Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Nos ezt sikerált kikalapálni a gépnől.... a procibeállításnál, egy energia takarékossági opciót is ki kellett kapcsolnom, és így már nem fagy a 3dmark 11 ben.......Brutális, a ramok olvasási sebessége, pedig semmi extra..... sima kingston ram, 1333-as CL7-es 3x2gb , ami 8-as időzítéssel vígan röfög 1600MHZ-n mem test86 al leellenőriztem, és egyszer sem hibázott..... -
-
kaszas19
senior tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
azzal nincs baj Thermaltake V3van benne elől 2 venti oldalt 1 hátul még1 meg 1 alul ami beszív + még 2 venti fér bele
Hát nyerhetsz vele egy párat, olyan 4-5 fok körül. De ez függ attól is, hogy milyen a házad szellőzése.Sokszor az a 4-5Cfok sokat jelent PL nekem most ha -5C fokot le tudnék faragni akkor meg lenne stabilan jó hőfokokkal a 4Ghz. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
smisa
őstag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Hát megmondom őszintén cakkom-pakk vettem alaplap+cpu+ram+hűtő és így csak beraktam
ami azt jelenti hogy a hűtőnél fogtuk meg és stb stb szóval tutti nincs jól de most nincs lelki erőm szétszedni felrakni egy ekkora monstrumot meg amilyen szerencsés vagyok tuti lenne valami gikszer
majd 1x -
-
-
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Én szeretem hajtani amit lehet, de én nem csak gamelek
Had szoljon, jelen helyzetben egy bloom még mindíg köröket ver egy AMD akármire, holott 3 éves cucc lesz
asszem... Nincs miről beszélni... De ez mindíg elő jön... mondanám annak aki nem biztos ebben a kérdésben hogy priviben kérdezzen 1-2 régebbi motorost, mert itt a topikban aztán jön a fasza tudomány 
-
-
-
-
-
-
mpierre
veterán
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Csak egy egészséges 24/7 beállítás. Elég szar érzés, ha a cad rajzom közepén patkol el a gép.

Másfelől nem gyorsult annyit a program, hogy jobban kelljen húzni. Hozzáteszem, egy P4 650-ről váltottam. 3,4GHz a tempója, így szeretem, ha e körül van az órajel...Cybertrone: 4,2GHz-ig kergettem a procim (1,4375V!-tal), ott már akadt egy-két mag amii 80°C fölött tanyázott. Tovább értelmetlen volt a küzdelem. Levegővel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Azt ugye tudod, ebben az esetben le kell vonnod a kapott értékből a táp hatásfokát? Ebből kb 20%-ot a táp elfűt (már ha 80%-os hatásfokkal számolunk), tehát a géped valós fogyasztása kb 100W-al kevesebb jelen esetben.
498*0,8=398,4W
Vagyis akár egy jobb minőségű 400W-os táp is kiszolgálná.
-
kaszas19
senior tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
alapon és minden féle beállításon semmi hatással nincs rá semmi beállítás.
ilyen ramok vannak benneés ha 1333-ra rakom CL9-es 2T időzítéssel akkor is ha 1600-ra ugyan ez és 1066-ton is egyszóval semmi javulás + fesz-re se de a memtest végig fut hiba mentesen. -
kaszas19
senior tag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
van gari rá éppen működik csak most vettem ramokat igaz még nincs nálam csak jövőhéten jönnek meg.
Jelenlegi ramokkal amik kompatibilisek a lapommal fagyasszák a gépet nem tudom stabilizálni a gépet tökéletesen akármit állítok.
Csak már nézegetem nem-e más a probléma oka ezért is kérdeztem meg.
De hozzá teszem csak akkor ha nincs benne a CPU ha benne van nem lötyög. -
-
-
válasz
ZetorGumi
üzenetére
X58-ra 1:1ben váltanék és nem is akarok rákölteni,csak gondoltam van ez a jó ajánlat az X58 meg úgyis jó multi gpu-hoz,procilimit lenne,de csak egy ideig és pár játéknál.Akkor nyugodtan bevállalhatom a P6T-t? Menne benne egy D0-s 920 proci 4GHz-t?
Még1 kérdés: Gondom lenne az 1600--s ramom 2000MHz-n való futtatásával? Most gond nélkül megy -
-
fudi2002
nagyúr
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Pontosan. Nekem kb 20-25 perc linx, ha az lefut akkor nagy baj nem lehet. Az a tapasztalatom kb 10-12 perc után ha még fut a linx, akkor a hétköznapi progik is menni fognak szépen. Amúgy szoktam h264-el tömöríteni, az kb 90-95%-os prockóterhelésig felmehet pass2-ben, ezért nem ártalmas a linx.
-
Cybertrone
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
ThodEE
őstag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Na pont erre gondoltam, hogy mit jelent a jó?

PL Futassak bizonyos fesz + órajelen valami tesztet és x idő után mennyi a CPU,Víz,környezet?
Tehát arra gondoltam hogy akár PÜbe elmondod hogy azt szeretném hogy ilyen tesztet futtass én meg ha tudom akkor lefuttatom neked

Tesztek alatt ment a procim 4.4GHzel úgy hogy BIOSba be volt kapcsolva a 80fokos hővédelem, 3tré márk meg Super pí meg intelB lement, persze ehez azért 20fok alatti folyadék kellett.
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Okos Otthon / Smart Home
- Hazánkat elkerüli a Poco Pad X1
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Nem sok mindenre
4400hoz biztos elég lesz,és akkor 4500MHz mellett ilyen kérdések jönnek a képbe:
ami azt jelenti hogy a hűtőnél fogtuk meg és stb stb szóval tutti nincs jól de most nincs lelki erőm szétszedni felrakni egy ekkora monstrumot meg amilyen szerencsés vagyok tuti lenne valami gikszer 

)