Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
to the lord of the glasses
aka Mr. VoleHelló Mester!
Hijinx 03-595 ára érdekelne, na meg Gascan 12-941-é. Köszönöm előre is. -
Bade
tag
Sziasztok!
Van egy pár eladó vadiúj Oakley limitált példányszámba kiadott napszemüvegem:
(Gascan Flying Tiger Sand,Gascan 10Th Mountain Division) illetve vadiúj Riddle fehér,Canteen Polarised és használt Oakley Twenty XX.
Nézzétek meg az apróim között!
De bármi beszerezhető! -
Neszi
csendes tag
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem. Szeretnék venni egy Oakley szemüveget. Ki is néztem, fel is próbáltam,,, tehát megvan, hogy pontosan milyet szeretnék, de viszont a bolti ára kicsit borsos. Ha valaki tudna szerezni ilyen szemüveget, akkor nagyon örülnék neki, persze baráti áron. Azonnali vevő vagyok, nem olyan aki tököl. A szemüveg Oakley Straight Jacket polished black, black irridium polarizált lencse. Használt is lehet. Segítségeteket előre is köszönöm. Bármilyen jó ötletnek is örülnék.
Igy néz ki a kicsike: http://images.usoutdoorstore.com/usoutdoorstore/products/full/o_strtjkt_blk_bkiridpol_08.jpgÜDV! ZOLI
-
bobsys
veterán
Megint felraknam a square wirer szemuvegemet.
Anno kontaklencse miatt vettem, de ketszer-haromszor hasznaltam osszesen, mert a kontaklencse nem jott be es tegnap megrendeltem a dioptrias napszemuvegemet. 26K-t szeretnek erte kapni.
szerk: ja igen Frame: Pewter, Lens: Warm Grey -
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó karcmentes Hatchet Wire Carbon Black Iridium POLARIZED szemüvegem tatyóval, ha érdekel valakit, privizzen!
-
Vole, van még raktáron, vagy lesz esetleg a közeljövőben dartboardod?
-
szabo_mate
csendes tag
válasz
szabo_mate #3835 üzenetére
A DUCATI elkelt.
-
ördög82
csendes tag
hallottatok már az EXOVISTA nevezetű cégről? Oakley szemcsikbe gyártanak lencséket . vett már ilyet valaki? Kicsit furi, h van aki megveszi, mert hát az Oakley-nál pont, hogy a HDO lencsék miatt magas az ár. legalább is én igy tudom
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!
Még mindig eladó egy DUCATI GASCAN (matte black, black iridium) és egy hozzá való LARGE VAULT (fekete). Dobozában, papírjaival, tökéletes állapotban. Együtt a kettő 22e. Az ár nincs kőbe vésve, biztosan meg tudunk egyezni!
Érdeklődni priviben vagy 20/312-7350 -
Láttam már én is néhány ritkaságot, de kicsit sokallom a 450USD-t érte
Vannak azért elég jó minőségű hamis oakley-k sajnos. 2004-05 körül a splice-ot ill a platet hamisították.
-
ördög82
csendes tag
Valaki esetleg nem tudna belinkelni egy részletes PayPal leírást. Ebay-en találtam egy-két ritkaszámba menő Oakleyt
-
ördög82
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Keresek MONSTER DOG Cinder red-et. Ha esetleg valaki tudna segíteni ez ügyben azt nagyon meg köszönném!
-
ördög82
csendes tag
Ha a képen szereplő szemcsiről van szó, akkor szerintem megveheted, mert monster dogbol ducatis kamut még nem láttam. Meg általában a kamuk nagyon silányak.Gondolok itt arra, h sorjásak meg hasonló. Nem mondom, hogy profi vagyok ilyen téren, de nekem 4 monster dogom van, és kamut is láttam már.
-
Vole
aktív tag
Monster Dog Ducati -nal viszonylag egyszeruen meg tudod allapitani hogy eredeti -e.
A Polished Black keretben ha szembol nezed, akkor jobb es bal szelen is talalnod kell egy - egy fel centis karcolast.
Most pont nincs elottem ilyen, de ha jol emlekszem, akkor a jobb oldalon a lencse jobb felso sarkanal egy vizszintes a bal lencse bal felo sarkanal pedig egy fuggoleges karcolas van.
Megegyszer mondom, szembol nezve van ez. A "karcolas" minden gyari Monster Ducati -ban ugyan ott van, es ugyanakkora. Ez egy eredetiseget vedo jeloles.Amugy 25e -ert tudok garantaltan eredetit, 2 ev garival, dobozban ;-)
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!
Eladó egy DUCATI GASCAN (matte black, black iridium) és egy hozzá való LARGE VAULT (fekete). Dobozában, papírjaival, tökéletes állapotban. Együtt a kettő 25e (korlátozottan alkuképes)Priviben érdeklődjetek légyszi
-
zoltan14
újonc
Sziasztok!
A feleségem szülinapjára szeretnék egy Oakley Dart Gold napszemüveget venni, tud valaki ebben segíteni.
Köszi:Zoltán -
fabko
tag
Használt és 20ért adná. Akitől venném oakley fan, van neki még 5 ezen felül. A szárában benne van hogy monster dog és hogy made in usa, ha ez számít valamit. Tehát fogni, érezni, tapintani kell egy eredetit, hogy utána megismerd a replikát? Semmi jele, azonosítója nincsen egy eredetinek?
-
a replikákat nem tudod megkülönböztetni, csak ha már láttál,fogtál előtte eredetit. szerintem.
menj be előtte egy boltba, nézegesd meg a szemcsit, és utána eztrégebben ki lehetett szűrni, mert voltak a replikák közt olyan színösszeállíítások, amik az eredetik között nem, de a custom lehetőséggel ez is megszűnt.
amug ymennyibe kerül a szemcsi? új/használt? ez is elárulhatja.
-
fabko
tag
Sziasztok !
Honnan a francból tudom megállapítani, hogy nem egy replikát akarnak rámsózni??? Ha Oakley cimkés kis zsákban adják az még nem garancia hogy eredeti gondolom...
-
Prodrive01
csendes tag
Eladó Oakley Inmate Polished Black /Warm Grey !!
A szemüveg , új , dobozzal, törlővel , leírással.Érdeklődni privátba pls!
-
szabo_mate
csendes tag
Hello!
Eladó egy DUCATI GASCAN (matte black, black iridium) és egy hozzá való LARGE VAULT (fekete). Dobozában, papírjaival, tökéletes állapotban.
Priviben érkedlődjetek légyszi!
-
SupaCow
aktív tag
Jövő héten új darab csatlakozik a "családhoz", egy Twenty.
[link] -
salez
csendes tag
sziasztok,
surf pack 3.0 vagy 4.0 van esetleg valakinek eladó? (vagy más 17" kompatibilis)
üdv
salezps.illetve kitchen sink érdekelne, ha elérhető áron van...
-
XSiGma
aktív tag
Icon Backpack 3.0 eladó még mindig..
-
XSiGma
aktív tag
Icon Backpack 3.0 eladó még mindig..
-
KMan
őstag
.
-
Fenyolori
csendes tag
Üdv!
Van két oakley-m egy Gascan és egy Juliet.
Olyan problémám lenne, hogy Juliethez keresnék kemény tokot, elfogadható árban, de eddig még nem sikerült találnom, vagy rosszul kerestem.
Ha véletlenül valaki tud benne segíteni kérem jelezze.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest