Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Igazából a 3870 X2 két mag 1 nyákon. Normál értelemben véve 2mag 2 nyákon a 9800gx2 és a 7950gx2, és társaik.
Egyébként én attól függetlenül, hogy mivel játszottam, tapasztaltam gyorsulás a játékoknál cf-ben. Tudom hogy igazából nem éri meg, de nekem nagyon tetszenek a több karis rendszerek. (Már voodoo2 karikat is küldtem sli-ben
), és Crossfire rendszert s használtam már. Sajnon most épp nem az van, de ha minden jól megy akkor jön a cf-es héten a 3850-em, és hamarosan érkezik a testvére is. Szerintem hamarosan sokkal jobb lesz a kétkaris és 2 chipes/magos videorendszere támogatása, mivel nagyon ezirányba haladnak a gyártók is. (Egyébként én anno 2 db x1650 pro karival sok helyen elértem 2x sebességnövekedést is.) -
katt777
félisten
Amelyik játék képtelen kezelni a 2 GPU-t, ott sem lesz (ezeket is kiválogatva, az ezt támogató játékokkal tesztelik). Én nagy CF mániás VOLTAM a különféle teszteket látva, de saját tapasztalataim alapján azt kell, mondjam, ha gondtalanul akar játszani az ember, 1 GPU-s VGA-t vegyen egy 1 PCI-EX16 slotos alaplapba (SLI-sek is szívnak nem keveset), azaz lényegében nV-t. Ez fáj nekem ATI fan-ként. Persze, ha csak olyan játékokkal játszol, amelyekkel tesztelnek (és persze olyan konfigon is, amely általában drága Intel lap és proci), akkor lehet értelme a CF-nek/X2-nek, de mihelyst nem támogatott game kerül a kezdebe (előbb-utóbb fog), abban a pillanatban pofára estél, ahogy én az Oblivionnal, pedig a sok mod miatt éppen annak kellett volna leginkább a gyorsulás.
Egy egyszerűbb lap/proci és egy gyors 1 GPU-s VGA sokkal olcsóbb megoldás, és ugyanolyan hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), és Crossfire rendszert s használtam már. Sajnon most épp nem az van, de ha minden jól megy akkor jön a cf-es héten a 3850-em, és hamarosan érkezik a testvére is. Szerintem hamarosan sokkal jobb lesz a kétkaris és 2 chipes/magos videorendszere támogatása, mivel nagyon ezirányba haladnak a gyártók is. (Egyébként én anno 2 db x1650 pro karival sok helyen elértem 2x sebességnövekedést is.)