Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Nincs Facebook regisztrációm, így nem tudom megnézni a linket

De amit Rive linkelt, hozzá hasonlóan nekem is vannak fenntartásaim. Túl pici, valami hő kellene hozzá. Ha csak 1 hétig van felhős idő, mondjuk -5 °C-al, szerintem megfagy benne minden. Kell emellett víz is a növényeknek, azt is folyékony formában kellene tartani... hőforrás nélkül nem tudom mennyire lehet egy ilyet télen is üzemeltetni. Persze nem is mondtad, hogy télire szeretnéd
Nekem a műhelyben (kb. 12-15 m²) rendre megfagyott a víz korábbi években. Ez egy normál tégla épület, szigeteletlen és rosszul záró ajtóval és ablakokkal, fűtés nélkül. Tavaly óta annyit csinálok, hogy egy időzítővel egy kis elektromos fali konvektort (nem tudom a teljesítményét hirtelen) kapcsolgatok 15 percekre; asszem 20x egy nap. Azóta nem fagy meg bent semmi. Ha be tudod vinni az áramot, ez is lehet megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG OLED TV 55CS6LA
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest