Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Logikailag van baj, de legyen akkor önismétlés. Dorian azt mondja, a kihűlt állapotot sokba' van visszahozni. Tény, hogy nulláról indítva más a helyzet, mint napi utánetetéssel. Téglában egy szellőztetéssel el is köszönsz a melegedtől, a bútorok nem sokat tárolnak, míg vályognál ott a tehetetlenség. Melyik a jobb? Értem, hogy az alapfogalmaknál vagyunk leragadva, csak azt nem értem minek.
Egész jó mértékig, ami azt illeti. Ha nem tud mit kezdeni a hőveszteséggel, akkor nem is tárol semmit? Pont ezt kezdi vele. Fűtöttetek, éltetek ti már vályogházban vagy csak az elmélet pörög? Várom a választ erre. Építészmérnököknek is szól a kérdés. Mindkettőben éltem, de nyilván maga alá gyűr a mindent eluraló szentimentalizmusom.
#234536030D, vártam a kérdést; nem. Befektetett energiától függően lehet 23 is, de azt pazarlásnak érzem személy szerint, az optimum 1-2-3 fokkal lentebb van. Tartható egy kellemes komfort gazdaságosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nissan Leaf 1 Tekna 24kWh / 9 pálcás
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi