Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
hát a ház körüli terület amolyan diszkert féleség lett ilyenre építettem. Viszont a háztól távol van egy nagy zöld terület pázsittal, ebben van a sok hangya is.
Ettől balra a szél felé, pedig magaságyások vannak azért, hogy megtermelje egész évre az olyan dolgokat amiből sok kell, fagyasztható is és nem permetes vagy kezelt, hogy tudjam mit eszem meg. Ebben tavaly bejutottak a hangyák, felásásnál lárvák hadát fordítottam ki itt is, azokat akkor "kezeltem" is.
Amit láttam a hangyáktól, hogy a nedvükért tenyésztik a levéltetveket, még paprikára is felcipelték de a gyümölcsfákra is. Tavaly annyi volt a hangya a tetvek miatt az almafákon, hogy már nem is tudtak megnőni az almák rajtuk, kezelnem kellett permettel pedig nem szoktam.Szeretném ennek elejét venni és kissé redukálni a hangyákat.
A másik háznál pedig egy komoly méret kert van ami csak vetemény, hagyma krumpli zöldbab spenót saláta miegymás. Itt mivel komolyabban művelt a terület és van szántás kapálás egyebek, a hangyák nem is terjedtek el.
-
Plafoon
tag
Bérelsz egy dobozos tehergépjárművet, elmész egy panelszigetelés építkezésre, általában ingyen odaadják az EPS darabokat, ha nagyon könyörögsz akkor adnak bár koszos vödröt is. Veszel pár zsák ragasztóhabarcsot és pár műanyagtárcsás műanyaghegyes beütődűbelt. A ragasztóhabarcsot megkevered és felrakod az EPS-t a falra, fúrni az oldalát nem kell, mert nincs szélszívás. A plafont kell megdűbelezni egyedül. Az alját vagy beszigeteled vagy nem, de ha igen akkor csak 100-as EPS-t tegyél, azt meg kell venned.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- BMW 325xi 3.0L sor6 218LE 2008
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest