Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
No ezt meg mivel indokolja?
/ indokolhatja?Gondolom ez akkor felmondási jogot is jelent ...
Csak az a szomorú, h nem túl sok alternatíva van,
lehet egyeseknek semmi!
Klassz!
Egyre szuperebb minden.(A 3.000 Ft-os virsli már szinte ehetetlen!
az utolsó "élményem" szerint.) -
osonte
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Sziasztok!
Rendeltem feltöltőkártyás csomagban Xiaomi 14 mobiltelefont és az ügyintéző azt mondta, hogy hálózatfüggő lesz a telefon, de mivel hűséget nem vállalok, azonnal és ingyen tudják függetleníteni.
Egy kicsit bizonytalan volt az ügyintéző. Valóban azonnal és díjmentesen függetleníthetem a feltöltőkártyás vásárlású mobiltelefont (kaptam 80 ezer Ft kedvezményt a feltöltőkártyára)? Ennek az a menete, hogy amikor átveszem a telefont, azonnal bemegyek egy Yettel üzletbe és megcsinálják, nem kell otthagynom a telefont?
Amúgy érdekes a megfogalmazás, mert a feltöltőkártyára 180 nap határozott szerződést ír és azt írja a szerződés ideje alatt nem függetleníthető a telefon, gondolom ez nem azt jelenti, hogy kell 180 napot várnom, mert az ügyintéző is azonnali függetlenítést ígért feltöltőkártyás csomag esetén.
Bocs, még soha nem vettem semmit Yettelnél, ezért vagyok elveszve és nem akarok csapdába futni, mivel Voda kártyával szeretném használni.
Előre is köszönöm a választ.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
"attól a cég ugyanaz maradt" -
és ez bizony nem igazán pozitivum. amikor azt mondtam (az otthonnethez horrorelőleg bekérős sztorimnál) hogy ez a yettel a névváltások ellenére igazából még mindig pannon/telenor akkor meg itt kórusban hurrogtak le hogy ez már tök más cég 
@Viktor
hát én arra nem is akartam reagálni, hogy 93-ba még benefon sigma-m volt (nem saját, cégtől, mert a telefonszámlára nem lett volna elég a fizetésem) nem gsm meg főleg nem feltöltős. meg 5/10ft-os percdij a 90-es években muhaha. van baj ott a memóriával. -
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ahogy az várható volt, a mai küf flottás számlába került bele a tájékoztató, és az ami ki is van írva az url-en is, azaz április 3-tól és 15,3%. A korlátlan net 6011-ről 6930-ra emelkedik. Ebbe azért nem halunk még bele, feltéve hogy a szolgáltatás is legalább ilyen vagy jobb (pl. SA-ra való felengedés) marad

-
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Akkor meg is van a megfejtés nem? Otthonnet lakossági, az emelkedik 03.05-től. Az április 3 meg a flottásodra vonatkozik. Hogy miért kaptál arról már két hónappal előtte értesítést azt max a yettel tudja. De mivel nem is írnak semmi konkrétat hogy mennyivel előtte értesítenek, a "megfelelő időben" az bármi lehet

-
@Landsmann: tavaly novemberben még egész biztos nem arról értesítettek hogy majd idén márciustól mi mennyivel emelkedik. Már csak azért sem mert a 2023-as inflációs adatokat január elején tették közzé és az alapján emelget(het)nek a szolgáltatók.
"...SMS-ben és/vagy e-mailen, valamint számlalevélen értesítjük" - magyarul a számlán mindenképp jelzik. Valamikor. -
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hiába nézem, csak nem terem oda az ami nincs ott
Nekem 27. a fordulónap, majd a mostanin már lehet hogy rajta lesz hogy mikortól és mennyi. De Te is elolvastad a yettel oldalt ugye? Az hogy "flottás" szerintem elég világos. Az más kérdés hogy a yettelnél melyik küf csomag mi is valójában, lehet hogy az adat előfizetes ami nekem van az a yettelnél is egy flotta típusú csomag (vagyis ez nem lehet, hanem biztos, mivel ez a neve: "Y.Hord.Flotta Int.Unlim tarifa"), ami meg neked van az meg valójában egy vállalati. Már ha neked az van a számládon hogy március 5-től emelkedik a díjad. -
SztiviVander
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Persze, tudom, ezt már kitárgyaltuk. Egyébként nem nagyon lehet adni a yettel otthonnet címkeresőjére, mert van olyan cím egy utcával arrébb (de annak is csak az 1-es házszáma) ahová a basic-et adja 7990-ért (előző hsz-ben elirtam, a sima otthonnet ott 8990 2 évre)
Egész falura az lenne amúgy a helyes, mivel 5G lefedettség 9km-re van legközelebb... Mentsegere szoljon hogy a 4g 2ca-val is 120-160Mbit stabilan, masik ketto fasorba sincs 4g-vel se ott. -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Köszi, ezt láttam. Az nem volt világos, hogy online szükséges-e a kiszállítást megvárni ÉS átváltani esimre, vagy egyből rendelhető az esim alapból, tehát fizikai sim nélkül?
De végső soron kipróbálom, és legfeljebb lesz egy átmeneti időszak amíg van fizikai simem is. -
MC Pite
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Nem működik a vowifi.
Felhívtam őket, igen, lakosságnak is mehet.
Szamszung és szifonon. Mondom remek, pont olyan modem és chipset van benne mint a samsungokban. Deee nem samsung a telefonom gyártója, így tiltják. Ezzel bírkoztunk 1-2 percig, meg hogy azért mehet most az 5G is, mert azonos a vas, de akkorsemszamszungvagyájfonéskész. -
-
-
kl122
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Csak úgy szólnék, ha bekapcsoljátok a "telefonon" hozzájárulást, olyan 1,5-2 havonta hívogatni fognak, nem fog a Telesales békén hagyni onnantól kezdve, válts csomagot, köss előfizetést, rendelj otthonnetet, ki akarnak szedni a flottából stb. És rohadt erőszakosak, van olyan köztük amelyik ezen felül cinikus, bunkó, ha nemet mondasz is elkezdenek győzködni, lekoptathatatlanok... Én már a sokadik alkalom után feljelentéssel fenyegetőztem, mire végre kiszedtek a híváslistájukról.
Ér ez ennyit? -
-
-
-
donjohnson
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
17 évvel ezelőttről? miért nem a 42 évvel ezelőttit mondod akkor?
nyilván tapasztalta családi beszélgetés közben.
elég gyorsan változó iparág az informatika/telekommunikáció. évente vagy akár havonta változnak dolgok egy témával kapcsolatban. 17 évvel ezelőtt még nem volte-n telefonáltunk. -
-
-
MadMancs
veterán
-
-
-
-
válasz
Dr Bubo
üzenetére
... és most már ha jól látom a 2 éves hűség mellett is fizetni kell azért a routerért bérleti díjat ami egyben a modem is, és ami nélkül nincs szolgáltatás. Azért ez így kemény.
#101724: Köszi, ja kerestem és nem találtam, aztán keresgélés közben beugrott, hogy volt valami hír, hogy változtatnak a napokban.
-
Katicza
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Tehát minden hónapban vihetem ingyen. És akár több helyre is. Két napra lemegyek Szegedre, majd otthon vagyok de jövő héten Sopron három nap, majd később Miskolc öt nap. 30 napon belül ez már jó. Amúgy annyiban diszkrimináció, hogy én ugyanannyit fizetek (1400 Mbps), mint az, akinek van 30-60 Mbps letöltése, vagy 5G-n 300-500 körül. Vajon mi van ha húsz napra megyek el úgy, hogy közben van a ciklusváltás. Nekem 23-a éjfél a zárás. 13-án elviszem valahová és ott vagyok folyamatosan, közben volt a számlazárás. Akkor az is ingyenes lesz? Sok kérdés van de jó dolog így hordozhatóvá és egyszerűbbé tenni az egészet.
-
-
-
-
-
szaboi6512
őstag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ennek megfelelsz?
Az Adatmegosztó SIM kizárólag aktív állapotú (azaz nem korlátozott, felfüggesztett vagy szüneteltetett) Yettel Business Flexi, Manager vagy Classic tarifákra vehető igénybe, azonban azon szolgáltatásokra vagy tarifacsomagokra nem, amelyek korlátlan általános felhasználású belföldi adatforgalmi keretet tartalmaznak, továbbá azokra sem, melyek esetében az Adatmegosztó SIM használatát az adott tarifa/szolgáltatás igénybevételi feltételei között kizártuk.
-
-
-
-
akaszajanos
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Az mondjuk nagyon fura nekem, hogy hasonló konstrukciókat akarnak hozni. Nem látom, miként lehetne variálni rajtuk... az egyetlen elképzelésem, hogy a kínált sávszélességet fogják lépcsőzetesen korlátozni. Ez egyfelől fáj, másfelől érthető, ha nem akarják, hogy a felújított hálózatuk is összeroskadjon néhány éven belül.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szerinted a Yettel honlapja tartalmaz egy nem publikus flotta szolgáltatásairól bármit is?
Amúgy pedig nem érdekelne a VoWifi, ha lenne a lakásban normális térerő 70-75 méterre a bázisállomástól.
Sajnos elhittem, volt korábban ide is feltöltve már képernyőkép a működő Yetteles KÜF VoWifi-ről. -
Wiz4rdskull
friss újonc
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Én javaslom, ha mindenképp ebben gondolkodsz és van 5G-d akkor azt rendeld meg. itt is el lehet állni 3 hónapon belül, bár van valami díja a kiszállásnak meg telepítésnek 20-30k de ebben nem vagyok biztos. Ezt mondjuk nem értem miért terhelnék rá az emberre, ha benne van, hogy el lehet állni. A 4G-s verzióval nem tudom mik az igények, de nálunk a T nek a 4G korlátlan netje éppen elég volt arra, hogy legyen otthon net. De ha le akartam frissíteni a gyerek gépén a fortniteot akkor azért már elég korán bekapcsoltam a gépét, hogy délutánra tudja használni. Addig persze minden más lehalt otthon kb. úgy elvitte a sávszélességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Lézervágás, gravírozás
- Gigabyte alaplap topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ez bizony nem igazán pozitivum. amikor azt mondtam (az otthonnethez horrorelőleg bekérős sztorimnál) hogy ez a yettel a névváltások ellenére igazából még mindig pannon/telenor akkor meg itt kórusban hurrogtak le hogy ez már tök más cég 

Nekem 27. a fordulónap, majd a mostanin már lehet hogy rajta lesz hogy mikortól és mennyi. De Te is elolvastad a yettel oldalt ugye? Az hogy "flottás" szerintem elég világos. Az más kérdés hogy a yettelnél melyik küf csomag mi is valójában, lehet hogy az adat előfizetes ami nekem van az a yettelnél is egy flotta típusú csomag (vagyis ez nem lehet, hanem biztos, mivel ez a neve: "Y.Hord.Flotta Int.Unlim tarifa"), ami meg neked van az meg valójában egy vállalati. Már ha neked az van a számládon hogy március 5-től emelkedik a díjad.