Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Szép az E5645..

Ha lenne kess, vagy or beszámítaná a mostani procimat, és még lenne kess, megvenném.ADAM1337:
Amugy a tuningot illetően: Tudtommal Xeonokat is lehet tuningolni, más tészta az, hogy ha nem támogatja a lapod a procit, avagy a Xeonhoz illő lapod van..
Xeonhoz való lapokban tényleg nem lehet húzni. -
DonToni
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Úgy látom ezt is szénné lehet hajtani...!

Bár ennyire azért nem akarok durvulni, most úgy is a memória a fontosabb, utána még egy vga, esetleg új táp és ha mind ez megvan, akkor jön a következő éves beruházás a proci!
Bár még mindig nem tudom hogy mennyi a relatív teljesítmény növekedés egy i7 920-as és pl. egy Xeon 5660 között... van erről valami "táblázat" vagy valami ??? -
DonToni
aktív tag
-
monosz
őstag
-
-
-
-
-
-
ThodEE
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Jól gondold át az összekötést, mert a kapcsolóüzemű tápok nem alkalmasak hogy összekösd az ágaikat, még akkor sem ha megegyezik a feszültség rajtuk!
A VGA kap tápot a PCI ról is, így rövidzárlatot csinálhatsz ha a tápcsatlakozóba másik tápot kötsz
Többet nem tudok róla, csak tettem már tönkre egy tápot, szerencsére a VGA megúszta

-
-
d.beni
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
igazándiból én is a hely miatt gondolnám hogy a viz jobb lenne.
vga-t nem biztos hogy hűtenék vele mert drága a blokk rá.
ugyhogy lehet veszek egy haf-x gépházat meg a noctuát. esetleg thermaltake level 10Gt gépház.
mert ez a gépház vga nak sem jo mert épp hogy elfér benne... -
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Igen, ha tesztelgetek. Az a durva, hogy alapon a szar 2500K-t passzívan elviszi, még AVX -es LinX alatt is. Tehát most semmi nincs rajta, csupasz szegény. Ha kell, akkor felcsatolom rá a két Kaze -t és csókolom.
A True akkor van elemében, ha rákerül egy magas légszállítású venti, kialakításából adódóan nagyon jól tudja kamatoztatni az erős légáramot.TheJoeker: Az sok. Küldj rá egy LinX-et, abból is az új fajtát. Az még jobban befűti.

Nekem 980X-el 1600 CL6-ban 48,3ns, 2010 CL6 40ns, 2275 CL8 34ns. Bár ez nem tudom mennyire hasonlítható össze a Bloom -al.
A 2275MHz@CL8 az állandó, munkás beállítás volt, 4710MHz-s CPU mellett tudta ezt. Ugye renderre ki kellett cibálnom belőle a maximumot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gombcomp
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ne bántsátok,nem tudhatjátok,hogy milyen helyzetbe került...

Én személyesen ismerem,tudom,hogy komoly magánéleti problémákkal
küzd(ött),de a hobbyját nem adta fel még ilyen helyzetben sem.
Nem hiszem,hogy a "bűnöző" kategóriára hajtana,csak átmeneti (remélem)
gondjai vannak,mellesleg nem egy huszonéves simliskedő PH-s.
Ha lehet próbáljatok türelmesek lenni vele,mert neki most "egzisztenciális"
problémái lehetnek,és "kenyérre" kellenek a forintok....
Ti is,én is kerülhetünk ilyen helyzetbe....
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(17881)