Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
minden elismerésem Kevin eredményeit illetően, de jobban örülnék, ha hazai eredményekkel gazdagítanánk a topikot. ilyen erővel rengeteg eredményt lehetne linkelni. sry, nem támadásnak szánom, csak az ilyen linkeléssel kapcsolatosan igen nehéz kérdést feltenni a tulajdonosnak.
-
Oliverda
félisten
Kívánsci leszek hogy ebből mi fog kisülni, aztán nehogy hasonló legyen a vége.

Ha jól tévedek akkor a Yorkfield-eket 6.3 fölé nem nagyon sikerült húzni pedig azok (eddig legalábbis) jobban bírják az ilyen extrém tuningot mint a Nehalem.
-
Achill3uS
nagyúr
nekem minden kép működik nemtudom mi a problémád
thx srácok

SzlobiG: lényegtelen mennyi pontot ad (btw 6700 az nekem inkább 7k mint 6 nemde?
), mert maga a sávszél amit a tri channel és a nehalem architektura generál pontszámokban nem megmutatható, de nézd meg pl egy QX9650-nel összehasonlítva azt az eredményt egy 06 listán. meg fogsz lepődni, hogy Crossfire eredmények szintjén van 1db kártyával alapon.
XP-nek itt már helye nincsen, ahogy 32bites OS-nek sem. csak Vista-n teszteltem. -
thx
ettől most erősen elgondolkoztam, hogy tényleg megvegyem-e az új platformot már 14.-én! Nagyon nem meggyőzőek ezek az eredmények!! Dual Chanel Triple Chanel között szinte semmi különbség nincs alapon, tuning nélkül, 3D06 ban még 3742MHz-en is jócskán elmarad a qx-em 4300MHz-es eredményétől, vagyis az i7-et is meg kell rángatni, hogy legalább utolérje a qx-et! És nincs is annyi tuning potenciál benne. (A qx meseszerűen elfut 4GHz-en.) Egyedül talán a pi eredménye elgondolkodtató, de ott meg már 4495MHz-en megy
Mind emellé még mindig csak 4 magos lesz a legkisebb proci.. Hááát, nem tudom! Engem nagyon nem győzött meg, sőt elkeserített.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ImI87 -nek!