Hirdetés

2020. július 15., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) karib válasza MLaca (#50) üzenetére


karib
(addikt)

Összelőttem a notebookkal is, GPRS net is szolgálatkész, ha nagy szükség lenne rá. Jó kis telefon, asszem egy ideig kitartunk egymás mellett :)

Department of Redundancy Department

(#52) misimagaki válasza karib (#51) üzenetére


misimagaki
(aktív tag)

ha infrával nyomod, akkor készülj fel alkalmankénti váratlan kapsolatbontásokra a telefon, és az infra között.
Bluetooth is egy érdekes, mert ahol a 6310i-vel birkoztunk. ott egy SE T610 röhögve hasított. :(

Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."

(#53) shteer


shteer
(félisten)

Nekem is volt. 8 hónapig, aztán elhagytam :O.

Kevés telefon ért meg nálam ennyi időt. Csak az első telóm, az Ericsson T20 volt meg 1 évig - az is 42 volt, mikor vettem.

Most 6230-am van 2 hete és nagyon hiányzik a 6310i-m 7-8 napos aktív használatú készenléti ideje. :((( A mostani 2 nap az igencsak kevés...

(#54) depi


depi
(csendes tag)

Háj!
Lehet h nem ide tartozik, akkor bocsi és plíz help hogy hova. Szóval szeretném eladni 6310i-met. Tudom h jobb mint a csillivillik meg egyebek, de én nem tudom kihasználni mindazt, amit ez tud. Okulva korábbi hozzászólásokból és egy zug-mobil-kereskedőnél tett látoghatásomból (ő 10 körüli összeget mondott...) kicsit félve bocsátom közre:
picit több mint 1,5 éves, de fóliás a kijelzője, nem potyogott, nem recseg, egyben van. Doboz, töltő, leírás, pannontól függött de már nem, van hozzá két kártyát kezelő (kapcsolós) hátlap, gyári nokia adatkábel (asszem valami DLR-???) és még egy nem gyári de felvevőgombos jamesbond fülhallgató.
Én 35k körül szeretnék (ennyiért tudnék másikat venni...) kapni érte. Köll-e? valakinek? ennyiér? vagy mennyiér?
köszke,
depi
akit érdekel, plíz depi@freemail.hu

(#55) MLaca válasza depi (#54) üzenetére


MLaca
(őstag)

Sztem másfél évesen olyan 25 körül kapsz érte, de irányárnak jó a 35e. Jó kis teló, jobb, mint a mai színes kagylók..

http://mlzphoto.hu/

(#56) TommyGun


TommyGun
(őstag)

Engem az érdekelne hogy hogyan tudok rajta szoftit frissíteni :B
Van hozzá adatkábelem meg a gyári CD.....honnan lehet leszedni a szoftit ?
És hogy kell rárakni ? Gondolom a gyári CD-n van ilyen lehetőség hogy megflesseli a telefont....:B Illetve az lenne a kérdésem hogy mijalecsóért nem lehet OP logot feltölteni a telcsire a gyári CD-n lévő szerkesztővel....csak csoport logot meg mittomén mit lehet felrakni rá de mikor OP logot akarok akkor nem aktív az ikon amivel fel lehet tolni a telefonra a képet :F

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

(#57) MLaca válasza TommyGun (#56) üzenetére


MLaca
(őstag)

A Nokia nem arról híres, hogy kiadjon SW update-ket a publikumnak. Sztem csak szervízben hozzáférhetőek a friss szoftverek.

http://mlzphoto.hu/

(#58) col válasza TommyGun (#56) üzenetére


col
(őstag)

A Club Nokia szervízpontokban frissítenek. A lányom 6310-ére tavaly nyáron tették fel az új sw-t és 3000 ft-ba kerül. Házilag nem tudsz frissíteni.

Ha kell nézd meg a Club Nokia szervízpontokat:

Bővebben: link

és a Club Nokia:

Bővebben: link

Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2020)

(#59) MLaca válasza col (#58) üzenetére


MLaca
(őstag)

Nofene, avatar váltás? :)

http://mlzphoto.hu/

(#60) feherpeti3


feherpeti3
(csendes tag)

Sziasztok!

Vettem egy x-micro bluetooth usb csatlakozót, hogy a 6310i-el kapcsolatba lépjek a pc-vel. Van pc-suit 4.88, amivel elvileg szrkesztgetni, meg küldözgetni tudnék dolgokat a telóra. Sajna azonban nem jön sehogysem össze. Az usb softwer-e kapcsolatba lép a mobillal, de akkor még nem tudok küldözgetni, vagy fogadni. A pc suit-tal kapcsolódnék a kkor létrejön a kapcsolat, de röktön szét is bontja, és most teljesen tanácstalan vagyok...
Ha vki tud, kérem segítsén!!!!

Üdv. ;)eti:O:(:O:(:O

(#61) szakadek


szakadek
(csendes tag)

Sziasztok!

Van egy eladó 6310i-m. Szép állapotban van, soha nem volt szétszedve, adok hozzá töltőt és egy autós kihangosító szettet antennával, hangszóróval kompletten, csak be kell szerelni és kész. Nagyon jó az aksija, most tartok 10 napnál és még nem töltöttem!!! Az ára: 25000 huf
Tel: 06302560355
Email: szarka.karoly@chello.hu

(#62) GodHeart


GodHeart
(senior tag)

hát lehet, hogy most utálni fogtok, de szvsz, ha valaki 1 régebbi modelt választ annak sok minden lehet az oka, főleg az új nem ismerése. Ha én azthinném, hogy 1 symbian alapú telefont csak arra használatom, ami alapból rajta van, valóban ezt gondolnám, hogy minek ez a sok ''kacat''. De mivel tudom, mennyi értelmes, és valóban szükséges egyéb program létezik hozzá, és tudom, hogy napi 20-30 jelenik meg MINIMUM, akkor aztmondom pl, hogy ''más panaszkodik a naptárra!? nekem meg olyan van amilyet akarok.'' ''más a szótárját cipeli, nekem meg ottvan angol-magyar magyar-angol szótár a telefonon'', és ez csak elenyésző része a dolgoknak. :DD

Úgyhogy ez nem ''csilivili'', ez a modern technika egyik parányi része, melytől akár könnyeb is lehet az életed, ha tudod hogyan kell kihasználni az ebben a telefonban rejlő eszméletlen tudást! :U
Hát röviden ennyi...

(#63) karib válasza GodHeart (#62) üzenetére


karib
(addikt)

Az igaz, hogy sok okosságot tudnak ezek a mai ketyerék. Viszont az a baj, hogy sok fontos dolgot kell érte feláldozni. Nekem pl. az egyhetes készenléti idő többet ér, mint az, hogy milyen szótárat tudok pakolni a telefonomra. Igazából az a baj, hogy már okosabbak ezek az új telók, de még nem olyan okosak, ami nekem tetszene - akkor meg felesleges a csilivili.

Persze akinek kell, vegyen nyugodtan sokat tudó készüléket, az a jó, ha ki tudod használni. Ha viszont nem, akkor felesleges :)

Department of Redundancy Department

(#64) GodHeart válasza karib (#63) üzenetére


GodHeart
(senior tag)

pl mire gondoltál ami neked kell!? Mert szvsz, hogy emgtudsz rajta word-excel-pp dokokat lesni, olyan számológépet tehetsz bele, amit csak a 20e-HUF os készülékek tudnak!? Most őszintén mi kell neked!? csak példát írj, kíváncsi van e rá progi. :))

(#65) karib válasza GodHeart (#64) üzenetére


karib
(addikt)

Pl. min. 5 napos készenlét, max. kb. akkora méret, mint egy 6310i, normális sebességű menük és kijelző. Ha ezeket tudja, akkor lehet agyalni azon, hogy dalol, fütyül, ugrik, fordít, de nekem egy telefonban az alapvető funkcionalitás számít :) Ha a kihasználatlan pluszfunkciók az alapok rovására mennek, szerintem az rossz kompromisszum. Mondom, ez az én hozzáállásom, de meglepően sok ember szaladgál még pl. 6310-esekkel, mert egyszerűen nem kell több nekik.

A 6230 már egész közel jár az ideálishoz, csak lehetne nagyobb a kijelzője, meg egyáltalán lehetne kicsit nagyobb, és laposabb - nekem nem tetszenek ezek a nyomorék kis telefonok. Inkább legyen szemtelenül vékony.

Jah, és az állandó szoftverbugokból sem kérek :) Miért nem lehet egy normáis szoftverrel kiadni egy készüléket? Tudjon fele annyit, de azt legalább stabilan.

Az anyagminőségről meg ne is beszéljünk - a 6110 környékétől már általánosan lefelé haladunk, az okádék festett műanyagokkal. Tisztelet a kivételnek :)

Department of Redundancy Department

(#66) MLaca


MLaca
(őstag)

Hát, én pár napja vettem egy SE 910i-t, de már legszívesebben eladnám; visszakerült a kártyám a 6310i-be. Egyszerűen könnyebb kezelni, azt tudja, ami nekem kell. PEdig adtam egy hetet a 910i-nek.. (Eladó, ha vkinek kell, karifüggetlen gyárilag).

http://mlzphoto.hu/

(#67) karib válasza MLaca (#66) üzenetére


karib
(addikt)

Hova tévedtél, Laca? :DDD Parcit kérdezd 910i-vel kapcsolatban.

Department of Redundancy Department

(#68) n_gy_k


n_gy_k
(aktív tag)

hali!

van egy nokia 6310i-s telóm, vettem hozzá egy nokia rs-232-es adatkábelt, hogy rá tudjam kötni a pc-re, milyen progi kell ehez még?

thx!

[Szerkesztve]

(#69) TexT-BoY


TexT-BoY
(addikt)

gyerekek ez mesés!
itt csücsül velem szemben 2db 6310i (pannonos és westeles)
egy Epox BT-vel van mind 2 telcsi a gépre nyomva (egysszerre;]) és MobilMB nevü progival vígan turom a telefonokat...

Amugy telefonok 2és fél éve 0-24óráig mennek és SOHA nem volt fagyás vagy akármi...
Tud valaki cuccokat a mobilhoz?

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#70) MLaca


MLaca
(őstag)

Hát, nekem is kettő volt, de az egyiket lenyúlta anyám :)
Most vettem mellé egy 6670-est, de ez random reseteli magát, szal jövő héten szoft ápgréd, azt kuka, ha nem jó.. :U

http://mlzphoto.hu/

(#71) Biwak


Biwak
(csendes tag)

Sziasztok!
6310i telefonnal hogyan lehet e-maileket küldeni/fogadni?
Úgy tudom,hogy elméletileg lehet..
Tetszik ez a telefon,de gondolkodom még a 6230-ason is,ami nem igazán tetszik, nincsen szükségem a kamerára,meg a sok hülyeségre,de ami mellette szól az az,hogy azzal könnyen lehet e-mailezni,és (ha jól tudom) web oldalt is be lehet hívni vele.
Üdv,B

(#72) MLaca válasza Biwak (#71) üzenetére


MLaca
(őstag)

A beállításokat kérd a szolgáltatódtól - sőt, ha elmész egy értékesítő helyre, be is állítják neked.

http://mlzphoto.hu/

(#73) eenpoo


eenpoo
(csendes tag)

Hi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Club Nokia honlapjáról miért nem tudok letölteni játékokat. Illetve az a bajom, hogy nem is találok ilyen opciót :F Tudtok egyébként vmi olyan oldalt mondani, ahol garmadával lehet lenyomni a különböző dolgokat a telóra???

(#74) karib


karib
(addikt)

Kérdés: 6310i-ről hogy tudom legegyszerűbben átmenteni a telefonkönyv adatait egy 6210-esre? A Nokia PC Suite-ok asszem nem kompatibiliesek a két típusnál sajna. Valami más szoftver?

Department of Redundancy Department

(#75) Processzor


Processzor
(tag)

Örömmel olvastam ezt a topicst. Hazavittem, elgondolkodtam. Én 1 6210-essel élek 1 háztartásban nem túl régen. A színes kijelzős, régebbi telefonom aksija bírta 1 7ig, készenléttel nem volt gond. A fogyasztói társadalomnak nem szeretnék tagja lenni. A mostani telefonommal pusztán csak annyi bajom van, hogy nem lehet a jobb gombbal lenémítani a telefont, ha csörög, de úgy gondolom, hogy ez pedagógiailag hasznomra van... A 6310i az én véleményem xint is ''A'', az ''A'' kategóriás telefonásra használható holmi, a grafikusok vége és non + ultrája. Van 1 régi, 10 éves ájroni szváccsom, 1 alap victorinox svájci bicskám és 1 telefonom. Büszkén veszem a kezembe mind3at, ha épp a szükség hozza - az órának van csattja... -. Mert tökéletes a formatervezése mindegyiknek. És kedves a szemnek, mint esetlegesen az ember szerelmes babájának kapatos bandzsa vigyora. Persze megközelítőleg sem annyira. A 6310i formavilága nekem kicsit már erős, de ez szubjektív és tulajdonképpen nem is annyira, még nem döntöttem. Minden napomon elkísérnek a tárgyaim – össz 3 tárgyam van, nem vagyok fétisiszta - és nekem boldogság és jó megfogni és ránézni. Nem azt akarom, hogy másnak legyen jó és vonzó érzés. Nem hiszek a pótszerekben. Persze, ha vkinek. 1 csillivilli 98'1322-es SFX-YW luxus, bőrüléses telefon tetszik és azt jó neki a kezébe venni +értem, de árulkodó, illetve bocsánat, visszavezethető, lehet téves következtetésekre. Megvezetvén a náiv szemlélőt. Említettétek a naptárt, szótárt, akár a netet. Ezek a dolgok megtalálhatóak csúcsminőségben az un. kompjúterekben. Ha vki. vízitúra közben xetne ekszelt buzerálni az kurv@ra unja magát. Legyen szünet néha ebben a gyors – marhaság, a sajtburger az zsírkirály -, technokrata - másik fele -, csillivilli, szilikonos, népbutítós, tömegpszichotikus, színestelefonos-srácoscsajos de mégis mi kutyánk kölyke világban és hasonló közhelyek. Az Oxigen... nevű programmal el lehet tüntetni a logót, mondjuk nekem a 62-esnél a nokiással is ment. A MobiMb is +van, azt én a csillivillivel használtam ánnó játéktöltögetésre. Ha vkinek. kellenek a progik - O2, MobiMb - véssen 1 mélt és ''+xzem nem occsóér oszt eküddöm''. Az O2 kb. 6, a másik fél mázsa. Megemlíteném, hogy modern fiú vagyok, telefonálok, napjában termelek 20 magánmélt, ugyan a munkahelyemen a Bartók rádiót hallgatom - van belső világom, szeretem a csendet, de halk háttérzenének tökéletes és művel, mostanság pld. J.A. levelezéseit olvasgatják fel du. -, modern zenéket hallgatok a mhen. kívül, iszom, dohányzom és paráználkodok. Az utóbbit nem elégszer. És had ragadjam meg az alkalmat, hogy szót emeljek az Utcai Tanga- és Cici-Terror ellen! Persze kissé képmutató intenzitással.
No, bocs ez 1 kissé hosszúra sikeredett, pedig még akartam írni, hogy aktív mátrix + gégés háttértár, de majd lekközelebb

''...Te kivered nekem, én kiverem neked_______, de semmi buzulás!'' - Torrente

(#76) Azazello-


Azazello-
(senior tag)

sziasztok!

az volna a kerdesem, hogy egy 6310i-be sima MMC vagy RS MMC memoria kartya valo? esetleg mindketto?

topicot atbongeszve meg nem talaltam valaszt a kerdesemre.. :U


bocs beneztem! nem is 6310i-m van :DDD

[Szerkesztve]

Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

(#77) futrinka válasza karib (#74) üzenetére


futrinka
(csendes tag)

Ha nincs szoftveres megoldas, vagy nincs kabel/infra/BT, akkor pl. a SIM kartyan vidd at az adatokat. A telefonmemóriábol tedd a SIM-re (ami ráfér, majd átrakod és copy vissza) ezt eljátszani ahányszor kell. A speciális dolgok pl. fénykép meg ilyenek nem mennek át, ill jó eséllyel csak egy szám marad meg. Az egyéb hozzáadott adatokról nem is beszélek... Mert itt ha jól látom időben ''visszafelé'' kell haladni.
Csináltam már hasonlót, de ott annyi volt a specialitás, hogy a telefonok (egy alap világoskék, aminek a billenytűi hármasával vannak összefogva, Nokia es egy 6310). Egymás SIM-jét (régi és úja fajta) nem fogadták el. Szerencsére egy 6110 igen, és azon keresztül másolgattam. És végül is (sok)minden átment.

(#78) BusyChild


BusyChild
(tag)

Ha lenne vkinek egy 6310i elado szep allapotba toltovel jo aksival az kerem szoljon.

Udv
bc

(#79) Processzor


Processzor
(tag)

FÁJDALOM MINDENKINEK!

Kb. 20 6310i-t adtak el 1 céges selejtezés alkalmával pár hete, dobozzal, CD-vel, Brútusszal, új akkumulátorral:

4000 ezer forintért

per darab.
:O:O:O:O:O:O

''...Te kivered nekem, én kiverem neked_______, de semmi buzulás!'' - Torrente

(#80) BusyChild válasza Processzor (#79) üzenetére


BusyChild
(tag)

nincs beloel tobb? azer kivancsi lennek hol adtak el a holmit
jo lenne egy ilyen ceges bazar, kesz aranybanya: laptopok mobilok stb aron alul :DD

(#81) Processzor


Processzor
(tag)

Igen, aranybányák, de persze az aranybányászat csak a ''kiváltságosok'' privilégiuma szokás szerint. Ez 1 multi volt, de a közigazgatásban is megy ez, asszem ott a 3 éves amortizáció dívik.
Dolgoztam már olyan helyen ahol ez ''normálisan'' ment. Azért írom karmokban mert gondolom ott is lecsípték a jobb dolgokat az elején és csak utána toltak körímélt, hogy tessék, ezekre lehet kisorsolódni... Oszt a sorsolásnál sincs persze közjegyző...
Győzedelmeskedik az alapigazság:
A korrupció az amiből kihagynak

''...Te kivered nekem, én kiverem neked_______, de semmi buzulás!'' - Torrente

(#82) Sick Boy


Sick Boy
(őstag)

csá, most tettem szert egy ilyen telóra...
tudom, elég korszerűtlen vagyok, dehát ez van, a 3510-esem beadta a kulcsot...

keresnék INGYEN java alkalmazásokat rá, melyet wapon tudnék letölteni, alkalmazásokat (pl valutaváltó és egyéb okosságok) meg játékokat is, de olyen hely kellene a wapon, ahonnan INGYÉ tudok letölteni, ha már beköhintem a vodának azt a GPRS összeget...

tudnátok segíteni?

[kép]

Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

(#83) Sick Boy válasza Sick Boy (#82) üzenetére


Sick Boy
(őstag)

vagy pölö ha leszedek játékot v. alkalmazást, azt infrán át tudom tolni a telóba?
persze nincs infraportom, csak kérdeztem, inkább wap címek érdekelnének, ja és persze olyen cuccok, amik kompatibilies eme teló kijelzőével, vagy nemtom, hogy ez feltétel-e :)

[kép]

Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

(#84) Sick Boy


Sick Boy
(őstag)

up

[kép]

Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

(#85) Sick Boy


Sick Boy
(őstag)

áp

[kép]

Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

(#86) Sick Boy


Sick Boy
(őstag)

nos?

[kép]

Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

(#87) Bikeman


Bikeman
(aktív tag)

Már volt róla szó a korábbiakban, de azért érdekene, hogy a 6310(nem''i'') miért hívja fel a 112-tőt, vagy ez hiba, amit meg kell csináltatni, vagy mifene?

Eddig csak 1X csinálta, de nem megnyugtató...

(#88) Processzor


Processzor
(tag)

Bajban voltál akkor 1x? Azé mert intelligens telefon...

''...Te kivered nekem, én kiverem neked_______, de semmi buzulás!'' - Torrente

(#89) Pet_i válasza BusyChild (#80) üzenetére


Pet_i
(senior tag)

Szia! 6310 (i nélkül) gyönyörű állapotban, sirocco bronze színben, dobozban, papírokkal, töltövel, cd-vel mennyit érne meg Neked?

(#90) Bikeman válasza Processzor (#88) üzenetére


Bikeman
(aktív tag)

neeem, később vettem észre, hogy a híváslistában benne van a 112, pedig én nem hívtam...:U

(#91) peterszky


peterszky
(őstag)

én most váltottam 6310i-re
eddig 3200ám volt, de nagyon megutáltam
állandóan kikapcsol,resetel
apámé volt ez a teló és csak jókat mondott róla
nekem meg nem kell semmi csicsa
teló az teló, a többire ottvan a HP iPaq rx3715ös :D

What else you gonna do on a Saturday?

(#94) Processzor


Processzor
(tag)

Dobozos 6310 occsóér!!!
[link]

''...Te kivered nekem, én kiverem neked_______, de semmi buzulás!'' - Torrente

(#95) trainux


trainux
(csendes tag)

Hali

Nekem néhány hónapja a wappal lettek problémáim (6310i 5.22sw). A wapot gprs-en keresztül használom, a bankszámlámat, a leveleimet, és a menetrendeket szoktam böngészni rajta. Namost 1-2 hónapja észrevettem, hogy nem akar menni az elvira. Miután beírtam az útvonalat, 1xűen semmi nem történt, csak forgott a földgömb. Nem baj, volt már ilyen. Viszont azóta sem megy. Sőt az otp honlapja sem elérhető egy ideje. Kipróbáltam egy siemens st60-on, másik 6310-en (régebbi szoftveres) azokon ment, viszont másik 6310i-n aminek 5.40-es szoftvere van, azon sem mennek a dolgok.
Tapasztalt valaki ilyet? Mi történhetett? Talán ezeket a wap oldalakat változtatták meg és valamiért nem tudja megjeleníteni? De akkor nem menne a 6310-en sem.

Üdv...
Tamás

(#96) Viktor0610 válasza trainux (#95) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Próbáld meg elvinni egy szoft. frissítésre, hátha megoldja a gondod.

Fekete Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max Nillkin Super Frosted Shield tok eladó - érd. privátban! :)

(#97) Motion_Blur


Motion_Blur
(félisten)

Akinek van eladó példánya Székesfehérvár közelében, az privizzen rám ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#98) Bubee82


Bubee82
(őstag)

Üdv!

Mától én is tagja vagyok a 6310i fanklubnak. Ez a legjobb és legszebb teló amit a kezemben fogtam. Kétségtelenül a legjobb széria.

Úgy érzem h sokáig szolgálni fog.

Amúgy 6230 volt az elődje...

(#99) ragazzo válasza Bubee82 (#98) üzenetére


ragazzo
(őstag)

Használd egészséggel.

Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com

(#100) ett


ett
(aktív tag)

Sziasztok!

Igaz nem pont ide kéne írnom, de sima 6310-es topicot nem találtam, ami ilyen friss is lenne. :) Adott a sima 6310-em. Kicsit öregecske már, de még mindig egy hétig döcög az eredeti akksival. Semmi gond. Viszont volt olyan probléma vele, hogy kiírta néha, hogy a sim kártyát tegye be, mikor benne volt. :) A nokiában frissíteték 3k-ért a szoftverét, utána jó lett. Kb. 1 évig semmi gondja nem volt. Most megint kezdi, de már olyat is csinál, hogy amikor elszáll a térerő, fogja magát és kikapcsol. Nem mindig, rendszertelenül. Aztán kiírja, hogy sim kártya regisztrációja sikertelen. Ilyenkor kikapcs-bekapcs, megint jó hol 1 percig, hol napokig. Egy szoftverfrissítés segítene szerintetek? Vagy valami kis kütyü elszállt benne? Térerő van, telefonálás is megy, még egy dolgot vettem észre rajta. Sms-nél, ha a beérkező üzeneteimet törlöm és közben gyorsan visszamegyek a pisor kagylóval a főképernyőre, akkor néha lefagy. Ez viszont sw problémának tűnik. Ötlet:F

Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.