az, hogy valós nevet és email címet + bankkártya-adatokat kell megadni a promóhoz. Viszont a ZA webshopja szerintem van annyira megbízható, hogy később sem fognak csak úgy leemelni pénzt a számlánkról.
6 email címet kell megadni, és az email címekre egyenként be kell lépni, majd az oda érkezett linkre kattintás után letölteni a ZA websetupját, ami kevesebb, mint 5 MB méretű. Ha ez mind a 6-nál megtörtént, akkor a promóhoz megadott saját email címünkre elküldik az 1 éves licencünkkel kapcsolatos dolgokat.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na ez egész más kategória, mindenféle forrást ismer hd formátumokat is, hangsávok kiválasztása, hangcsatornaszám választás, editálás, nvidia és amd gpu gyorsítás, még 3D-re is lehet konvertálni 2D-s filmeket ez így első ránézésre kb mindent tud, ráadásul nem is a kisebb standard változatot adják mint általában a promókban, hanem a platinumot, szerintem nagyon érdemes leszedni.
Megszokod, aztán ragaszkodsz hozzá

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)