Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86888) korpicschess


korpicschess
veterán

Sziasztok!

Nem mai fejes, de beszereztem egy AKG Q701-et a fejeseim mellé (AQ Nighthawk microsuede párnával, Final Sonorous IV).
Kicsit csalnak az emlékeimen valszeg, mert még nem volt Chord Mojom, mikor korábban hallgattam ezeket a fejeseket, de most a Mojoval (ami nálam régóta befutó) nagyon tetszik a produkció. ATH AD900X és AD1000-hez képest is jobban tetszik.
A kényelmes az ATH fejeseknek jobb, de számomra ez is totál kényelmes, kicsit féltem tőle, mert nagyon rosszak a vélemények róla. Mondjuk nem szoktam olyan nagyon sokáig zenéthallgatni.

A mélyek is meglepően jók, a helyükön vannak, és elég mélyre is lemegy. A legjobb benne az a tér, abban szerintem veri a Finalt, de mondjuk az egy zárt fejhallgató. Szerintem a legjobb, amit valaha hallottam. Még a Nighthawk is elég jó ebben, de az is zártabb hatású.

Szóval nagyon pozitív, ennyi pénzért király. Mondjuk hip-hop/rap műfajokra nem jó a Q701, illetve amik nagyon magasorientáltan kevertek, ott talán nem olyan kiegyensúlyozott.

Mik a vélemények, AD900X-et is szerezzek egyszer ismét, hogy összehallgassam? :) Félek, hogy a csodát itt is csak a Mojo miatt érzem. Persze 3 fejes is minek, de mindegyiket más okból kedvelem (AQ a legkényelmesebb fejes ever, a Finalnek minden stílus jól áll és alapból nagyon jó), még elférnek.

Akinek van/volt Mojo mellett Fiio K5 Pro, az mennyire lehet versenyképes? Lehet jó volna egy asztali DAC-AMP, ha lusta vagyok bedugni a Mojot. Még Q5 is elgondolkoztatott, mert az is csak 1 kábel.
Teac AI503-am van a hifinél, az fejesekkel is jó produkciót nyújt, abban is AK4490 DAC chip van.

Előre is köszi!
:R

Sinesol: Audioquest is biocellúlóz membránt használ

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.