Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
DX11, *lol*
Felesleges rá várni... Akkor már inkább 285/280 ^^
Egyébként szerintem mindegy, hogy milyen alaplapot veszel, mert ez pénztől függ... Ha van pénzed, akkor Gigabyte EX58-EXTREME vagy Asus P6T Deluxe, ha nincs rá annyid, akkor meg vegyél egy "gyengébb" Gigabyte-t. Pl. DS4... Zájecnek olyan van, és elég jól ment neki gyári hűtővel is az i7-920. ^^ Beállításokon is nagyon sok minden múlik i7-nél, nekem pl. az Uncore meg QPI miatt (szvsz) nem volt stabil a rendszerem egy ideig, és nem volt kevés idő, míg rájöttem, hogy mégis hogy kell. Szóval nem kell LGA775-höz hasonlítani a cuccost, mert nekem is olyan procim/Gigabyte lapom volt, és azt értem el vele, hogy 1 hónapig szenvedtem mire megtaláltam a procinak azt a pontját, amit elvisel normális hőfokokkal, alacsonyabb feszültséggel.
Bocsi a sok felesleges magyarázásért, de nagyon fontos, hogy jól dönts, mert lehet hogy később megbánod, hogy nem xy-t vettél...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest